МАКС ТРЕЙД ОНЛАЙН
Количка

серия Odace

Серия ключове и контакти Odace от Schneider Electric - кръгли форми и естествени материали

Ако искате да изберете контакти и ключове на Schneider Electric от метал, дърво или изкуствен камък, Odace ще бъде най-бюджетната линия в това отношение. Също така рамки и ключове могат да бъдат изработени и като термопластични. Поредицата е представена в 15 цветови нюанса на рамки и два варианта на изпълнение на механизми. Кръглите ключове изглеждат доста модерни и необичайни, въпреки факта, че този дизайн влезе на пазара през 2013г.

Odace-Schneider

Защо да изберем ключове и контакти серия Odace?

В днешно време електрическите фитинги изискват приличен външен вид. Тя трябва да е красива и привлекателна. Освен това практичността и удобството не са отменени. Серия Odace от Schneider Electric е точно това, от което се нуждаете. Всички продукти са не само лесни за използване, но и оборудвани със съвременни функции и имат приятен дизайн.


Серията включва не само стандартен комплект ключове и контакти. Той включва и други устройства, предназначени да подобрят комфорта на своите носители. Например сензори за движение, димери, термостати (те могат да бъдат подредени механично или могат да бъдат електронни с модерен сензорен екран), различни таймери.

В допълнение, серията включва широка гама от различни устройства за свързване, например USB конектор.

Odace-Schneider

Декорът на ключове и контакти е представен под формата на рамки. Те могат да бъдат направени от естествено дърво или метал, който се обработва по специален начин.

Появата на моделите от поредицата със сигурност ще Ви направи приятно впечатление. Имената на моделите са в съответствие с техния дизайн. Например морски камък, американски орех, зелен лед и др.

В допълнение към изящния си вид, колекцията предлага приятни тактилни усещания при докосване. Различните материали се комбинират успешно помежду си, създавайки определено желание да се докоснат до продукта. А интересният дизайн изненадва и впечатлява всички.

Odace-Schneider

Технически параметри на моделите от серия Odace от Schneider Electric

 • Продуктите са представени в две цветови вариации: бяла и алуминиева. Рамките се предлагат в десет различни нюанса;
 • Рамките от серията Odace могат да съдържат от 1 до 4 елемента;
 • За да монтирате устройството, трябва да закупите 2 каталожни номера – механизъм за ключ или контакт и декоративна рамка;
 • Поредицата може да се нарече дизайнерска, защото съдържа естествени материали;
 • Също така, поредицата е професионална, защото устройствата му са удобни за инсталиране и експлоатация;
 • Следователно във всеки случай продуктите от серията се произвеждат с цел да внесат комфорт и удобство в живота ни.
Odace-Schneider

Монтаж на ключове и контакти Odace Schneider


 • Поддържащата плоча може да се завърти на 10 градуса. в различни посоки. Това може да се наложи, ако кутията не е монтирана правилно;
 • Серията позволява много лесен монтаж на комбинации от няколко стълба чрез захващаща опорна плоча, а също и чрез 2 прореза от всяка страна;
 • На ключовете има устройства за осветление. За това се използват светодиоди;
 • Наличието на опорната плоча ни позволява да говорим за цялата конструкция като за надежден продукт от серията;
 • Надписи или стикери ви позволяват незабавно да идентифицирате предназначението на продукта в поредицата;
 • Един прост превключвател може лесно да се превърне в бутон благодарение на специалния дизайн на пружината;
 • Защитните рамки са обезопасени със закопчаващи щифтове. Те ви позволяват да премахнете всички неравности по стените, а също така да поддържате добро закрепване. Външният вид става по-завършен;
 • Продуктът от серията е монтиран на плитка дълбочина. Въпреки това, ще бъде достатъчно да поставите жицата;
 • В дизайна има и заключващи скоби, които гарантират надежден монтаж на устройството в продължение на много години;
 • Качествени съединители за лесно свързване на проводници
  За безопасна работа са необходими изолирани съединители;
 • Необходима е и подсилена основна плоча, изработена от здрава пластмаса;
 • Схемата за свързване е направена на гърба на устройството;
 • Продуктите от серията отговарят на изискванията на правилата;
 • Степента им на защита е стойността за зони от трета категория;
 • Окабеляването е бързо и високо качество благодарение на удобните клеми и безвинтовата връзка, автоматичен тип;
 • Потребителят вижда само необходимите скоби;
 • Телевизионните гнезда (двойни, тройни) са лесни за свързване от задната страна, което елиминира въпроса за разглобяване на поддържащата платка. За надеждно закрепване е необходим само един винт;
 • Работните панели се изработват на хоризонтални дъски с 1, 2, 3, 4 отвора. А също и на вертикални дъски с 2 и 3 отвора. Разстоянието между отворите е 57 мм или 71 мм.
Odace-Schneider

Цялата серия Odace отговаря на най-високите стандарти за качество. Съставът на използваните материали не съдържа токсични вещества, вредни за здравето и живота на хората.

Освен това Schneider Electric провежда своето производство по такъв начин, че да сведе до минимум въздействието му върху околната среда. След като продуктът е достигнал края на своя полезен живот, елементите на всеки продукт от поредицата могат да бъдат рециклирани.

Odace-Schneider

Предимства на серия Odace Schneider

Високо ниво на комфорт по време на работа, безопасен монтаж, намален разход на електрическа енергия.

Продуктите могат да се използват за модернизиране на съществуващо електрическо оборудване или за инсталиране в нова сграда.

Продуктите са изработени от качествени и доказани материали и суровини. Технологията на производство използва съвременни технически решения, които позволяват монтажът да се извърши бързо и лесно.

В сглобката устройство представлява само един елемент от каталога. Това улеснява поръчването и сглобяването на място. Капакът на продуктите може лесно да се свали, така че вътрешните механизми не влизат в контакт с външния свят, докато се извършва останалата работа.

Odace-Schneider

Наличието на подходящи стикери ви позволява бързо да идентифицирате целта на модела: за кухнята, хола, коридора и т.н.

Odace-Schneider

Поредицата е направена така, че купувачът да може да стане собственик на отлични продукти от известна компания. Продуктите от серията са не само практични, но и много ергономични с високо ниво на качество, безопасност и лекота на използване. Това е правилният избор за всички зони в жилищна сграда.

Odace-Schneider

Трябва да се отбележи, че снимките няма да могат да предадат пълнотата на тактилните усещания, които могат да се появят само с лично докосване на серийните продукти.

Код: S521087
Контакт двоен 16А серия Odace бял ODACE STYL - ЕСТЕСТВЕНО УСЕЩАНЕ - Свежи цветове, които се отразяват на настроението като дълга разходка сред природата. ODACE STYL PRATIC’ - ПРАКТИЧЕН ДИЗАЙН - Практични функции и модерен дизайн в ежедневието: това е Odace Styl Pratic! Снабдена..
33.00 лв.
Код: S521087E
Контакт двоен серия Odace алуминий ODACE STYL - ЕСТЕСТВЕНО УСЕЩАНЕ - Свежи цветове, които се отразяват на настроението като дълга разходка сред природата. ODACE STYL PRATIC’ - ПРАКТИЧЕН ДИЗАЙН - Практични функции и модерен дизайн в ежедневието: това е Odace Styl Pratic! Снабден..
51.00 лв.
Код: S530583
Механизъм FM тунер с високоговорител серия Odace алуминий ODACE STYL - ЕСТЕСТВЕНО УСЕЩАНЕ - Свежи цветове, които се отразяват на настроението като дълга разходка сред природата. ODACE STYL PRATIC’ - ПРАКТИЧЕН ДИЗАЙН - Практични функции и модерен дизайн в ежедневието: това е Oda..
619.00 лв.
Код: S530408
Механизъм USB контакт зарядно 1 USB 2.0 port 5V DC серия Odace алуминий ODACE STYL - ЕСТЕСТВЕНО УСЕЩАНЕ - Свежи цветове, които се отразяват на настроението като дълга разходка сред природата. ODACE STYL PRATIC’ - ПРАКТИЧЕН ДИЗАЙН - Практични функции и модерен дизайн в ежедневие..
95.00 лв.
Код: S520408
Механизъм USB контакт зарядно 1 USB 2.0 port 5V DC серия Odace бял ODACE STYL - ЕСТЕСТВЕНО УСЕЩАНЕ - Свежи цветове, които се отразяват на настроението като дълга разходка сред природата. ODACE STYL PRATIC’ - ПРАКТИЧЕН ДИЗАЙН - Практични функции и модерен дизайн в ежедневието: т..
91.00 лв.
Код: S530206
Механизъм бутон 10А серия Odace алуминий ODACE STYL - ЕСТЕСТВЕНО УСЕЩАНЕ - Свежи цветове, които се отразяват на настроението като дълга разходка сред природата. ODACE STYL PRATIC’ - ПРАКТИЧЕН ДИЗАЙН - Практични функции и модерен дизайн в ежедневието: това е Odace Styl Pratic! С..
8.90 лв.
Код: S540206
Механизъм бутон 10А серия Odace антрацит ODACE STYL - ЕСТЕСТВЕНО УСЕЩАНЕ - Свежи цветове, които се отразяват на настроението като дълга разходка сред природата. ODACE STYL PRATIC’ - ПРАКТИЧЕН ДИЗАЙН - Практични функции и модерен дизайн в ежедневието: това е Odace Styl Pratic! С..
8.60 лв.
Код: S520206
Механизъм бутон 10А серия Odace бял ODACE STYL - ЕСТЕСТВЕНО УСЕЩАНЕ - Свежи цветове, които се отразяват на настроението като дълга разходка сред природата. ODACE STYL PRATIC’ - ПРАКТИЧЕН ДИЗАЙН - Практични функции и модерен дизайн в ежедневието: това е Odace Styl Pratic! Снабде..
8.10 лв.
Код: S520571
Механизъм бутон за осветление и щори серия Odace бял Снабден с 1 голям капак и 2 малки капачета Доставен с комплект от 8 символа ODACE STYL - ЕСТЕСТВЕНО УСЕЩАНЕ - Свежи цветове, които се отразяват на настроението като дълга разходка сред природата. ODACE STYL PRATIC’ - ПРАКТИЧЕН Д..
121.00 лв.
Код: S530266
Механизъм бутон с държач за етикет серия Odace алуминий ODACE STYL - ЕСТЕСТВЕНО УСЕЩАНЕ - Свежи цветове, които се отразяват на настроението като дълга разходка сред природата. ODACE STYL PRATIC’ - ПРАКТИЧЕН ДИЗАЙН - Практични функции и модерен дизайн в ежедневието: това е Odace..
13.50 лв.
Код: S520266
Механизъм бутон с държач за етикет серия Odace бял ODACE STYL - ЕСТЕСТВЕНО УСЕЩАНЕ - Свежи цветове, които се отразяват на настроението като дълга разходка сред природата. ODACE STYL PRATIC’ - ПРАКТИЧЕН ДИЗАЙН - Практични функции и модерен дизайн в ежедневието: това е Odace Styl..
17.00 лв.
Код: S530276
Механизъм бутон със светлинен индикатор серия Odace алуминий ODACE STYL - ЕСТЕСТВЕНО УСЕЩАНЕ - Свежи цветове, които се отразяват на настроението като дълга разходка сред природата. ODACE STYL PRATIC’ - ПРАКТИЧЕН ДИЗАЙН - Практични функции и модерен дизайн в ежедневието: това е ..
40.00 лв.
Код: S520276
Механизъм бутон със светлинен индикатор серия Odace алуминий ODACE STYL - ЕСТЕСТВЕНО УСЕЩАНЕ - Свежи цветове, които се отразяват на настроението като дълга разходка сред природата. ODACE STYL PRATIC’ - ПРАКТИЧЕН ДИЗАЙН - Практични функции и модерен дизайн в ежедневието: това е ..
30.00 лв.
Код: S540276
Механизъм бутон със светлинен индикатор серия Odace антрацит ODACE STYL - ЕСТЕСТВЕНО УСЕЩАНЕ - Свежи цветове, които се отразяват на настроението като дълга разходка сред природата. ODACE STYL PRATIC’ - ПРАКТИЧЕН ДИЗАЙН - Практични функции и модерен дизайн в ежедневието: това е ..
40.00 лв.
Код: S530246
Механизъм бутон със символ звънец серия Odace алуминий ODACE STYL - ЕСТЕСТВЕНО УСЕЩАНЕ - Свежи цветове, които се отразяват на настроението като дълга разходка сред природата. ODACE STYL PRATIC’ - ПРАКТИЧЕН ДИЗАЙН - Практични функции и модерен дизайн в ежедневието: това е Odace ..
9.70 лв.
Код: S540246
Механизъм бутон със символ звънец серия Odace антрацит ODACE STYL - ЕСТЕСТВЕНО УСЕЩАНЕ - Свежи цветове, които се отразяват на настроението като дълга разходка сред природата. ODACE STYL PRATIC’ - ПРАКТИЧЕН ДИЗАЙН - Практични функции и модерен дизайн в ежедневието: това е Odace ..
9.70 лв.
Код: S520246
Механизъм бутон със символ звънец серия Odace бял ODACE STYL - ЕСТЕСТВЕНО УСЕЩАНЕ - Свежи цветове, които се отразяват на настроението като дълга разходка сред природата. ODACE STYL PRATIC’ - ПРАКТИЧЕН ДИЗАЙН - Практични функции и модерен дизайн в ежедневието: това е Odace Styl ..
8.20 лв.
Код: S530296
Механизъм бутон със символ осветление + светлинен индикатор серия Odace алуминий ODACE STYL - ЕСТЕСТВЕНО УСЕЩАНЕ - Свежи цветове, които се отразяват на настроението като дълга разходка сред природата. ODACE STYL PRATIC’ - ПРАКТИЧЕН ДИЗАЙН - Практични функции и модерен дизайн в ..
36.00 лв.
Код: S520296
Механизъм бутон със символ осветление и светлинен индикатор серия Odace алуминий ODACE STYL - ЕСТЕСТВЕНО УСЕЩАНЕ - Свежи цветове, които се отразяват на настроението като дълга разходка сред природата. ODACE STYL PRATIC’ - ПРАКТИЧЕН ДИЗАЙН - Практични функции и модерен дизайн в ..
26.00 лв.
Код: S530256
Механизъм бутон със символ осветление серия Odace алуминий ODACE STYL - ЕСТЕСТВЕНО УСЕЩАНЕ - Свежи цветове, които се отразяват на настроението като дълга разходка сред природата. ODACE STYL PRATIC’ - ПРАКТИЧЕН ДИЗАЙН - Практични функции и модерен дизайн в ежедневието: това е Od..
11.30 лв.
Код: S520256
Механизъм бутон със символ осветление серия Odace бял ODACE STYL - ЕСТЕСТВЕНО УСЕЩАНЕ - Свежи цветове, които се отразяват на настроението като дълга разходка сред природата. ODACE STYL PRATIC’ - ПРАКТИЧЕН ДИЗАЙН - Практични функции и модерен дизайн в ежедневието: това е Odace S..
9.30 лв.
Код: S540207
Механизъм бутон-девиатор и за щори 6А 2 капака 3 позиции серия Odace антрацит ODACE STYL - ЕСТЕСТВЕНО УСЕЩАНЕ - Свежи цветове, които се отразяват на настроението като дълга разходка сред природата. ODACE STYL PRATIC’ - ПРАКТИЧЕН ДИЗАЙН - Практични функции и модерен дизайн в еже..
30.00 лв.
Код: S530525
Механизъм детектор за движение трипроводен 112° max 2300W серия Odace алуминий ODACE STYL - ЕСТЕСТВЕНО УСЕЩАНЕ - Свежи цветове, които се отразяват на настроението като дълга разходка сред природата. ODACE STYL PRATIC’ - ПРАКТИЧЕН ДИЗАЙН - Практични функции и модерен дизайн в еж..
160.00 лв.
Код: S520525
Механизъм детектор за движение трипроводен 112° max 2300W серия Odace бял ODACE STYL - ЕСТЕСТВЕНО УСЕЩАНЕ - Свежи цветове, които се отразяват на настроението като дълга разходка сред природата. ODACE STYL PRATIC’ - ПРАКТИЧЕН ДИЗАЙН - Практични функции и модерен дизайн в ежеднев..
158.00 лв.
от 1 до 24 от общо 256 резултата (11 стр.)
Бърза и сигурна доставка до области: София, Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Перник, Плевен, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол