Добре дошли
Количка

Мълниезащита

Мълниезащита се наричат мерките и системите за предпазване на обекти (сгради, съоръжения и открити пространства) от директни попадения и/или вторичните въздействия на мълнии.

Цялостната система е устроена да прихваща тези попадения и безопасно да провежда високото напрежение към земята.

Повечето системи за мълниезащита са изградени от мълниеприемни гръмоотводни пръти, метални проводници и заземени електроди, които осигуряват ниско съпротивление за протичащия електрически ток в резултат на потенциалната разлика между електрическия заряд в облака и земята.

Активен мълниеприемник с изпреварващо действие LAP S22 - 22 микро сек.
Ново
Код: А701L
Активен мълниеприемник с изпреварващо действие LAP S22 - 22 микро сек.Активна мълниезащита МЪЛНИЕПРИЕМНИК С ИЗПРЕВАРВАЩО ДЕЙСТВИЕ Принципът на работа на мълниеприемниците с изпреварващо действие (активна мълниезащита) се основава на физическия принцип на образуването на мълнията.Мълнията се образу..
390.00 лв.
Активен мълниеприемник с изпреварващо действие LAP-S31 - 31 микро сек
Ново
Код: А702L
Активен мълниеприемник с изпреварващо действие LAP-S31 - 31 микро секАктивна мълниезащита МЪЛНИЕПРИЕМНИК С ИЗПРЕВАРВАЩО ДЕЙСТВИЕ Принципът на работа на мълниеприемниците с изпреварващо действие (активна мълниезащита) се основава на физическия принцип на образуването на мълнията.Мълнията се об..
472.50 лв.
Активен мълниеприемник с изпреварващо действие LAP-S40 - 40 микро сек.
Ново
Код: А703L
Активен мълниеприемник с изпреварващо действие LAP-S40 - 40 микро сек.Активна мълниезащита МЪЛНИЕПРИЕМНИК С ИЗПРЕВАРВАЩО ДЕЙСТВИЕ Принципът на работа на мълниеприемниците с изпреварващо действие (активна мълниезащита) се основава на физическия принцип на образуването на мълнията.Мълнията се о..
525.00 лв.
Активен мълниеприемник с изпреварващо действие LAP-S63 - 63 микро сек.
Ново
Код: А704L
Активен мълниеприемник с изпреварващо действие LAP-S63 - 63 микро сек.Активна мълниезащита МЪЛНИЕПРИЕМНИК С ИЗПРЕВАРВАЩО ДЕЙСТВИЕ Принципът на работа на мълниеприемниците с изпреварващо действие (активна мълниезащита) се основава на физическия принцип на образуването на мълнията.Мълнията се о..
712.50 лв.
Активен мълниеприемник с изпреварващо действие LAP-S96 - 96 микро сек.
Ново
Код: А705L
Активен мълниеприемник с изпреварващо действие LAP-S96 - 96 микро сек.Активна мълниезащита МЪЛНИЕПРИЕМНИК С ИЗПРЕВАРВАЩО ДЕЙСТВИЕ Принципът на работа на мълниеприемниците с изпреварващо действие (активна мълниезащита) се основава на физическия принцип на образуването на мълнията.Мълнията се о..
998.00 лв.
Код: STAR210
Активен мълниеприемник с изпреварващо действие S.T.A.R. 210 - 10 микро сек.Активна мълниезащита МЪЛНИЕПРИЕМНИК С ИЗПРЕВАРВАЩО ДЕЙСТВИЕ Принципът на работа на мълниеприемниците с изпреварващо действие (активна мълниезащита) се основава на физическия принцип на образуването на мълнията.Мълнията се о..
1 050.00 лв.
Код: STAR325
Активен мълниеприемник с изпреварващо действие S.T.A.R. 325 - 25 микро сек.Активна мълниезащита МЪЛНИЕПРИЕМНИК С ИЗПРЕВАРВАЩО ДЕЙСТВИЕ Принципът на работа на мълниеприемниците с изпреварващо действие (активна мълниезащита) се основава на физическия принцип на образуването на мълнията.Мълнията се о..
1 219.00 лв.
Код: STAR645
Активен мълниеприемник с изпреварващо действие S.T.A.R. 645 - 45 микро сек.Активна мълниезащита МЪЛНИЕПРИЕМНИК С ИЗПРЕВАРВАЩО ДЕЙСТВИЕ Принципът на работа на мълниеприемниците с изпреварващо действие (активна мълниезащита) се основава на физическия принцип на образуването на мълнията.Мълнията се о..
1 280.00 лв.
Код: STAR660
Активен мълниеприемник с изпреварващо действие S.T.A.R. 660 - 60 микро сек.Активна мълниезащита МЪЛНИЕПРИЕМНИК С ИЗПРЕВАРВАЩО ДЕЙСТВИЕ Принципът на работа на мълниеприемниците с изпреварващо действие (активна мълниезащита) се основава на физическия принцип на образуването на мълнията.Мълнията се о..
1 399.00 лв.
Код: M1-025
Активен мълниеприемник с изпреварващо действие TESLA-S15 - 15 микро сек. Активна мълниезащита МЪЛНИЕПРИЕМНИК С ИЗПРЕВАРВАЩО ДЕЙСТВИЕ Принципът на работа на мълниеприемниците с изпреварващо действие (активна мълниезащита) се основава на физическия принцип на образуването на мълнията.Мълнията се об..
882.00 лв.
Код: M1-026
Активен мълниеприемник с изпреварващо действие TESLA-S30 - 30 микро сек. Активна мълниезащита МЪЛНИЕПРИЕМНИК С ИЗПРЕВАРВАЩО ДЕЙСТВИЕ Принципът на работа на мълниеприемниците с изпреварващо действие (активна мълниезащита) се основава на физическия принцип на образуването на мълнията.Мълнията се об..
912.00 лв.
Код: M1-027
Активен мълниеприемник с изпреварващо действие TESLA-S45 - 45 микро сек. Активна мълниезащита МЪЛНИЕПРИЕМНИК С ИЗПРЕВАРВАЩО ДЕЙСТВИЕ Принципът на работа на мълниеприемниците с изпреварващо действие (активна мълниезащита) се основава на физическия принцип на образуването на мълнията.Мълнията се об..
948.00 лв.
Код: M1-028
Активен мълниеприемник с изпреварващо действие TESLA-S60 - 60 микро сек. Активна мълниезащита МЪЛНИЕПРИЕМНИК С ИЗПРЕВАРВАЩО ДЕЙСТВИЕ Принципът на работа на мълниеприемниците с изпреварващо действие (активна мълниезащита) се основава на физическия принцип на образуването на мълнията.Мълнията се об..
972.00 лв.
Мачта 2м за мълниеприемник с изпреварващо действие LAP
Ново
Код: LAP мачта 2м
Мачта 2м за мълниеприемник с изпреварващо действие LAP Мачта /мълниеприемен прът/ - Подходяща за всички видове мълниеприемници с изпреварващо действие /активни/ мълниеприемници. Закрепва се върху покривната конструкция на сградата /възможност за вертикален и хоризонтален монтаж/ или като пилон на ..
121.79 лв.
Мачта 3м за мълниеприемник с изпреварващо действие LAP
Ново
Код: LAP мачта 3м
Мачта 3м за мълниеприемник с изпреварващо действие LAP Мачта /мълниеприемен прът/ - Подходяща за всички видове мълниеприемници с изпреварващо действие /активни/ мълниеприемници. Закрепва се върху покривната конструкция на сградата /възможност за вертикален и хоризонтален монтаж/ или като пилон на ..
148.00 лв.
Мачта 4м за мълниеприемник с изпреварващо действие LAP
Ново
Код: LAP мачта 4м
Мачта 4м за мълниеприемник с изпреварващо действие LAP Мачта /мълниеприемен прът/ - Подходяща за всички видове мълниеприемници с изпреварващо действие /активни/ мълниеприемници. Закрепва се върху покривната конструкция на сградата /възможност за вертикален и хоризонтален монтаж/ или като пилон на ..
175.80 лв.
Мачта 5м за мълниеприемник с изпреварващо действие LAP
Ново
Код: LAP мачта 5м
Мачта 5м за мълниеприемник с изпреварващо действие LAP Мачта /мълниеприемен прът/ - Подходяща за всички видове мълниеприемници с изпреварващо действие /активни/ мълниеприемници. Закрепва се върху покривната конструкция на сградата /възможност за вертикален и хоризонтален монтаж/ или като пилон на ..
203.60 лв.
Мачта 7м за мълниеприемник с изпреварващо действие LAP
Ново
Код: LAP мачта 7м
Мачта 7м за мълниеприемник с изпреварващо действие LAP Мачта /мълниеприемен прът/ - Подходяща за всички видове мълниеприемници с изпреварващо действие /активни/ мълниеприемници. Закрепва се върху покривната конструкция на сградата /възможност за вертикален и хоризонтален монтаж/ или като пилон на ..
258.00 лв.
Обтяжка за мълниеприемник с изпреварващо действие LAP
Ново
Код: LAP обтяжка
Обтяжка за мълниеприемник с изпреварващо действие LAP Мачта /мълниеприемен прът/ - Подходяща за всички видове мълниеприемници с изпреварващо действие /активни/ мълниеприемници. Закрепва се върху покривната конструкция на сградата /възможност за вертикален и хоризонтален монтаж/ или като пилон на ф..
30.00 лв.
Код: А106
Mълниеуловителен прът от AlMgSi0.5  Ø16.00/1 000мм..
11.38 лв.
Код: A102
Проводник за изграждане на мълниезащитна инсталация от алуминиева сплав AlMgSi 0.5 - неизолиран – диаметър: Ф 8,00 мм. - разфасовка на кангал от 20 кг. ..
1.65 лв.
Код: A101
Проводник за изграждане на мълниезащитна инсталация от алуминиева сплав AlMgSi 0.5 - неизолиран – диаметър: Ф 8,00 мм. - разфасовка на кангал от 20 кг. ..
1.01 лв.
от 1 до 24 от общо 51 резултата (3 стр.)
Бърза и сигурна доставка до области: София, Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Перник, Плевен, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол