МАКС ТРЕЙД ОНЛАЙН
Количка
За покупки над 300 лв. - запитайте за индивидуални цени и решения

LED панели за вграждане

Какво представляват лед панелите?

Лед панелите са пробив в електрониката. При тяхното производство се използват само най-новите технологии, които дават възможност за пълно заместване на традиционното осветление. Ненадминатият дизайн, практичността и икономичността изведоха тези осветителни тела на водещи позиции. Всяка година търсенето им нараства и то доста бързо. LED панелите най-често могат да бъдат намерени в дизайна на промишлени и търговски помещения, офиси, магазини, но все по-често се използват и в жилищни помещения.

LED осветлението все повече се използва за осигуряване на осветление за жилищни, обществени и офис помещения. И това не е изненадващо. Светодиодите са с компактни размери, по-икономични от конвенционалните лампи и са издръжливи и лесни за използване. Имайки предвид голямото търсене на този тип осветителни тела, производителите се стремят да разнообразят максимално своята продуктова гама, предлагайки на клиентите различни опции. Един от най-популярните нови продукти са лед панелите за осветление.

LED панелът е плоско декоративно осветително устройство, предназначено за използване в жилищни, обществени и дори индустриални помещения. Корпусът на всеки панел е изработен от алуминиева сплав, която има отлична топлопроводимост. В този случай ролята на светлинен източник се играе от светодиоди с различни нюанси и мощности. Броят на източниците на светлина може да се различава в зависимост от модела. Ролята на източника на енергия се изпълнява от отделен блок, който работи от 220V мрежа. Тъй като този компонент е изваден от конструкцията, работата на осветителния модул не представлява опасност.

лед панели

Лед панели за вграждане в гипсокартон имат минимална дебелина, така че те могат да бъдат инсталирани в помещения с всякаква височина на тавана. Освен това LED панелите се предлагат в различни размери и форми. Могат да бъдат с кръгла, правоъгълна или квадратна форма, което значително разширява обхвата на възможностите на съвременните дизайнери.

Дизайнът на лед панел е проектиран по такъв начин, че по време на монтажа да се разположи наравно с останалата повърхност на тавана. Това позволява да създадете плътно платно без внезапни промени. Също така, използвайки специални закачалки, LED панелите могат да бъдат прикрепени директно към бетонна повърхност. Благодарение на тези устройства се регулира височината на конструкцията.

Този вариант лед осветление за таван може значително да спести енергия. В същото време самата таванна конструкция е максимално безопасна, достатъчно здрава и издръжлива. Светодиодите са проектирани за дълъг експлоатационен живот, повече от 50 хиляди часа. И, което е важно, те не се страхуват от пренапрежения в мрежата, могат да работят с постоянно променящ се ток от 100V на 250V.

С лед панели се заменят остарелите офис лампи с луминисцентни лампи, които бяха инсталирани в почти всяка работна стая или офис. Съвременните дизайнери на помещения широко използват лед панели от естетическа и икономична гледна точка. Срокът им на експлоатация може да бъде до 10 и повече години. Цветът на излъчвания от тях светлинен поток е топъл или студен, без трептене и ултравиолетово лъчение, вредно за човешките очи.

LED панелите консумират незначително количество електрическа енергия. Лед панели 600х600 мм могат лесно да се монтират на тавана, например с мощност 40W излъчваща светлинен поток от 3400 лумена, дава възможност да се намали броят на осветителните устройства и да бъдете уверени в екологичността и безопасността на осветление в продължение на много години.

Опциите за лед панели 600x600 са семпли и красиви, което ги прави идеални за всяко пространство, тъй като те допълват останалите мебели за дома и офиса, създавайки атмосфера на елегантност и класа. Те са лесни за инсталиране и поддръжка. Иновативните технологии, които използват, удължават живота им, което гарантира на потребителите много светлинни часове.

Можете да избирате модели с възможност за регулиране на светлината (димиране), такива с управление чрез дистанционно и многоцветни RGB лед панели.

Предимства на LED панелите

Основните предимства на лед панелите са, че предлагат широка гама от дизайнерски решения. Благодарение на разнообразието от цветове и форми на панелите, става възможно органично да ги впишете във всяка стилистична посока без особени затруднения, както в уютния дизайн на дома, така и в строго офис пространство.

Ниската консумация на енергия е друго водещо предимство на лед осветлението за таван, лед панелите могат да спестят до 50% от бюджета в сравнение с конвенционалното осветление. Не на последно място е семплият им дизайн, чрез който стаята придобива привлекателен и модерен вид.

Другите водещи предимства на лед панелите са:

 • Еднородна, равномерна светлина. За разлика от конвенционалните лампи, лед осветителните тела не трептят при падане на напрежението и равномерно осигуряват светлинни потоци във всички ъгли на стаята. Високата степен на еднородност на осветеността и минималното ниво на пулсация имат благоприятен ефект върху благосъстоянието на човешкото око. При такова меко и качествено осветление очите се чувстват максимално комфортно и не се уморяват. Светлинният поток излъчва само бяла светлина, като напълно изключва инфрачервените и ултравиолетовите ефекти;
 • Икономия в потреблението на електроенергия – лед панелите консумират почти 7 пъти по-малко енергия от конвенционалните аналози, което има положителен ефект върху бюджета на собственика, дори ако се използват голям брой устройства;
 • LED панелите могат да работят дори в екстремни температурни среди, от -40 до +60 градуса по Целзий;
 • Дълъг експлоатационен живот - от 30 000 до 50 000 и повече часа;
 • Пълна сигурност. В такива лампи няма компоненти, съдържащи живак, което улеснява изхвърлянето в края на жизнения цикъл. А в същото време позволява използването им дори в детските заведения и болниците;
 • Минималната дебелина на корпуса - благодарение на това е възможно да се инсталират лед панели дори на най-недостъпните места. Ултратънките LED панели са с дебелина 0.8-1.5 см;
 • Лесна инсталация - можете дори да направите инсталацията сами, без да имате много опит в извършването на такава работа. LED панелите позволяват да оборудвате не само общото осветление, но и успешно да се справите с пространственото зониране. Инсталирането на панели няма да отнеме много време и няма да изисква допълнителна работа;
 • Универсален характер – лед панелите перфектно се комбинират с гипсокартонени тавани, окачени тавани тип „армстронг“ и тавани от бетон;
 • Те започват да излъчват максимално ниво на светлина практически от момента на включване. Работната температура е доста ниска, което предотвратява прегряване на диодите;
 • Не се нуждаят от поддръжка - по правило такива модели не изискват специална поддръжка, което им позволява да бъдат поставени на труднодостъпни места;
 • Повишена практичност и висока производителност. Големите таванни лед панели се отличават с тези показатели. Един такъв панел осветява площ до 40 квадратни метра.

Накратко, те притежават всички свойства за лесно и бързо заместване на други източници на светлина от употреба.

Характеристики на дизайна на лед панели

Има три вида LED панели, кръгли, правоъгълни и квадратни. Въпреки че някои производители могат да направят устройство със свободна форма по поръчка. Цената на такава поръчка ще бъде малко по-скъпа от тази на лампа със стандартна форма.

Всяка от трите форми на панели намира свое приложение в зависимост от дизайна на помещението. Устройствата от всички форми на панела са практически еднакви, с изключение на конфигурацията.

Вариантът на лед панели 600x600 мм се счита за широко разпространен, където средната дебелина е не повече от 14мм.

За да разберете възможността за инсталиране трябва да обърнете внимание на основния дизайн на продукта:

 • Корпус;
 • LED междинен слой от вградени светодиоди или LED лента;
 • Разсейвател тип PMMA - матирано стъкло (дифузира светлината);
 • Трансформатор на напрежение;
 • Заден капак;
 • Крепежни елементи.

Дизайнът на LED панела е корпус от метал или пластмаса, допълнен от акрилен лист, върху който са направени отвори за светодиоди. Броят на дупките определя интензивността на сиянието, но във всеки случай има много такива канали по цялата предна страна. Това осигурява равномерна дифузия на светлината.

лед панели

Всичко за избора на LED панели

LED панелите са нови устройства, които позволяват да осветите голяма стая с малки по размер осветителни тела. Въпреки своята компактност, led панелите имат много добър капацитет за осветяване. Често мощността на едно такова устройство може да бъде достатъчна за осветяване на малка стая.

Те спечелиха голямата си популярност благодарение на своята компактност. Свръхтънките лед панели са с дебелина приблизително 1см, което им позволява да бъдат монтирани на всяко таванно покритие или вградени в окачен таван. Те абсолютно не пречат на ниските тавани или на тесни пътеки, когато са инсталирани на стената.

Разновидности на LED панели - този продукт може да бъде кръгъл, квадратен и правоъгълен. Дебелината му не надвишава 15мм. Неговата мека и разсеяна светлина ще свърши отлична работа за визуално увеличаване на пространството. Размерите на панелите могат да варират в зависимост от модела. Те също се различават по богат избор от светещи нюанси и нива на мощност. Панелите се монтират върху окачени таванни конструкции или се монтират по повърхността на тавана.

Луминисцентните лампи често се инсталират в количества от четири. Мощността за всяка е 18 вата, което общо е 72, плюс допълнителен баласт от около 10 вата. Средният светлинен поток е не повече от 2700 лумена, докато светодиодите имат от около 3600Lm. Консумацията на LED панели е само около 40W, без добавяне на допълнителни компоненти към системата. Енергийната ефективност е над 35% и зависи само от избраните източници на светлина. Осигурява до 50% по-ярко осветление чрез разпространение на подсветката по целия панел.

Цената на лед панелите ще бъде по-ниска от тази на стандартните луминисцентни лампи. Изчислява се трайността на работата, необходимостта от ремонт или подмяна. Когато купува за първи път, клиентът може да отбележи висока цена, но тя се компенсира само за няколко месеца употреба. Освен това светодиодните източници не отделят токсични изпарения, което ги прави безопасни за употреба при деца, лечебни заведения или индустриални предприятия.

Ако решите да осветите стаята си с помощта на лед панели, тогава трябва да вземете предвид някои фактори, така че осветлението да се окаже качествено и удобно.

И така, на какво трябва да обърнете внимание:

 1. Размерът на помещението, в което ще бъдат монтирани осветителните тела.
 2. Необходимото ниво на осветление.
 3. Общият дизайн.

лед панели

Производителите използват различни видове диоди в своите панели. От това зависи нивото на осветеност, което устройството може да даде. Те обикновено се комплектоват с крепежни елементи и захранване. Производителите могат да добавят допълнителни функции към своите устройства, за да увеличат своята функционалност като димиране, смяна на цвета на светлината, дистанционно управление и други.

При избора на лед панели трябва да обърнете внимание и на:

Лумените (lm) са мярка за количеството видима светлина, което осветителното тяло излъчва. Това е много по-точен начин за определяне на яркостта на лампата, тъй като е мярка за нейната светлинна мощност, за разлика от ватажа, който просто показва каква енергия консумира тя. LED панелите за общо ползване в домакинството обикновено имат мощност между 6W-24W и излъчват между 270-1700 лумена.

Много важно за светлинната мощ е съотношението лумен към ват. LED панелите, които имат еднакви мощности, не е задължително да имат еднакви лумени. Например, панел от 6W може да излъчва 270 лумена, докато друг може да излъчва 400 лумена. Следвотелто колкото повече са лумените на ват, толкова по-ярко свети той.

Най-простият начин за измерване на ефективността на една LED лампа е да се изчисли нейното съотношение на лумени към ват. За да направите това, просто разделете броя на лумените, които тя излъчва, на нейната мощност: например 45W панел, който излъчва 3150 лумена, има съотношение 70 лумена на ват (съкратено на lm/w).

LED панелите предлагат гама от цветове - от по-топъл жълто-бял, подобен на цвета на лампите с нажежаема жичка, до по-студено бял или синкаво бял цвят. Проверете информацията за цвета на светлината показан като температура по скалата на Келвин. Ниските числа по Келвин означават светлина с по-топъл цвят. Колкото по-високо е числото на Келвин, толкова по-синя е светлината.

Топло бялата - жълта светлина е в диапазона 2700-3000K. Неутралната или дневна светлина е от 3500К до 4500K. А студено бялата, синееща светлина е в границите от 5000К до 6500K.

Топло бялата светлина е най-близката до тази, която излъчват лампите с нажежаема жичка. Препоръчваме топло бяло за: всекидневната, трапезарията, спалнята или всяка друга стая, където искате меко осветление. Топло бялото е по-релаксиращо за очите.

Неутралната или междинна светлина е между белите и сините тонове. Тази светлина няма да промени възприятието за цветовете. Това е чудесно решение за всеки, който прави прецизна работа с грим, цвят на косата, снимки, илюстрации, картини или нещо, което изисква безкомпромисен поглед върху цветовете.

Студената светлина има по-синкав тон. Препоръчваме студено бяло за: кухнята, гаражът, работилницата, продуктовите изложби, фризьорските салони, гримьорната, индустриалните приложения или всяко друго приложение, което изисква осветление, което да представя истинския цвят на даден обект. Освен това, студеното бяло винаги е по-светло от топло бялото.

От значение е да се обърне внимание и на качеството на светлината. Индексът на цветопредаване показва колко сходно е нивото на различните цветни компоненти в светлината, тоест до каква степен спектърът е естествен или бял. Колкото по-висок е този параметър (максимум за слънчевия CRI = 100), толкова по-удобен е за зрението. Колкото по-малки са, толкова по-лошо се виждат сенките и толкова повече светлината изглежда неприятна (CRI <80 не се препоръчва за битови нужди). Повечето лед панели имат CRI рейтинг най-малко 80, а много от тях са оценени на 90 и повече, т.е. качеството на светлината е много добро. Този индекс също може да бъде намерен върху опаковките.

LED панелите се произвеждат най-често от два вида: работещи на 220V и на 12V източник на енергия. Първите са по-удобни и по-компактни, докато вторите са по-безопасни и по-надеждни. И двата вида панели използват за своята работа захранващи устройства (преобразуватели, стабилизатори, драйвери). Всеки модел се предлага със собствен преобразувател, който обикновено не е съвместим с други модели панели.

Обхват на приложение на лед панелите

Когато е необходимо да се осветят големи помещения, на помощ идват нови устройства, наречени таванни LED панели. Въпреки че са с малки размери, те осветяват стаята много добре. Един светодиоден панел е достатъчен за добро осветление на цяла стая. Поради малкия си размер такива панели придобиха популярност много бързо. По дебелина те достигат само около 1 сантиметър, така че могат да бъдат монтирани във всякакъв материал за таван или монтирани в окачен таван. Таванните LED панели не създават неудобства, когато се монтират на ниски тавани или не пречат на стената, когато се монтират в тесни коридори.

Лед панелите често се използват в търговски центрове, супермаркети и промишлени съоръжения, складови бази, спортни комплекси, развлекателни центрове, офиси, учебни зали, но могат да бъдат намерени в дизайна на апартаменти или къщи. Има специални led панели, които са монтирани в таван от типа Armstrong, лед панели за вграждане в гипсокартон и лед панели за външен монтаж.

Ефективността им се забелязва много при осветяване на големи площи, освен това не се нуждаят от поддръжка, тъй като експлоатационният им живот е много дълъг.

LED панелите са устройства съчетаващи всички качества, необходими за висококачествено и комфортно осветление, те също така ще позволят да се спестят значителни средства за електричество и поддръжка. След като тествате LED осветлението в действие, завинаги ще се откажете от остарелите луминисцентни лампи.

LED панелите са най-добрият вариант за осветяване на големи пространства, индустриални съоръжения, магазини, търговски центрове или супермаркети. Поради формата си, те могат лесно да бъдат монтирани в окачени тавани от тип Армстронг, които най-често се намират на горните места.

лед панели

Също така, възможността за инсталиране на тавана и на стената, позволява да осъществите различни дизайнерски идеи и проекти. Ергономичността, поради тяхната дебелина от около 1 см, позволява да бъдат инсталирани в помещение с всякаква височина или ширина.

Поради своите ненадминати свойства и шикозен дизайн, тези панели се използват за украса на луксозни хотели, магазини, офиси на престижни фирми. Обръщайки внимание на факта, че такива панели са напълно екологични, те могат да бъдат инсталирани и в детски градини, училища и лечебни заведения. Напоследък този тип осветление често може да се намери в жилищни помещения: както в апартаменти, така и в частни къщи. Те се инсталират в помещения за различни цели: кухни, коридори, офиси, дневни. Благодарение на оригиналните методи за монтаж, таванът ще придобие уникален и оригинален дизайн, който може да задоволи вкуса и на най-взискателния потребител.

Методи на монтаж на лед панели

Има три начина за монтиране на LED панели на тавана – лед панели за вграждане, лед панели за окачени тавани и лед панели за външен монтаж - монтирани на повърхността на тавана.

При лед панелите за вграждане в гипсокартон и окачени тавани от значение са металните профили, които са фиксирани към тавана. По този начин те поддържат не само осветителните тела, но и самия опънат таван.

Ако разгледаме панелите по отношение на конструкцията, те са възможно най-лесни за инсталиране на осветителни елементи, осигуряват надеждно и трайно закрепване. В резултат на това можете да свършите работата със собствените си ръце.

Рамката е организирана по такъв начин, че светодиодното осветително тяло да е изравнено със структурата на окачения таван. Ако е необходимо, панелът може да бъде фиксиран към бетонната основа на тавана. За това се използват специални окачвания за регулиране нивото на led инсталацията по височина.

Често ултратънките лед панели за вграждане са оборудвани със специални пружинни крепежни елементи, които позволяват осветителното тяло да бъде сигурно и бързо фиксирано към тавана.Те са идеални за монтаж в тавани от гипсокартон.

Лед панели за външен монтаж могат да бъдат монтирани директно към тавана или стената. Включени са всички необходими крепежни елементи - дюбели с пластмасови или метални втулки. Пробиваме отвори за монтажната плоча на правилното място, необходимо е да се уверим, че не са направени в куха основа. Фиксираме плочата с дюбели, закрепваме контактите към окабеляването. Закрепваме корпуса на свързания панел към монтажната плоча и го фиксираме с винтове.

Висящите LED панели изискват 4 стоманени кабела, които да бъдат прикрепени към бетонната основа на тавана. Височината на спускане на осветителното тяло за таванни панели се регулира, свързва се към захранването. Този метод на инсталиране е подобен на инсталирането на конвенционален полилей.

лед панели

Ако искате да направите своето пространство функционално и модерно, не забравяйте да включите LED панели в интериора си!

LED панел VT-6060 40W 4000K 4950Lm IP20 600x600мм скрит монтаж
Ново -42 %
Код: 2160246
LED панел VT-6060 40W 4000K 4950Lm IP20 600x600мм скрит монтаж LED панелът е с красив и изчистен дизайн. SMD LED. Светопредаване с по-висока степен и икономичност . Устойчив - външният корпус трудно може са се повреди. Материал на корпусът алуминий+PMMA+PP. Осветителното тяло е лесно за и..
43.00 лв. 73.85 лв.
Код: 60246
LED панел VT-6060 45W 4000K 3600Lm IP20 600x600мм скрит монтаж Предимства: Красив и изчистен дизайн. SMD LED. Устойчив - външният корпус трудно може са се повреди. Лесен за инсталиране. Безвреден е за природата, защото не съдържа олово и желязо. Светопредаване с по-висока степен. Приложе..
43.00 лв. 56.90 лв.
Код: 60256
LED панел VT-6060 45W 6400K 3600Lm IP20 600x600мм скрит монтаж Предимства: Красив и изчистен дизайн. SMD LED. Устойчив - външният корпус трудно може са се повреди. Лесен за инсталиране. Безвреден е за природата, защото не съдържа олово и желязо. Светопредаване с по-висока степен. Приложе..
43.00 лв. 59.00 лв.
Код: 6451
LED панел 2в1 VT-6142 40W 4000K 100lm/W 4000Lm IP20 600x600мм за открит и скрит монтаж ПредимстваУлтра тънък, с модерен и елегантен дизайн По-висока степен на свето предаване Външен корпус, не може да бъде повреден лесно Няма ултравиолетово(UV) или инфрачервено(IR) излъчване – не п..
38.40 лв. 52.00 лв.
Код: 99203
LED панел за баня FUEVA 5 IP44 10.5W 3000K 1200Lm за вграждане бял Серия PURE RELAXATION - Превърнете банята в личния си уелнес оазис. Модерната баня и осветителните тела около огледалото излъчващи приятна светлина осигуряват релакс и комфорт. Общо описание: Осветителните тела ..
38.80 лв. 43.20 лв.
Код: 99212
LED панел за баня FUEVA 5 IP44 10.5W 3000K 1200Lm за вграждане черен Серия PURE RELAXATION - Превърнете банята в личния си уелнес оазис. Модерната баня и осветителните тела около огледалото излъчващи приятна светлина осигуряват релакс и комфорт. Общо описание: Осветителните тела за ..
39.80 лв. 44.50 лв.
Код: 99207
LED панел за баня FUEVA 5 IP44 10.5W 4000K 1350Lm за вграждане бял Серия PURE RELAXATION - Превърнете банята в личния си уелнес оазис. Модерната баня и осветителните тела около огледалото излъчващи приятна светлина осигуряват релакс и комфорт. Общо описание: Осветителните тела ..
38.80 лв. 43.20 лв.
Код: 99209
LED панел за баня FUEVA 5 IP44 10.5W 4000K 1350Lm за вграждане хром Серия PURE RELAXATION - Превърнете банята в личния си уелнес оазис. Модерната баня и осветителните тела около огледалото излъчващи приятна светлина осигуряват релакс и комфорт. Общо описание: Осветителните тела..
44.90 лв. 51.00 лв.
Код: 99214
LED панел за баня FUEVA 5 IP44 10.5W 4000K 1350Lm за вграждане черен Серия PURE RELAXATION - Превърнете банята в личния си уелнес оазис. Модерната баня и осветителните тела около огледалото излъчващи приятна светлина осигуряват релакс и комфорт. Общо описание: Осветителните тела за ..
40.59 лв. 44.00 лв.
Код: 99158
LED панел за вграждане FUEVA 5 10.5W 4000K 1350Lm IP20 черен Лед панели за вграждане Eglo Recessed Luminaires FUEVA 5 Emphasize the features - осветителни тела за вграден и повърхностен монтаж Изтъкнете характеристиките - семпъл външен вид, съвършенство в изпълнението. Вместо да се поставят на сц..
31.40 лв. 33.80 лв.
Код: 99159
LED панел за вграждане FUEVA 5 16.5W 4000K 2000Lm IP20 черен Лед панели за вграждане Eglo Recessed Luminaires FUEVA 5 Emphasize the features - осветителни тела за вграден и повърхностен монтаж Изтъкнете характеристиките - семпъл външен вид, съвършенство в изпълнението. Вместо да се поставят на сц..
41.00 лв. 45.99 лв.
Код: 64521
LED панел 2в1 VT-6142-1 40W 6500K 3200Lm IP20 600x600мм за открит и скрит монтаж ПредимстваУлтра тънък, с модерен и елегантен дизайн По-висока степен на свето предаване Външен корпус, не може да бъде повреден лесно Няма ултравиолетово(UV) или инфрачервено(IR) излъчване – не привлича насекоми..
33.00 лв. 48.00 лв.
Код: 6238
LED панел VT-6136 36W 4000K 4320Lm IP20 600x600мм скрит монтаж 120Lm/W Предимства: Красив и изчистен дизайн. SMD LED. Устойчив - външният корпус трудно може са се повреди. Лесен за инсталиране. Безвреден е за природата, защото не съдържа олово и желязо. Светопредаване с по-висока степен. Прил..
47.00 лв. 71.00 лв.
Код: 056-006-0036
LED SMD Панел 1195х295мм 36W 4200K 2520Lm за вгражданеОписание:Лед панелите са много икономични, защото спестяват енергия. Не излъчват вредни UV и IR лъчи. Имат дълъг живот. Не нагряват и не трептят. Моментално се включват на 100%. Не им е необходимо време, за да загреят. Изцяло заместват с..
57.00 лв.
Код: 056-006-0036 CW
LED SMD Панел 1195х295мм 36W 6400K 2520Lm за вграждане Описание:Лед панелите са много икономични, защото спестяват енергия. Не излъчват вредни UV и IR лъчи. Имат дълъг живот. Не нагряват и не трептят. Моментално се включват на 100%. Не им е необходимо време, за да загреят. Изцяло заместват стан..
57.00 лв.
Код: 204AL0001401
LED SMD Панел 30х120см 40W 4000K 3200Lm за вграждане ОПИСАНИЕ:LED панелите имат повече функции в сравнение с тези на  традиционните лампи. Светлината им е мека, елегантна и не дразни очите, а дизайна на LED панела е уникален и семпъл, с изработка от много качествени материали.Добрата с..
77.99 лв.
Код: 056-007-0032
LED SMD Панел 400х400мм 32W 4200K 2240Lm за вгражданеОписание:Лед панелите са много икономични, защото спестяват енергия. Не излъчват вредни UV и IR лъчи. Имат дълъг живот. Не нагряват и не трептят. Моментално се включват на 100%. Не им е необходимо време, за да загреят. Изцяло заместват ста..
45.00 лв.
Код: 056-007-0032 CW
LED SMD Панел 400х400мм 32W 6400K 2240Lm за вгражданеОписание:Лед панелите са много икономични, защото спестяват енергия. Не излъчват вредни UV и IR лъчи. Имат дълъг живот. Не нагряват и не трептят. Моментално се включват на 100%. Не им е необходимо време, за да загреят. Изцяло заместват ста..
45.00 лв.
Код: 056-007-0040
LED SMD Панел 500х500мм 40W 4200K 2800Lm за вгражданеОписание:Лед панелите са много икономични, защото спестяват енергия. Не излъчват вредни UV и IR лъчи. Имат дълъг живот. Не нагряват и не трептят. Моментално се включват на 100%. Не им е необходимо време, за да загреят. Изцяло заместват ста..
49.00 лв.
Код: 056-007-0040 CW
LED SMD Панел 500х500мм 40W 6400K 2800Lm за вгражданеОписание:Лед панелите са много икономични, защото спестяват енергия. Не излъчват вредни UV и IR лъчи. Имат дълъг живот. Не нагряват и не трептят. Моментално се включват на 100%. Не им е необходимо време, за да загреят. Изцяло заместват ста..
43.80 лв.
Код: 056-006-0024
LED SMD Панел 595х295мм 24W 4200K 1680Lm за вграждане Описание:Лед панелите са много икономични, защото спестяват енергия. Не излъчват вредни UV и IR лъчи. Имат дълъг живот. Не нагряват и не трептят. Моментално се включват на 100%. Не им е необходимо време, за да загреят. Изцяло заместват станд..
41.99 лв.
Код: 056-006-0024 CW
LED SMD Панел 595х295мм 24W 6400K 1680Lm за вграждане Описание:Лед панелите са много икономични, защото спестяват енергия. Не излъчват вредни UV и IR лъчи. Имат дълъг живот. Не нагряват и не трептят. Моментално се включват на 100%. Не им е необходимо време, за да загреят. Изцяло заместват станд..
41.99 лв.
Код: 056-002-0045
LED SMD Панел 595х595мм 45W 4200K 3150Lm Описание:Лед панелите са много икономични, защото спестяват енергия. Не излъчват вредни UV и IR лъчи. Имат дълъг живот. Не нагряват и не трептят. Моментално се включват на 100%. Не им е необходимо време, за да загреят. Изцяло заместват стандартните ламп..
48.00 лв.
Код: 056-002-0045 CW
LED SMD Панел 595х595мм 45W 6400K 3150Lm Описание:Лед панелите са много икономични, защото спестяват енергия. Не излъчват вредни UV и IR лъчи. Имат дълъг живот. Не нагряват и не трептят. Моментално се включват на 100%. Не им е необходимо време, за да загреят. Изцяло заместват стандартните ламп..
48.00 лв.
от 1 до 24 от общо 137 резултата (6 стр.)
Бърза и сигурна доставка до области: София, Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Перник, Плевен, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол