МАКС ТРЕЙД ОНЛАЙН
Количка
За покупки над 300 лв. - запитайте за индивидуални цени и решения

Прожектори

Какво представлява лед прожектор?

ЛЕД прожектор е идеалното решение, когато става въпрос за осветяване на големи външни пространства. Здрав, стилен и изключително енергийно ефективен.

С развитието на LED технологиите през последните години, лед прожекторът се превърна в достъпно и надеждно осветление, с което буквално може да се освети всяко външно пространство. С течение на времето и размерите им стават все по-компактни и са подходящи за подмяна на обемистите и харчещи много енергия халогенни и натриеви прожектори.

ЛЕД прожекторите се предлагат с голямо разнообразие от мощност, размер, цветна температура, дизайн. Материалите, с които са направени са със защита IP65 и IK08 - доказателство за тяхната здрава и водонепропусклива конструкция, което им позволява да издържат на лошо време, температурни промени и т.н., а дизайнът им е съобразен за лесен монтаж.

Новите технологии осигуряват и впечатляваща ефективност от 100Lm до 160 и повече Lm/W, това допринася за енергоспестяването като по-малка мощност свети по-силно. Разполагат и с широк ъгъл на осветление от 120 °, което ги прави идеални за осветяване на големи, тъмни области. LED прожекторите генерират до 80% икономия в сравнение с халогенните. А тези с датчици позволяват още по-ефективно използване на електричеството, като светят само когато е необходимо.

Предлаганите на Maxtrade.bg LED прожектори отговарят на всякакви бюджетни изисквания и нужди, независимо дали ги търсите за домашна или професионална употреба. Ние предлагаме не само висококачествени лед прожектори, но също и консултиране чрез анализиране на Вашия проект, за да можем да препоръчаме най-подходящите артикули според Вашите нужди.

LED прожекторите често се използват като осветление за сигурност, предимно с вграден сензор за движение. Те могат да осигурят впечатляващия блясък, необходим за подчертаване на страхотни външни характеристики:

 • за подчертаване на особено атрактивни архитектурни елементи
 • привличане на погледа към образите на дърветата
 • създаване на завладяващи дворове и наистина привлекателни входове
 • перфектното осветително тяло, за да осигурите мощно осветление, от което се нуждаете, за да направите големи открити пространства като паркинги, външи складове, училищни дворове по-безопасни.

Богатото разнообразие от цветове и форми на лед прожекторите, както и видът на LED чиповете Ви позволява да изберете най-подходящото за Вашите нужди външно осветление. Предлагат се с мощности 10W, 20W, 30W, 50W и 100W, които най-често ползват домакинствата и 150W, 200W, 300W, 400W, 500W - за големи пространства като складове, товарни помещения и паркинги, за индустриални нужди. Прожекторите са изкуствени светлини с широки лъчи и висока интензивност, осигуряващи по-голямо количество светлина от лампите, използвани за обичайни обекти за осветление на закрито.

Както се подсказва от името му, терминът прожектор означава мощен осветителен уред, който свети с изключителна яркост и осветява голямо пространство. Прожекторите са чудесни осветителни тела, които излъчват широк лъч светлина. Това е най-добрият начин да осигурите огромно количество неестествена светлина в дадена област. Те често се използват за осветяване на игрища на открито, на стадиони докато се провежда спортно събитие при условия на слаба светлина. По-фокусираните видове често се използват като инструмент за сценично осветление в изпълнения на живо като концерти и пиеси.

Какво трябва да имате предвид при избора на лед прожектор?

 • Лумените – когато избирате прожектор, колкото по-голямо е пространството, толкова повече лумени ще Ви трябват. При прожекторите изборът по лумени е по-важен отколкото по ватове, защото може да е с по-малък ватаж, но да свети с повече лумени.
 • Часовете живот – те варират и са от 10 000 до 70-100 000 часа
 • Цветната температура – келвините – в зависимост от предназначението могат да бъдат топла (2700-3000K), неутрална (4000-4500K), студена (5000-6500K) светлина или цветни лед прожектори със синя, зелена, червена или RGB светлина.
 • Мощността
 • Ъгълът на осветяване

Каква цветна температура е подходяща за външно осветление с LED прожектор?

Цветната температура е спектърът на светлината на прожектора, посочен в келвини. Обикновено се предлагат три различни вида цвят на светлината: топло бяло, неутрално бяло и студено бяло.

Като правило, по-топлите цветни температури се използват за подчертаване на архитектурни елементи (между 2500K-2700K), но могат да бъдат избрани и студено бели цветни температури между 5500К-6000К за по-високо ниво на сигурност.

 • Топлата светлина е подобна на цвета на залеза, т.е. свети в жълти и оранжеви тонове. Този светлинен спектър се препоръчва за по-приятна и ненатоварваща атмосфера.
 • Неутрално бяла светлина - в сравнение с топлата светлина тя няма жълтеникав цвят. Тук контрастите са по-видими, детайлите могат да бъдат представени по-ясно. Неутралната светлина е най-близка до дневната светлина.
 • Студено бяла светлина - името говори само за себе си. Този светлинен спектър има по-ярка бяла светлина. С увеличаване на цветната температура светлината става все по-синкава и следователно доста блестяща. Този спектър е напълно подходящ за работна светлина, било то в работилницата или на строителната площадка. Освен това тази светлина стимулира и насърчава концентрацията.

Така че, подходящата цветна температура зависи от приложението и мястото на употреба.

Защо да изберем външно осветление с лед прожектори?

 1. Енергийно ефективни са и без поддръжка - едно от основните предимства на използването на LED прожектори е тяхната енергийна ефективност. Те са най-разумното решение за осветление и революционизираха осветителната индустрия. LED светлините се представят далеч по-добре от всички други конвенционални осветителни решения, имат висока ефективност и показват превъзходна производителност. Поради своето технологично предимство, светодиодите произвеждат повече светлина на ват използваната мощност. Това води до превъзходно осветление и по-малко използване на енергия.
 2. Висока мощност на лумена – луменът е мярката за яркостта на всеки източник на светлина. Колкото по-висока е луменната мощност, толкова по-ярък е светлинният източник.
 3. Отлично управление на топлината - LED светлините са далеч по-хладни от всеки друг източник на осветление. Отличната система за управление на топлинното излъчване намалява генерираната топлина, което е допълнително предимство, особено в области като производствени предприятия.
 4. Околна среда - в условията на екологична криза LED светлините се оказаха много ефективни. Те не съдържат токсични елементи като олово и живак и са безопасни за работната сила и околната среда.

Къде се използва лед прожектор?

Тези светлини се използват не само за осветяване на частни къщи и техните дворове и повишаване на безопасността, но и за осветяване на големи спортни събития на открито, пиеси, концерти и други събития. Има както вътрешни, така и външни прожектори, но тук конкретно разглеждаме спецификата на външните прожектори.

Има много предимства от наличието на прожектори, осветяващи дома и двора Ви, но най-същественият е фактът, че чрез прожекторното осветление може да се направи голямо количество ярка светлина, без да се използват скъпи лампи с многобройни крушки.

По-долу са изброени основните аспекти, които трябва да се имат предвид при избора на прожектор, който би бил най-подходящ за вашата ситуация и обстоятелства:

 • Местоположение: Кой е целевият обект, който искате да осветите? Светлините трябва да бъдат разположени в такова положение, така че да не заслепяват никой, който стои извън зоната. Освен това монтирайте прожекторът така, че да не пречи на съседите ви.
 • Светлинни сензори - светлини от здрач до зазоряване: Искате ли прожекторите да функционират предимно като допълнителен инструмент за безопасност, за да предпазят къщата ви от нежелани посетители? Тогава функцията "здрач до зори" е нещо, за което наистина трябва да помислите, тъй като е възможно да си купите прожектори, които автоматично се включват, когато слънцето залезе и се изключват сутрин, когато слънцето изгрява.
 • Сензори за движение: Искате ли вашите прожектори да работят дълги часове или искате да се включат, когато някой действително се приближава до къщата? Последният вариант изглежда най-разумен и затова един от най-добрите възможности за избор е закупуването на прожектори с детектор за движение.

Какви са разновидностите на LED прожекторите?

На пазара се продават много видове LED прожектори. Освен обикновените лед прожектори можете да намерите и:

1. Соларни LED прожектори - соларният лед прожектор работи на батерии, които се захранват от слънчевата светлина и е идеален избор за места, където не разполагате с изградена електрическа мрежа. При използването на соларен лед прожектор няма нужда от прокарване на кабели и нямате разходи за консумиране на електроенергия. Повечето соларни прожектори са със сензор за движение, за да не се хаби напразно батерията.

2. Цветни LED прожектори – цветните лед прожектори не се различават по нищо друго от обикновените освен по цвета на светлината. Предлагат се лед прожектори със зелена светлина, с червена светлина, със синя светлина и RGB лед прожектори. С RGB прожектор можете да направите какъвто цвят светлина предпочитате. Изборът на цвят се прави посредством дистанционно управление – контролер.

3. Акумулаторен лед прожектор - използването на лед прожектор е честа практика в осветяването на строителни площадки. Има няколко причини за това. Първата е защото осигурява надеждна и силна светлина, като за удобство може да се използва и стойка за прожектор, с чиято помощ да се регулира посоката и височината на осветяването. Понякога кабелът на прожектора може да пречи на строителните или ремонтни дейности и в такъв случай се използва акумулаторен лед прожектор, който свети определено време след като е зареден и може да се мести, където е необходимо.

Когато дните стават по-кратки, а нощите по-дълги това не е причина да спрете строителните работи. Акумулаторните лед прожектори осигуряват преносим източник на светлина, който може да бъде поставен навсякъде. Те са не само подходящи за използване на строителни обекти или в работилници, но и за ремонтни дейности у дома, например бояджийски работи.

Когато избирате акумулаторен лед прожектор обърнете внимание на типа батерия - известно е, че литиево-йонните батерии са най-мощните и се отличават със своята издръжливост. Капацитетът на батерията също е важен и трябва да е достатъчен, за да може да работи няколко часа

4. Мощни LED прожектори се използват за:

 • Производствени предприятия и строителни обекти - индустриалните модули изискват осветителни системи с висока интензивност за различните процеси. Повечето от тези устройства работят денонощно, което още повече поражда необходимостта от оптимално осветление. LED прожекторите са предпочитаното решение за осветление в тези зони поради високата им ефективност.
 • Пристанища - те са друга основна област на приложение на прожекторите. Такива зони са отворени денонощно, което изисква максимално осветяване през нощта. LED прожекторите са мощни осветителни тела, които са естествен избор за такива приложения.
 • Фасадно осветление - фасадата е сред най-критичните зони на сградата. Това е предната част на сградата, която е обърната към улицата. Включени са различни осветителни техники, използващи LED прожектори за осветяване на такива зони. Основната цел на този тип осветление с помощта на прожектори е да подчертае фасадните предимства, както и лога на фирми или рекламни приспособления.
 • Архитектурни сгради и паметници - архитектурните сгради и паметници увеличават стойността на района. Някои от тези структури са знак за гордост и култура на страната. Прожекторите се използват за осветяване на тези структури през нощта, като същевременно засилват техния архитектурен блясък. Осветителни техники като акцентиране и цялостно осветление на стени често се използват за подчертаване на паметници. Прецизният широк лъч, излъчван от LED прожектори, постига тази цел и е оптимално подходящ за осветяване на такива сгради.

Закупуването на LED прожектор като защита срещу кражба?

LED прожектори със сензор за движение са енергоспестяваща защита срещу кражба. Повече от половината от кражбите се извършват вечер или през нощта, тъй като крадците умишлено използват прикритието на мрака. Правилното осветление, т.е. прожектор или лампа със сензор за движение, ще изплаши нежеланите гости и едновременно ще ги отпрати.
Така прожекторите със сензор за движение не само обслужват енергоспестяващото и автоматизирано осветление около къщата, но и ефективна защита от кражба. Те могат да се експлоатират по контролиран от времето начин чрез времеви настройки на сензора.

Каква е идеалната височина за монтиране на лед прожектор?

За височината на монтиране обикновено няма точна спецификация, но все пак в идеалния случай LED прожекторът трябва да бъде монтиран на стената на височина от 1.8 до 2.5м над земята. Трябва да се гарантира, че той не е прикрепен на достижима височина. Това не само предотвратява заслепяване, тъй като не гледате директно в светодиодите, но освен това предотвратява възможно, нежелано демонтиране.

Къде е най-доброто място за закрепване на прожектори с датчик за движение?

За да може лампата със сензор за движение също така разумно да се използва като защита срещу кражба, тя трябва да бъде монтирана на правилните, т.е. уязвими места. Това означава, че прожекторите със сензор трябва да бъдат прикрепени не само към входните зони, но и към местата, край които нежеланите гости могат да се промъкнат - било то около градината или по алеите или навсякъде, където крадците могат да получат достъп до къщата. Освен това трябва да се гарантира, че външният прожектор е прикрепен на височина, предотвратяваща манипулация. Също така трябва да е възможно перфектно използване на зоната и ъгъла на откриване.

Как да настроите правилно сензора за движение на Вашия лед прожектор?

Обикновено прожекторът със сензор за движение трябва да бъде прикрепен на място, където движенията трябва да бъдат открити или наблюдавани. Освен това външната лампа трябва да бъде монтирана така, че обхватът на откриване, както и ъгълът на откриване да могат да се използват перфектно. Височината, на която е монтиран прожекторът с датчик, също е определяща, за да не може кучета, котки или дребни животинчета да задействат сензора, а да бъде засичано само движението на хора.

Продължителността на включване обикновено може да се контролира индивидуално. Продължителността на включване определя колко дълго прожекторът с детектор за движение трябва да свети веднага щом открие движение.
Съвет: светлината на алеята или на входа на къщата трябва да бъде осветена, докато не сте безопасно в къщата. В зависимост от разстоянието, по-скоро трябва да изберете по-голяма продължителност на превключване.

С каква IP защита трябва да бъде един лед прожектор?

Безопасното осветяване на откритите площи е от съществено значение - без значение дали LED прожекторът осветява входа на къщата Ви или осигурява светлина в градината, едно нещо е ясно: прожекторите на открито трябва да издържат на вятър и лошо време. Тук типът IP защита на LED прожектора е от решаващо значение. Външните лампи трябва да бъдат защитени не само срещу възможни валежи, т.е. влажност, но и от чужди тела, например прах.

Какво означава „тип IP защита“?

Накратко клас на защита IP гарантира как и къде уредът може да се използва, без да има риск за безопасността на потребителя или самия уред. Типът IP защита се състои от два индикатора. Първият посочва защитата срещу твърди чужди тела - вторият означава защитата срещу вода.

Преглед на най-важните видове IP защита за външни осветителни тела

 • IP44 Защита срещу чужди предмети и пръски вода (все пак е възможно ограничено проникване). Прожекторите и лампите, които са прикрепени към стената на къщата или под покрива, трябва да отговарят на този тип защита. Светлините за пътека или осветлението за домашен номер изискват същия тип защита.
  IP44 се счита за минимален тип защита за външни лампи и поради това често се препоръчва.
 • IP54 Защита срещу прах и впръскване на вода - този тип защита се различава само по първият показател, който означава защита срещу прах и други чужди тела.
 • IP65 Непромокаем и защитен срещу водни струи - пълна защита от прах и защита от струи вода с ниско налягане във всички посоки, възможно е ограничено проникване

Заключение: LED прожекторите или лампите за външни площи трябва да имат поне тип защита IP44, за да бъдат защитени от дъжд и прах.

Какво огледало се използва в лед прожекторите?

За направата на лед прожектор се използва вдлъбнато огледало, за да фокусира или конвертира светлината в един мощен лъч. Поради тази причина мощни лед прожектори се използват за осветяване на стадиони при нощни мачове, концертни зали, театри, в киното при заснемане на филми и т.н.

Включването и изключването на LED прожектори използва ли повече електричество?

Включването и изключването на тези светлини няма да повлияе на сметката Ви за електро енергия. LED светлините са идеални за включване за дълги периоди от време поради ниското си потребление на енергия и много ниската топлинна мощност. Но не забравяйте, че светодиодите (LED) имат експлоатационен живот. Това означава, че продължителността на живота им може да бъде удължена чрез намаляване на броя пъти, когато ги включвате и изключвате.

Защо LED прожекторът ми изгоря толкова бързо?

Най-честите причини да изгори един лед прожектор са:

 • високото напрежение
 • лоши контактни връзки
 • използването на несъвместим превключвател или димер (ако не е димируем)
 • неизправна инсталация
 • прегряване поради неизползване на правилните места
 • лоша партида на производителя
Производител: V-TAC Код: SKU:5912
200W LED Прожектор SMD Черно Тяло 6400KОПИСАНИЕ:LED прожекторите са източници на ярка светлина, разпространяваща се в много широк ъгъл.LED прожекторите  се използват за осветяване на театри, билборди, открити площи, рекламни пана, игрища и стадиони. Този вид осветление има няколко пред..
59.90 лв. 89.00 лв.
LED прожектор 10W 6500K 800lm VT-10 SAMSUNG Чип IP65 черен корпус
Ново -40 %
Производител: V-TAC Код: 426
LED прожектор 10W 6500K 800lm VT-10 SAMSUNG Чип IP65 черен корпус IK05LED прожекторът е с корпус от висококачествен алуминий и стъкло добре уплътнено със силикон, гарантиращ пълна водоустойчивост. Прожекторите от тази серия са изработени с качествени и мощни LED чипове. Осветителните тела са с вград..
5.95 лв. 9.90 лв.
LED прожектор 20W 6400K 1600lm VT-20 SAMSUNG Чип IP65 черен корпус
Ново -55 %
Производител: V-TAC Код: 441
LED прожектор 20W 6400K 1600lm VT-20 SAMSUNG Чип IP65 черен корпус IK05LED прожекторът е с корпус от висококачествен алуминий и стъкло добре уплътнено със силикон, гарантиращ пълна водоустойчивост. Прожекторите от тази серия са изработени с качествени и мощни LED чипове. Осветителните тела са с вгр..
9.30 лв. 20.50 лв.
LED прожектор 100W 6500K 8700lm VT-49104 SMD Series IP65 черен корпус
Ново -38 %
Производител: V-TAC Код: 6723
LED прожектор 100W 6500K 8700lm VT-49104 SMD Series IP65 черен корпусLED прожекторът е с корпус от висококачествен алуминий и стъкло добре уплътнено със силикон, гарантиращ пълна водоустойчивост. Прожекторите от тази серия са изработени с качествени и мощни LED чипове. Осветителните тела са с вграде..
28.00 лв. 45.35 лв.
LED прожектор 30W 6500K 2510lm VT-4934 SMD Series IP65 черен корпус
Ново -39 %
Производител: V-TAC Код: 6745
LED прожектор 30W 6500K 2510lm VT-4934-B SMD Series IP65 черен корпусLED прожекторът е с корпус от висококачествен алуминий и стъкло добре уплътнено със силикон, гарантиращ пълна водоустойчивост. Прожекторите от тази серия са изработени с качествени и мощни LED чипове. Осветителните тела са с вграде..
14.00 лв. 22.97 лв.
LED прожектор 50W 6500K 4300lm VT-4953 SMD Series IP65 черен корпус
Ново -47 %
Производител: V-TAC Код: 6751
LED прожектор 50W 6500K 4300lm VT-4953 SMD Series IP65 черен корпусLED прожекторът е с корпус от висококачествен алуминий и стъкло добре уплътнено със силикон, гарантиращ пълна водоустойчивост. Прожекторите от тази серия са изработени с качествени и мощни LED чипове. Осветителните тела са с вградени..
17.00 лв. 32.23 лв.
Производител: V-TAC Код: 453
LED прожектор със сензор SAMSUNG CHIP VT-20-S 20W 6400K 1600Lm IP65 черен LED прожектор за монтаж на открито и закрито. Много добра влаго и водо защита. Може да се използва за районно осветление, паркинги, автокъщи, фасади, огради, гаражи и други. ОПИСАНИЕ: LED прожекторите са източници на ярка..
23.40 лв. 37.09 лв.
Производител: V-TAC Код: 462
LED прожектор със сензор SAMSUNG CHIP VT-30-S 30W 6400K 2400Lm IP65 черен LED прожектор за монтаж на открито и закрито. Много добра влаго и водо защита. Може да се използва за районно осветление, паркинги, автокъщи, фасади, огради, гаражи и други. ОПИСАНИЕ: LED прожекторите са източници на ярка..
26.40 лв. 43.74 лв.
Производител: V-TAC Код: 471
LED прожектор със сензор SAMSUNG CHIP VT-50-S 50W 6400K 4000Lm IP65 черен LED прожектор за монтаж на открито и закрито. Много добра влаго и водо защита. Може да се използва за районно осветление, паркинги, автокъщи, фасади, огради, гаражи и други. ОПИСАНИЕ: LED прожекторите са източници на ярка..
34.20 лв. 56.11 лв.
Производител: Horoz Electric Код: 068-003-0300 6400K
LED SMD прожектор 300W 6400K 34500Lm IP65 черенLED прожекторите са източници на ярка светлина, разпространяваща се в много широк ъгъл. LED прожекторите  се използват за осветяване на театри, билборди, открити площи, рекламни пана, игрища и стадиони. Този вид осветление има няколко предимства в ..
118.00 лв. 165.95 лв.
Производител: 2R Код: 13728
LED Прожектор Deco 400W 6000K 40000Lm IP65 черенОПИСАНИЕ: LED прожекторите са източници на ярка светлина, разпространяваща се в много широк ъгъл. LED прожекторите  се използват за осветяване на театри, билборди, открити площи, рекламни пана, игрища и стадиони. Този вид осветление има някол..
267.00 лв. 275.00 лв.
Производител: V-TAC Код: 438
LED прожектор със сензор SAMSUNG CHIP VT-10-S 10W 6400K 800Lm IP65 черен LED прожектор за монтаж на открито и закрито. Много добра влаго и водо защита. Може да се използва за районно осветление, паркинги, автокъщи, фасади, огради, гаражи и други. ОПИСАНИЕ: LED прожекторите са източници на ярка ..
19.80 лв. 31.39 лв.
Производител: Horoz Electric Код: 068-012-0100
LED соларен прожектор 100W 6400K IP65 черен Horoz ОПИСАНИЕ:Време на светене: 12-15 часа, след пълно зареждане; Време за зареждане: 4-6 часа, Облачно време - 1 ден, Дъждовно време - 2 дни; Дистанционно управление - до 12м.LED прожекторите са източници на ярка светлина, разпространяваща се ..
107.93 лв.
Производител: Horoz Electric Код: 068-012-0025
LED соларен прожектор 25W 6400K IP65 черен Horoz ОПИСАНИЕ:Време на светене: 12-15 часа, след пълно зареждане; Време за зареждане: 4-6 часа, Облачно време - 1 ден, Дъждовно време - 2 дни; Дистанционно управление - до 12м.LED прожекторите са източници на ярка светлина, разпространяваща се в..
40.31 лв.
Производител: Horoz Electric Код: 068-012-0040
LED соларен прожектор 40W 6400K IP65 черен Horoz ОПИСАНИЕ:Време на светене: 12-15 часа, след пълно зареждане; Време за зареждане: 4-6 часа, Облачно време - 1 ден, Дъждовно време - 2 дни; Дистанционно управление - до 12м.LED прожекторите са източници на ярка светлина, разпространяваща се в..
57.06 лв.
Производител: Horoz Electric Код: 068-012-0060
LED соларен прожектор 60W 6400K IP65 черен Horoz ОПИСАНИЕ:Време на светене: 12-15 часа, след пълно зареждане; Време за зареждане: 4-6 часа, Облачно време - 1 ден, Дъждовно време - 2 дни; Дистанционно управление - до 12м.LED прожекторите са източници на ярка светлина, разпространяваща се в..
72.94 лв.
Производител: LEDVANCE - OSRAM Код: 4058075 460850
LED прожектор със сензор LEDVANCE GEN 3 10W 3000K 1100Lm IP65 бял 110Lm/W LED прожектор за монтаж на открито и закрито. Много добра влаго и водо защита. Може да се използва за районно осветление, паркинги, автокъщи, фасади, огради, гаражи и други. ОПИСАНИЕ: LED прожекторите са източници на ярка..
38.40 лв.
Производител: V-TAC Код: 9104
Стойка двойна за прожектори VT-41150..
45.50 лв.
Производител: V-TAC Код: 9546
Стойка двойна за прожектори VT-41150 черна..
45.50 лв.
Производител: Horoz Electric Код: 068-003-0020 WW
LED прожектор SMD 20W 2700K IP65 черенОПИСАНИЕ:LED прожекторите са източници на ярка светлина, разпространяваща се в много широк ъгъл.LED прожекторите  се използват за осветяване на театри, билборди, открити площи, рекламни пана, игрища и стадиони. Този вид осветление има няколко пр..
8.98 лв.
Производител: Horoz Electric Код: 068-003-0100
LED прожектор SMD 100W 6400K IP65 черенОПИСАНИЕ:LED прожекторите са източници на ярка светлина, разпространяваща се в много широк ъгъл.LED прожекторите  се използват за осветяване на театри, билборди, открити площи, рекламни пана, игрища и стадиони. Този вид осветление има няколко п..
28.00 лв.
Производител: Horoz Electric Код: 068-003-0010 WW
LED Прожектор SMD 10W 2700K IP65 черенОПИСАНИЕ:LED прожекторите са източници на ярка светлина, разпространяваща се в много широк ъгъл.LED прожекторите  се използват за осветяване на театри, билборди, открити площи, рекламни пана, игрища и стадиони. Този вид осветление има няколко пр..
6.34 лв.
Производител: Horoz Electric Код: 068-003-0010 CW
LED Прожектор SMD 10W 6400K IP65 черенОПИСАНИЕ: LED прожекторите са източници на ярка светлина, разпространяваща се в много широк ъгъл. LED прожекторите  се използват за осветяване на театри, билборди, открити площи, рекламни пана, игрища и стадиони. Този вид осветление има няколко предимства в..
6.34 лв.
Производител: Horoz Electric Код: 068-003-0010 GW
LED Прожектор SMD 10W Зелена светлина IP65 черенОПИСАНИЕ:LED прожекторите са източници на ярка светлина, разпространяваща се в много широк ъгъл.LED прожекторите  се използват за осветяване на театри, билборди, открити площи, рекламни пана, игрища и стадиони. Този вид осветление има ..
6.34 лв.
от 1 до 24 от общо 233 резултата (10 стр.)
Бърза и сигурна доставка до области: София, Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Перник, Плевен, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол