МАКС ТРЕЙД ОНЛАЙН
Количка
За покупки над 300 лв. - запитайте за индивидуални цени и решения

LED панели за външен монтаж

Какво представляват лед панелите?

Лед панелите са пробив в електрониката. При тяхното производство се използват само най-новите технологии, които дават възможност за пълно заместване на традиционното осветление. Ненадминатият дизайн, практичността и икономичността изведоха тези осветителни тела на водещи позиции. Всяка година търсенето им нараства и то доста бързо. LED панелите най-често могат да бъдат намерени в дизайна на промишлени и търговски помещения, офиси, магазини, но все по-често се използват и в жилищни помещения.

LED осветлението все повече се използва за осигуряване на осветление за жилищни, обществени и офис помещения. И това не е изненадващо. Светодиодите са с компактни размери, по-икономични от конвенционалните лампи и са издръжливи и лесни за използване. Имайки предвид голямото търсене на този тип осветителни тела, производителите се стремят да разнообразят максимално своята продуктова гама, предлагайки на клиентите различни опции. Един от най-популярните нови продукти са лед панелите за осветление.

LED панелът е плоско декоративно осветително устройство, предназначено за използване в жилищни, обществени и дори индустриални помещения. Корпусът на всеки панел е изработен от алуминиева сплав, която има отлична топлопроводимост. В този случай ролята на светлинен източник се играе от светодиоди с различни нюанси и мощности. Броят на източниците на светлина може да се различава в зависимост от модела. Ролята на източника на енергия се изпълнява от отделен блок, който работи от 220V мрежа. Тъй като този компонент е изваден от конструкцията, работата на осветителния модул не представлява опасност.

Лед панели за вграждане в гипсокартон имат минимална дебелина, така че те могат да бъдат инсталирани в помещения с всякаква височина на тавана. Освен това LED панелите се предлагат в различни размери и форми. Могат да бъдат с кръгла, правоъгълна или квадратна форма, което значително разширява обхвата на възможностите на съвременните дизайнери.

Дизайнът на лед панел е проектиран по такъв начин, че по време на монтажа да се разположи наравно с останалата повърхност на тавана. Това позволява да създадете плътно платно без внезапни промени. Също така, използвайки специални закачалки, LED панелите могат да бъдат прикрепени директно към бетонна повърхност. Благодарение на тези устройства се регулира височината на конструкцията.

Този вариант лед осветление за таван може значително да спести енергия. В същото време самата таванна конструкция е максимално безопасна, достатъчно здрава и издръжлива. Светодиодите са проектирани за дълъг експлоатационен живот, повече от 50 хиляди часа. И, което е важно, те не се страхуват от пренапрежения в мрежата, могат да работят с постоянно променящ се ток от 100V на 250V.

С лед панели се заменят остарелите офис лампи с луминисцентни лампи, които бяха инсталирани в почти всяка работна стая или офис. Съвременните дизайнери на помещения широко използват лед панели от естетическа и икономична гледна точка. Срокът им на експлоатация може да бъде до 10 и повече години. Цветът на излъчвания от тях светлинен поток е топъл или студен, без трептене и ултравиолетово лъчение, вредно за човешките очи.

LED панелите консумират незначително количество електрическа енергия. Лед панели 600х600 мм могат лесно да се монтират на тавана, например с мощност 40W излъчваща светлинен поток от 3400 лумена, дава възможност да се намали броят на осветителните устройства и да бъдете уверени в екологичността и безопасността на осветление в продължение на много години.

Опциите за лед панели 600x600 са семпли и красиви, което ги прави идеални за всяко пространство, тъй като те допълват останалите мебели за дома и офиса, създавайки атмосфера на елегантност и класа. Те са лесни за инсталиране и поддръжка. Иновативните технологии, които използват, удължават живота им, което гарантира на потребителите много светлинни часове.

Можете да избирате модели с възможност за регулиране на светлината (димиране), такива с управление чрез дистанционно и многоцветни RGB лед панели.

Предимства на LED панелите

Основните предимства на лед панелите са, че предлагат широка гама от дизайнерски решения. Благодарение на разнообразието от цветове и форми на панелите, става възможно органично да ги впишете във всяка стилистична посока без особени затруднения, както в уютния дизайн на дома, така и в строго офис пространство.

Ниската консумация на енергия е друго водещо предимство на лед осветлението за таван, лед панелите могат да спестят до 50% от бюджета в сравнение с конвенционалното осветление. Не на последно място е семплият им дизайн, чрез който стаята придобива привлекателен и модерен вид.

Другите водещи предимства на лед панелите са:

 • Еднородна, равномерна светлина. За разлика от конвенционалните лампи, лед осветителните тела не трептят при падане на напрежението и равномерно осигуряват светлинни потоци във всички ъгли на стаята. Високата степен на еднородност на осветеността и минималното ниво на пулсация имат благоприятен ефект върху благосъстоянието на човешкото око. При такова меко и качествено осветление очите се чувстват максимално комфортно и не се уморяват. Светлинният поток излъчва само бяла светлина, като напълно изключва инфрачервените и ултравиолетовите ефекти;
 • Икономия в потреблението на електроенергия – лед панелите консумират почти 7 пъти по-малко енергия от конвенционалните аналози, което има положителен ефект върху бюджета на собственика, дори ако се използват голям брой устройства;
 • LED панелите могат да работят дори в екстремни температурни среди, от -40 до +60 градуса по Целзий;
 • Дълъг експлоатационен живот - от 30 000 до 50 000 и повече часа;
 • Пълна сигурност. В такива лампи няма компоненти, съдържащи живак, което улеснява изхвърлянето в края на жизнения цикъл. А в същото време позволява използването им дори в детските заведения и болниците;
 • Минималната дебелина на корпуса - благодарение на това е възможно да се инсталират лед панели дори на най-недостъпните места. Ултратънките LED панели са с дебелина 0.8-1.5 см;
 • Лесна инсталация - можете дори да направите инсталацията сами, без да имате много опит в извършването на такава работа. LED панелите позволяват да оборудвате не само общото осветление, но и успешно да се справите с пространственото зониране. Инсталирането на панели няма да отнеме много време и няма да изисква допълнителна работа;
 • Универсален характер – лед панелите перфектно се комбинират с гипсокартонени тавани, окачени тавани тип „армстронг“ и тавани от бетон;
 • Те започват да излъчват максимално ниво на светлина практически от момента на включване. Работната температура е доста ниска, което предотвратява прегряване на диодите;
 • Не се нуждаят от поддръжка - по правило такива модели не изискват специална поддръжка, което им позволява да бъдат поставени на труднодостъпни места;
 • Повишена практичност и висока производителност. Големите таванни лед панели се отличават с тези показатели. Един такъв панел осветява площ до 40 квадратни метра.

Накратко, те притежават всички свойства за лесно и бързо заместване на други източници на светлина от употреба.

Характеристики на дизайна на лед панели

Има три вида LED панели, кръгли, правоъгълни и квадратни. Въпреки че някои производители могат да направят устройство със свободна форма по поръчка. Цената на такава поръчка ще бъде малко по-скъпа от тази на лампа със стандартна форма.

Всяка от трите форми на панели намира свое приложение в зависимост от дизайна на помещението. Устройствата от всички форми на панела са практически еднакви, с изключение на конфигурацията.

Вариантът на лед панели 600x600 мм се счита за широко разпространен, където средната дебелина е не повече от 14мм.

За да разберете възможността за инсталиране трябва да обърнете внимание на основния дизайн на продукта:

 • Корпус;
 • LED междинен слой от вградени светодиоди или LED лента;
 • Разсейвател тип PMMA - матирано стъкло (дифузира светлината);
 • Трансформатор на напрежение;
 • Заден капак;
 • Крепежни елементи.

Дизайнът на LED панела е корпус от метал или пластмаса, допълнен от акрилен лист, върху който са направени отвори за светодиоди. Броят на дупките определя интензивността на сиянието, но във всеки случай има много такива канали по цялата предна страна. Това осигурява равномерна дифузия на светлината.

Всичко за избора на LED панели

LED панелите са нови устройства, които позволяват да осветите голяма стая с малки по размер осветителни тела. Въпреки своята компактност, led панелите имат много добър капацитет за осветяване. Често мощността на едно такова устройство може да бъде достатъчна за осветяване на малка стая.

Те спечелиха голямата си популярност благодарение на своята компактност. Свръхтънките лед панели са с дебелина приблизително 1см, което им позволява да бъдат монтирани на всяко таванно покритие или вградени в окачен таван. Те абсолютно не пречат на ниските тавани или на тесни пътеки, когато са инсталирани на стената.

Разновидности на LED панели - този продукт може да бъде кръгъл, квадратен и правоъгълен. Дебелината му не надвишава 15мм. Неговата мека и разсеяна светлина ще свърши отлична работа за визуално увеличаване на пространството. Размерите на панелите могат да варират в зависимост от модела. Те също се различават по богат избор от светещи нюанси и нива на мощност. Панелите се монтират върху окачени таванни конструкции или се монтират по повърхността на тавана.

Луминисцентните лампи често се инсталират в количества от четири. Мощността за всяка е 18 вата, което общо е 72, плюс допълнителен баласт от около 10 вата. Средният светлинен поток е не повече от 2700 лумена, докато светодиодите имат от около 3600Lm. Консумацията на LED панели е само около 40W, без добавяне на допълнителни компоненти към системата. Енергийната ефективност е над 35% и зависи само от избраните източници на светлина. Осигурява до 50% по-ярко осветление чрез разпространение на подсветката по целия панел.

Цената на лед панелите ще бъде по-ниска от тази на стандартните луминисцентни лампи. Изчислява се трайността на работата, необходимостта от ремонт или подмяна. Когато купува за първи път, клиентът може да отбележи висока цена, но тя се компенсира само за няколко месеца употреба. Освен това светодиодните източници не отделят токсични изпарения, което ги прави безопасни за употреба при деца, лечебни заведения или индустриални предприятия.

Ако решите да осветите стаята си с помощта на лед панели, тогава трябва да вземете предвид някои фактори, така че осветлението да се окаже качествено и удобно.

И така, на какво трябва да обърнете внимание:

 1. Размерът на помещението, в което ще бъдат монтирани осветителните тела.
 2. Необходимото ниво на осветление.
 3. Общият дизайн.

Производителите използват различни видове диоди в своите панели. От това зависи нивото на осветеност, което устройството може да даде. Те обикновено се комплектоват с крепежни елементи и захранване. Производителите могат да добавят допълнителни функции към своите устройства, за да увеличат своята функционалност като димиране, смяна на цвета на светлината, дистанционно управление и други.

При избора на лед панели трябва да обърнете внимание и на:

Лумените (lm) са мярка за количеството видима светлина, което осветителното тяло излъчва. Това е много по-точен начин за определяне на яркостта на лампата, тъй като е мярка за нейната светлинна мощност, за разлика от ватажа, който просто показва каква енергия консумира тя. LED панелите за общо ползване в домакинството обикновено имат мощност между 6W-24W и излъчват между 270-1700 лумена.

Много важно за светлинната мощ е съотношението лумен към ват. LED панелите, които имат еднакви мощности, не е задължително да имат еднакви лумени. Например, панел от 6W може да излъчва 270 лумена, докато друг може да излъчва 400 лумена. Следвотелто колкото повече са лумените на ват, толкова по-ярко свети той.

Най-простият начин за измерване на ефективността на една LED лампа е да се изчисли нейното съотношение на лумени към ват. За да направите това, просто разделете броя на лумените, които тя излъчва, на нейната мощност: например 45W панел, който излъчва 3150 лумена, има съотношение 70 лумена на ват (съкратено на lm/w).

LED панелите предлагат гама от цветове - от по-топъл жълто-бял, подобен на цвета на лампите с нажежаема жичка, до по-студено бял или синкаво бял цвят. Проверете информацията за цвета на светлината показан като температура по скалата на Келвин. Ниските числа по Келвин означават светлина с по-топъл цвят. Колкото по-високо е числото на Келвин, толкова по-синя е светлината.

Топло бялата - жълта светлина е в диапазона 2700-3000K. Неутралната или дневна светлина е от 3500К до 4500K. А студено бялата, синееща светлина е в границите от 5000К до 6500K.

Топло бялата светлина е най-близката до тази, която излъчват лампите с нажежаема жичка. Препоръчваме топло бяло за: всекидневната, трапезарията, спалнята или всяка друга стая, където искате меко осветление. Топло бялото е по-релаксиращо за очите.

Неутралната или междинна светлина е между белите и сините тонове. Тази светлина няма да промени възприятието за цветовете. Това е чудесно решение за всеки, който прави прецизна работа с грим, цвят на косата, снимки, илюстрации, картини или нещо, което изисква безкомпромисен поглед върху цветовете.

Студената светлина има по-синкав тон. Препоръчваме студено бяло за: кухнята, гаражът, работилницата, продуктовите изложби, фризьорските салони, гримьорната, индустриалните приложения или всяко друго приложение, което изисква осветление, което да представя истинския цвят на даден обект. Освен това, студеното бяло винаги е по-светло от топло бялото.

От значение е да се обърне внимание и на качеството на светлината. Индексът на цветопредаване показва колко сходно е нивото на различните цветни компоненти в светлината, тоест до каква степен спектърът е естествен или бял. Колкото по-висок е този параметър (максимум за слънчевия CRI = 100), толкова по-удобен е за зрението. Колкото по-малки са, толкова по-лошо се виждат сенките и толкова повече светлината изглежда неприятна (CRI <80 не се препоръчва за битови нужди). Повечето лед панели имат CRI рейтинг най-малко 80, а много от тях са оценени на 90 и повече, т.е. качеството на светлината е много добро. Този индекс също може да бъде намерен върху опаковките.

LED панелите се произвеждат най-често от два вида: работещи на 220V и на 12V източник на енергия. Първите са по-удобни и по-компактни, докато вторите са по-безопасни и по-надеждни. И двата вида панели използват за своята работа захранващи устройства (преобразуватели, стабилизатори, драйвери). Всеки модел се предлага със собствен преобразувател, който обикновено не е съвместим с други модели панели.

Обхват на приложение на лед панелите

Когато е необходимо да се осветят големи помещения, на помощ идват нови устройства, наречени таванни LED панели. Въпреки че са с малки размери, те осветяват стаята много добре. Един светодиоден панел е достатъчен за добро осветление на цяла стая. Поради малкия си размер такива панели придобиха популярност много бързо. По дебелина те достигат само около 1 сантиметър, така че могат да бъдат монтирани във всякакъв материал за таван или монтирани в окачен таван. Таванните LED панели не създават неудобства, когато се монтират на ниски тавани или не пречат на стената, когато се монтират в тесни коридори.

Лед панелите често се използват в търговски центрове, супермаркети и промишлени съоръжения, складови бази, спортни комплекси, развлекателни центрове, офиси, учебни зали, но могат да бъдат намерени в дизайна на апартаменти или къщи. Има специални led панели, които са монтирани в таван от типа Armstrong, лед панели за вграждане в гипсокартон и лед панели за външен монтаж.

Ефективността им се забелязва много при осветяване на големи площи, освен това не се нуждаят от поддръжка, тъй като експлоатационният им живот е много дълъг.

LED панелите са устройства съчетаващи всички качества, необходими за висококачествено и комфортно осветление, те също така ще позволят да се спестят значителни средства за електричество и поддръжка. След като тествате LED осветлението в действие, завинаги ще се откажете от остарелите луминисцентни лампи.

LED панелите са най-добрият вариант за осветяване на големи пространства, индустриални съоръжения, магазини, търговски центрове или супермаркети. Поради формата си, те могат лесно да бъдат монтирани в окачени тавани от тип Армстронг, които най-често се намират на горните места.

Също така, възможността за инсталиране на тавана и на стената, позволява да осъществите различни дизайнерски идеи и проекти. Ергономичността, поради тяхната дебелина от около 1 см, позволява да бъдат инсталирани в помещение с всякаква височина или ширина.

Поради своите ненадминати свойства и шикозен дизайн, тези панели се използват за украса на луксозни хотели, магазини, офиси на престижни фирми. Обръщайки внимание на факта, че такива панели са напълно екологични, те могат да бъдат инсталирани и в детски градини, училища и лечебни заведения. Напоследък този тип осветление често може да се намери в жилищни помещения: както в апартаменти, така и в частни къщи. Те се инсталират в помещения за различни цели: кухни, коридори, офиси, дневни. Благодарение на оригиналните методи за монтаж, таванът ще придобие уникален и оригинален дизайн, който може да задоволи вкуса и на най-взискателния потребител.

Методи на монтаж на лед панели

Има три начина за монтиране на LED панели на тавана – лед панели за вграждане, лед панели за окачени тавани и лед панели за външен монтаж - монтирани на повърхността на тавана.

При лед панелите за вграждане в гипсокартон и окачени тавани от значение са металните профили, които са фиксирани към тавана. По този начин те поддържат не само осветителните тела, но и самия опънат таван.

Ако разгледаме панелите по отношение на конструкцията, те са възможно най-лесни за инсталиране на осветителни елементи, осигуряват надеждно и трайно закрепване. В резултат на това можете да свършите работата със собствените си ръце.

Рамката е организирана по такъв начин, че светодиодното осветително тяло да е изравнено със структурата на окачения таван. Ако е необходимо, панелът може да бъде фиксиран към бетонната основа на тавана. За това се използват специални окачвания за регулиране нивото на led инсталацията по височина.

Често ултратънките лед панели за вграждане са оборудвани със специални пружинни крепежни елементи, които позволяват осветителното тяло да бъде сигурно и бързо фиксирано към тавана.Те са идеални за монтаж в тавани от гипсокартон.

Лед панели за външен монтаж могат да бъдат монтирани директно към тавана или стената. Включени са всички необходими крепежни елементи - дюбели с пластмасови или метални втулки. Пробиваме отвори за монтажната плоча на правилното място, необходимо е да се уверим, че не са направени в куха основа. Фиксираме плочата с дюбели, закрепваме контактите към окабеляването. Закрепваме корпуса на свързания панел към монтажната плоча и го фиксираме с винтове.

Висящите LED панели изискват 4 стоманени кабела, които да бъдат прикрепени към бетонната основа на тавана. Височината на спускане на осветителното тяло за таванни панели се регулира, свързва се към захранването. Този метод на инсталиране е подобен на инсталирането на конвенционален полилей.

Ако искате да направите своето пространство функционално и модерно, не забравяйте да включите LED панели в интериора си!

LED панел 2в1 60W 4000K 6000Lm IP20 595x595мм бял за открит и скрит монтаж
Ново ★ Най-добра оферта -35 %
Производител: ECO LIGHT - Poland Код: EC79779
LED панел 2в1 60W 4000K 7560Lm IP20 595x595мм бял за открит и скрит монтаж  LED панел за монтаж в окачени тавани Armstrong и за директен повърхностен монтаж на таван. Ултра тънък, с модерен и елегантен дизайн По-висока степен на цветопредаване CRI (RA): >80 Входно напре..
48.40 лв. 74.00 лв.
LED панел 2в1 Domino 40W 4000K 3500Lm IP20 595x595мм бял за открит и скрит монтаж
Ново ★ Най-добра оферта -31 %
Производител: LvT Poland Код: 0570
LED панел 2в1 Domino 40W 4000K 3500Lm IP20 595x595мм бялза открит и скрит монтаж LED панел за монтаж в окачени тавани Armstrong и за повърхностен монтаж  Ултра тънък, с модерен и елегантен дизайн По-висока степен на цветопредаване CRI (RA): >80 Входно напрежение AC 185-2..
32.50 лв. 47.00 лв.
LED панел 2в1 Domino 40W 4000K 3500Lm IP20 595x595мм черен за открит и скрит монтаж
Ново ★ Най-добра оферта -33 %
Производител: LvT Poland Код: 8504
LED панел 2в1 Domino 40W 4000K 3500Lm IP20 595x595мм черен за открит и скрит монтаж LED панел за монтаж в окачени тавани Armstrong и за повърхностен монтаж  Ултра тънък, с модерен и елегантен дизайн По-висока степен на цветопредаване CRI (RA): >80 Входно напрежение AC 18..
31.50 лв. 47.00 лв.
LED панел за външен монтаж PROMA 24W 4000K 1920lm 285x285мм квадратен черен
Ново -37 %
Производител: LvT Poland Код: 1300
LED панел за външен монтаж PROMA 24W 4000K 1920lm 285x285мм квадратен черен LvT 1300..
24.00 лв. 38.10 лв.
LED панел за външен монтаж PROMA 24W 4000K 1920lm ф285мм кръгъл черен
Ново -40 %
Производител: LvT Poland Код: 0775
LED панел за външен монтаж PROMA 24W 4000K 1920lm ф285мм кръгъл черен LvT 0775..
23.00 лв. 38.10 лв.
LED панел 2в1 VT-12030 40W 4000K 110lm/W 4400Lm IP20 1200x300мм за открит и скрит монтаж
Ново -32 %
Производител: V-TAC Код: 216625
LED панел 2в1 VT-12030 40W 4000K 110lm/W 4400Lm IP20 1200x300мм за открит и скрит монтаж ПредимстваУлтра тънък, с модерен и елегантен дизайн По-висока степен на свето предаване Външен корпус, не може да бъде повреден лесно Няма ултравиолетово(UV) или инфрачервено(IR) излъчване – не прив..
53.20 лв. 78.00 лв.
LED панел за външен монтаж 60W 4800lm 4500К 120x30см бял с две захранвания
Ново -27 %
Производител: LvT Poland Код: 2618
LED панел за външен монтаж 60W 4800lm 4500К IP20 120x30см бял с две захранвания LvT 2618Осветителното тяло на LvT за открит монтаж е с модерен и изчистен дизайн. Изработено е от алуминий и поликарбонат (PC). Свети с неутрална бяла (дневна) светлина 4500К и е с две захранвания по 30W, които могат да ..
98.00 лв. 134.00 лв.
LED панел за външен монтаж 60W 4800lm 4500К 120x30см черен с две захранвания
Ново -29 %
Производител: LvT Poland Код: 7938
LED панел за външен монтаж 60W 4800lm 4500К IP20 120x30см черен с две захранвания LvT 7938Осветителното тяло на LvT за открит монтаж е с модерен и изчистен дизайн. Изработено е от алуминий и поликарбонат (PC). Свети с неутрална бяла (дневна) светлина 4500К и е с две захранвания по 30W, които могат д..
98.00 лв. 139.00 лв.
Производител: EGLO Код: 99728
LED панел с намалено заслепяване UGR<19 EGLO URTEBIETA 32W 4000K 4700lm 600х600ммLED панелите URTEBIETA са направени от бял метал и имат квадратно бяло пластмасово покритие. Вградените светодиоди произвеждат еднородна неутрална бяла светлина. Панела е с размери 59.5 см и притежава неутрална бяла ..
157.00 лв. 167.00 лв.
Производител: V-TAC Код: 638011
LED панел 2в1 VT-6139 36W 4000K 110lm/W 3960Lm IP20 600x600мм за открит и скрит монтаж ПредимстваУлтра тънък, с модерен и елегантен дизайн По-висока степен на свето предаване Външен корпус, не може да бъде повреден лесно Няма ултравиолетово(UV) или инфрачервено(IR) излъчване – не привли..
38.00 лв.
Производител: V-TAC Код: 638021
LED панел 2в1 VT-6139 36W 6400K 110lm/W 3960Lm IP20 600x600мм за открит и скрит монтаж ПредимстваУлтра тънък, с модерен и елегантен дизайн По-висока степен на свето предаване Външен корпус, не може да бъде повреден лесно Няма ултравиолетово(UV) или инфрачервено(IR) излъчване – не привли..
38.00 лв.
Производител: LvT Poland Код: 0762
LED панел за външен монтаж PROMA 12W 4000K 960lm ф16см кръгъл черен LvT 0762..
12.50 лв.
Производител: LvT Poland Код: 1129
LED панел за външен монтаж PROMA 18W 4000K 1440lm 21x21см квадратен черен LvT 1129..
17.00 лв.
Производител: LvT Poland Код: 0763
LED панел за външен монтаж PROMA 18W 4000K 1440lm ф21см кръгъл черен LvT 0763..
16.50 лв.
Производител: EGLO Код: 98089
LED плафон EGLO CONNECT SALOBRENA-C 34W RGB + 3-white 4500Lm IP20 димируем бял + дистанционно управление Серия EGLO CONNECT - Ако търсите лесна инсталация и неусложняващи устройства, EGLO connect е точното място за вас. Стартирането става бързо и лесно, нуждаете само от два компонента:Осветит..
176.00 лв.
Производител: EGLO Код: 900088
LED smart панел за открит монтаж - плафон ROVITO-Z 14.6W RGB + TW 1800Lm IP20 29х29см димируем бял EGLO Connect.z комбинира две технологии за управление в една система ZigBee е най -широко използваният стандарт в света за интелигентния дом (smart home) Предимства:Работа в мрежа; Директна връ..
166.00 лв.
Производител: EGLO Код: 900093
LED smart панел за открит монтаж - плафон ROVITO-Z 14.6W RGB + TW 1800Lm IP20 29х29см димируем черен EGLO Connect.z комбинира две технологии за управление в една система ZigBee е най -широко използваният стандарт в света за интелигентния дом (smart home) Предимства:Работа в мрежа; Директна в..
166.00 лв.
Производител: EGLO Код: 900086
LED smart панел за открит монтаж - плафон ROVITO-Z 14.6W RGB + TW 1800Lm IP20 ф29см димируем бял EGLO Connect.z комбинира две технологии за управление в една система ZigBee е най -широко използваният стандарт в света за интелигентния дом (smart home) Предимства:Работа в мрежа; Директна връзк..
156.00 лв.
Производител: EGLO Код: 900091
LED smart панел за открит монтаж - плафон ROVITO-Z 14.6W RGB + TW 1800Lm IP20 ф29см димируем черен EGLO Connect.z комбинира две технологии за управление в една система ZigBee е най -широко използваният стандарт в света за интелигентния дом (smart home) Предимства:Работа в мрежа; Директна връ..
155.00 лв.
Производител: EGLO Код: 900087
LED smart панел за открит монтаж - плафон ROVITO-Z 16.5W RGB + TW 2400Lm IP20 ф42см димируем бял EGLO Connect.z комбинира две технологии за управление в една система ZigBee е най -широко използваният стандарт в света за интелигентния дом (smart home) Предимства:Работа в мрежа; Директна връзк..
212.00 лв.
Производител: EGLO Код: 900092
LED smart панел за открит монтаж - плафон ROVITO-Z 16.5W RGB + TW 2400Lm IP20 ф42см димируем черен EGLO Connect.z комбинира две технологии за управление в една система ZigBee е най -широко използваният стандарт в света за интелигентния дом (smart home) Предимства:Работа в мрежа; Директна връ..
196.00 лв.
Производител: EGLO Код: 900089
LED smart панел за открит монтаж - плафон ROVITO-Z 16.5W RGB + TW 2400Lm IP20 ф42х42см димируем бял EGLO Connect.z комбинира две технологии за управление в една система ZigBee е най -широко използваният стандарт в света за интелигентния дом (smart home) Предимства:Работа в мрежа; Директна вр..
205.00 лв.
Производител: EGLO Код: 900094
LED smart панел за открит монтаж - плафон ROVITO-Z 16.5W RGB + TW 2400Lm IP20 ф42х42см димируем черен EGLO Connect.z комбинира две технологии за управление в една система ZigBee е най -широко използваният стандарт в света за интелигентния дом (smart home) Предимства:Работа в мрежа; Директна ..
205.00 лв.
Производител: 2R Код: 10932
LED луна Capri IP44 20W 4500K 2000Lm открит монтаж back light кръгла LED луни CAPRI влагозащитени се използват в обществени сгради и учреждения, офиси, магазини и др. Предназначени са за открит монтаж (повърхностен монтаж)...
31.00 лв.
от 1 до 24 от общо 161 резултата (7 стр.)
Бърза и сигурна доставка до области: София, Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Перник, Плевен, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол