МАКС ТРЕЙД ОНЛАЙН
Количка
За покупки над 300 лв. - запитайте за индивидуални цени и решения

LED крушки

Защо да изберем лед крушки?

Ние от maxtrade.bg Ви предлагаме богат асортимент от лед крушки с добро качество и цена, както и с различни мощности, сила и цвят на светлината, цокъл, тип на диода и предназначение. При нас можете да откриете крушки за настолни лампи, за плафони и аплици, за полилеи, за стенни лампи, за спотове, за лунички и други. Сред предложенията можете да намерите:

 • лед крушки Е27;
 • лед крушки Е14;
 • цветни лед лампи;
 • димиращи лед крушки;
 • декоративни лед крушки;
 • Filament LED лампи;
 • LED крушки тип винтидж;
 • LED заместители на халогенните лампи с цокъл G9 и G4, както и с цокъл GU10 и MR16.

Бъдещето на осветлението е в LED технологията. Тъй като е сравнително нова, много хора не са напълно наясно с предимствата на LED осветлението. Имайки предвид това, ето няколко причини, поради които всяко домакинство или работно място биха могли да се възползват от предимствата на LED лампите:

LED крушките са енергийно ефективни

Едно от най-големите предимства на LED лампите е, че те са изключително енергийно ефективни. 90% от енергията, която генерира лампа с нажежаема жичка, се губи за отопление. Това не е така при LED крушките, така че те могат да постигнат същата яркост като тази на нажежаема жичка, използвайки само малка част от мощността за това. Например, LED крушка, която използва само 5W мощност, излъчва същото количество светлина, каквато 50W с нажежаема жичка.

лед крушки

LED лампите имат дълъг живот

LED лампите ще издържат години наред, преди да се наложи да бъдат заменени. Продължителността на живота на електрическите крушки се измерва в часове и където една такава с нажежаема жичка може да продължи 1000 часа, подобна LED може да продължи от 15 000 до 50 000 часа. Ще трябва да подменяте лампи с нажежаема жичка поне 10 или 15 пъти, за да получите същата продължителност на живота като само на една LED крушка.

LED крушките са по-гъвкави

Многофункционалността на LED лампите означава, че осветлението вече не е просто функция в много домове, а съзнателен избор на дизайн. Бързото развитие на „интелигентни“ LED светлини, които могат да бъдат свързани в една голяма осветителна мрежа и контролирани чрез смартфони и таблети, позволяват на хората да бъдат по-креативни от всякога при проектирането на собствени осветителни системи. Лесни за инсталиране и безкрайно приспособими интелигентни светодиоди са следващото поколение светлини.

LED лампите са екологични

Компактните флуоресцентни лампи (CFL) са друга енергоспестяваща алтернатива на крушките с нажежаема жичка. Много от тях обаче съдържат малки количества живак, което ги прави опасни за околната среда.

Светодиодите, от друга страна, са безопасни за изхвърляне в битовите отпадъци, точно както лампите с нажежаема жичка. Те могат също да бъдат рециклирани. В повечето магазини за техника има обособени места за изхвърляне на излезли от употреба електрически крушки.

Какво представляват LED крушките?

Технически LED означава „светодиод“. Те са малки полупроводници (диоди), обвити в пластмаса, за да защитят елементите и да фокусират светлината. Диодът е „полупроводниково устройство с два извода, обикновено позволяващо протичане на ток само в една посока“. Токът влиза в анод (+) и изтича от катод (-). Светодиодите дори нямат жични нишки като обикновените крушки.

Колко ярки са LED лампите?

Дълго време много хора определяха яркостта на крушката, като гледаха нейната мощност. Предполага се, че 100-ватова лампа, например, естествено ще бъде по-ярка от 40-ватова. Това важи обаче за лампи с нажежаема жичка (въпреки че дори тогава е неточен начин за измерване на яркостта). С развитието на нискоенергийните LED крушки, мощността сама по себе си не означава непременно колко ярка е крушката. Причината, поради която вече не можете да използвате ватове за определяне на яркостта на лампите е, че LED вариантите предлагат същата светлина като лампите с нажежаема жичка, но имат много по-ниска мощност. Мерилото за яркостта на лед крушките са лумените.

Какво представляват лумените?

Лумените (lm) са мярка за количеството видима светлина, което лампата или друг източник на светлина излъчват. Това е много по-точен начин за определяне на яркостта на крушката, тъй като е мярка за нейната светлинна мощност, за разлика от ватажа, който просто показва каква енергия консумира тя. LED лампите за общо ползване в домакинството обикновено имат мощност между 5W-15W и излъчват между 300-1500 лумена.

Много важно за светлинната мощ е съотношението лумен към ват. LED крушките, които имат еднакви мощности, не е задължително да имат еднакви лумени. Например, лампа от 5W може да излъчва 400 лумена, докато друга може да излъчва 500 лумена. Следвотелто колкото повече са лумените на ват, толкова по-ярко свети тя.

Най-простият начин за измерване на ефективността на една LED лампа е да се изчисли нейното съотношение на лумени към ват. За да направите това, просто разделете броя на лумените, които тя излъчва, на нейната мощност: например 5W крушка, която излъчва 400 лумена, има съотношение 80 лумена на ват (съкратено на lm/w).

Какъв цвят на светлината да изберем за лед крушки?

LED крушките предлагат гама от цветове - от по-топъл жълто-бял, подобен на цвета на лампите с нажежаема жичка, до по-студено бял или синкаво бял цвят. Проверете информацията за цвета на светлината на крушката, показан като температура по скалата на Келвин. Ниските числа по Келвин означават светлина с по-топъл цвят. Колкото по-високо е числото на Келвин, толкова по-синя е светлината.

Топло бялата - жълта светлина е в диапазона 2700-3000K. Неутралната или дневна светлина е от 3500К до 4500K. А студено бялата, синееща светлина е в границите от 5000К до 6500K.

Топло бялата светлина е най-близката до тази, която излъчват лампите с нажежаема жичка. Препоръчваме топло бяло за: всекидневната, трапезарията, спалнята или всяка друга стая, където искате меко осветление. Топло бялото е по-релаксиращо за очите.

Неутралната или междинна светлина е между белите и сините тонове. Тази светлина няма да промени възприятието за цветовете. Това е чудесно решение за всеки, който прави прецизна работа с грим, цвят на косата, снимки, илюстрации, картини или нещо, което изисква безкомпромисен поглед върху цветовете.

Студената светлина има по-синкав тон. Препоръчваме студено бяло за: кухнята, гаражът, работилницата, продуктовите изложби, фризьорските салони, гримьорната, индустриалните приложения или всяко друго приложение, което изисква осветление, което да представя истинския цвят на даден обект. Освен това, студеното бяло винаги е по-светло от топло бялото.

От значение е да се обърне внимание и на качеството на светлината. Индексът на цветопредаване (CRI) обикновено се използва за измерване на качеството на светлината в скала от 1-100. Повечето лед крушки имат CRI рейтинг най-малко 80, а много от тях са оценени на 90 и повече, т.е. качеството на светлината е много добро. Този индекс също може да бъде намерен върху опаковките.

Форми и размери на диодните крушки

Системата за етикетиране на крушките може да бъде разделена на две отделни части:

 1. Формата им, обозначена с префикса на буквата на крушката.
 2. Размерът им, обозначен с номера, който следва буквата.

Ето няколко буквени префикса за някои от най-често срещаните форми крушки:

„А“ е класическата форма. Тази крушка прилича на обърната круша и най-разпространеният вид.

„Т“ означава тръбна форма. Най-често тръбната форма имат пурите. Но “тръбна” е формата на всички крушки от Т-тип, независимо дали са с едно-щифтова, дву-щифтова или някакъв друг тип фасонка.

„G“ означава глобус, това е друга често срещана форма. Лампите от тип G най-често се използват в пендели и други висящи или стоящи осветителни тела, като имат и декоративен ефект.

Има много други форми, но A, T и G са най-често срещаните.

лед крушки форми

За да се разбере размера на една лед крушка се поглежда номера, който и е приписан, следвайки буквения префикс. Това число показва размера й. Оразмеряването на крушката е много просто и се базира на нейния диаметър в най-широката й точка, измерен в осми от инча (⅛ ”).

Трети фактор в класификациите на крушките е стилът на основата. Това е точката, в която лампата осъществява електрически контакт с осветителното тяло. По-голямата част от лампите са на винтова или щифтова основа. Има много различни основи, но най-познатата е винтовата основа на Edison.

Основните крушки на Edison се класифицират с префикс и цифрова система, но за да бъдат нещата интересни, този основен размер се измерва в милиметри (докато размерът на крушката се измерва в осми от инча). E27 е най-често използваният основен размер в производството на лампи. „E“ означава Едисон, а „27“ означава, че диаметърът на основата е с размери 27 милиметра. Тази основа се нарича също като средна или стандартна основна крушка.

По-малките основни крушки, използвана в много декоративни осветителни тела и полилеи, са обозначени с „E14“. Обозначението E14 се отнася до винтова основа на Edison, която е с размери 14 милиметра. В противоположния край е голямата фасонка от E40 използвана в индустриални осветителни тела, като например осветление на складови площи, осветление за паркинг и други.

Винтовите основи са стандарт от години, тъй като връзката е сигурна и стабилна. Крушката може да издържи на чести вибрации в зони, където вратите се отварят и затварят или уредите работят, без да падат или да се разхлабят.

Основите от щифтове като G9, MR16 и GU5.3 позволяват по-компактен цокъл, така че по-малки крушки могат да се поберат много по-лесно в по-малки тела. По-декоративните и модерни тела са с рационализирана форма, което изисква по-ефективен начин за поставяне на крушка.

Механизмът на завъртане и заключване GU10 също е много по-бърз и лесен за изпълнение, отколкото досадното завинтване на основа на Едисон в тясно място.

лед крушки видове фасонки

Всъщност можете безопасно да промените някои фасонки, като използвате адаптери, които преобразуват основата им в типа, от който имате нужда.

Например можете да си купите адаптери, където можете да завиете основа E14, а тя завършва в основа E27. По същия начин има адаптер за преобразуване на фасонка GU10 към основата на Е27 или Е14.

По-малко топлина, повече светлина

Една от причините лед лампите да имат толкова дълъг живот е, защото технологията при правенето им използва радиатор, разположен в основата им. Това привлича по-голямата част от топлината в една област и поддържа електрониката относително хладна. LED светлината в най-горещата си част е приблизително половината от температурата на халогенна или крушка с нажежаема жичка, но излъчва същото количество светлина.
Традиционните светлини губят между 60% и 95% от мощността си за отопление, така че е много по-вероятно да представляват риск от пожар, отколкото LED светлините. Те задържат топлината си вътрешно и използват по-голямата част от енергията си, за да произвеждат светлина.

Фактът, че обикновените крушки излъчват толкова много топлина, означава, че те понякога се използват и като източници на топлина за инкубацията на птици и нагревателите за влечуги. LED лампите не могат да изпълнят тези функции.

По какво LED крушките се различават от тези с нажежаема жичка?

Когато говорим за „обикновена крушка“, имаме предвид такава с нажежаема жичка, типът, който съществува от времето, когато Томас Едисън патентова своето изобретение през 1879г. Тези лампи имат нишки, които светят, произвеждайки както топлина, така и светлина, когато през тях протича енергия. Светодиодите, от друга страна, имат електрони, които текат, за да създадат фотони - светлина, която можем да видим. Фотоните почти не генерират топлина. Светодиодите също изискват много по-малко енергия, за да създадат същото количество яркост като лампите с нажежаема жичка, и издържат много по-дълго.

Какви са предимствата на лед крушките?

 • енергийно ефективно ниско потребление на енергия;
 • дълъг живот - до 50 000 часа;
 • ниски разходи за поддръжка;
 • помагат за опазване на околната среда - не съдържат живак;
 • без IR / UV емисии;
 • издръжливи са - устойчиви на счупвания и вибрации;
 • незабавно включване - не е необходимо време за загряване;
 • животът им не се влияе от многократно включване и изключване.

Какви са недостатъците на лед лампите?

 • висока първоначална инвестиция;
 • евентуална несъвместимост с трансформатор или димер;
 • потенциалната възможност за промяна в цвета на светлината през живота на лампата;
 • прегряването може да доведе до намален живот на крушката.

Димиране на лед крушки

Изборът на правилното осветление може да промени значително външния вид на помещението. Регулируемите светлини осигуряват допълнителна гъвкавост, което Ви позволява да намерите перфектната яркост за настроението, което искате да зададете. С бързото развитие на технологиите вече се предлага и димируемо LED осветление.

Може ли да се димира всяка LED крушка?

Не, не всички LED лампи могат да се регулират. Светодиодните крушки се произвеждат с различни схеми, които определят дали те могат да се регулират или не могат да се регулират и не са взаимозаменяеми. Ако се опитате да регулирате недимируема крушка, това може да създаде неприятен ефект на трептене и е вероятно тя да изгори.

Всички LED лампи трябва ясно да посочват дали са подходящи за димиране или не, както на опаковката, така и в описанието на продукта.

Има ли нужда от определен тип димер за лед лампи?

Не всички LED лампи могат да се регулират и може да не са съвместими с всички димери. Трябва да изберете светодиод, специално проектиран за димиране и да се консултирате с какъв димер може да работи. За най-добри резултати сдвоете димируема LED лампа с димер, специално проектиран за светодиоди. Има няколко причини за това, но предимно защото димерите за обикновени лампи имат по-високо минимално натоварване, а по-ниската мощност на LED крушките означава, че не е гарантирано да функционират правилно, когато са сдвоени с тях.

Какви са минималните и максималните натоварвания?

Традиционно димерите имат минимално електрическо натоварване, което трябва да бъде изпълнено, за да се гарантира, че превключвателят работи безпроблемно. Например, превключвател с минимално натоварване от 10 вата се нуждае от крушка (или крушки) с обща стойност минимум 10W, за да функционира правилно. Всичко по-ниско от това може да доведе до трептене или ненапълно изгасване на светлините.

Максималното натоварване е обратното. Уверете се, че общата мощност на лампите свързани към димер, не надвишава това максимално натоварване, за да се предотвратят неизправности. При LED крушките това е малко по-сложно, тъй като максималното натоварване не може непременно да се приема на номинална стойност.

Ниската мощност на LED крушките означава, че на теория можете да свържете множество лампи към същия превключвател на димера. Ако имате например димер с 400W максимално натоварване, това означава ли че бихте могли да свържете 80 лед крушки по 5W към него (80 x 5W = 400W)? Не, не означава. LED светлините генерират пуск (или скок) на мощност, когато се включват, което може да надвиши моментно посочената мощност на крушката.

Едно правило, което обикновено се използва за изчисляване на натоварване за LED димери е да се дели заявеното максимално натоварване на 10. Например, 400W димер превключвател трябва да има не повече от 40 W LED крушки, свързани към него, което би било равно на 8 броя по 5W.
Повечето димери имат описание за какви ватове обикновени и лед лампи служат.

Можете да се спрете и на за smart лед крушки. Те се наричат умни с причина. Могат да се свързват безжично с телефонни приложения, способност, която отваря големи възможности като:

 • Димиране - една от основните характеристики на тези лед крушки е, че можете да ги димирате, без да се налага да инсталирате димер. Просто поставете smart крушката, която може да се регулира, във Вашето осветително тяло и намалете или увеличете светлината, като използвате съответното приложение. Изборът на подходящата димируема крушка е от ключово значение.
 • Могат да се контролират от разстояние - някои smart лед лампи имат функции за планиране, които Ви позволяват да контролирате осветлението си, когато не сте у дома. Това е чудесна опция за сигурност, когато сте на почивка, защото домът Ви никога не изглежда празен. Това също означава, че можете да се приберете в осветена къща, без да оставяте включени светлини и да губите ток.
 • Сменят цветовете си – много smart крушки променят цвета си. Всъщност някои могат да произведат гама от над 16 милиона цвята. Можете да изберете точния цвят, който искате, като докоснете цветно колело от приложението за крушката.
 • Някои могат да пускат музика - mредставете си, че нямате кабели за високоговорители навсякъде, но все пак можете да слушате любимата си музика във всяка стая. Интелигентните крушки с вградени високоговорители могат да го направят. Някои от тях имат светлини, които пулсират и променят цветовете, за да съответстват на настроението на музиката, която звучи.
 • Могат да Ви помогнат да спите по-добре – „умните“ лампи със Sleep режим излъчват няколко цветни температури, които са предназначени да помогнат за регулиране на производството на естествен мелатонин в тялото.

Какви са причините LED крушките да горят често?

LED лампите обикновено се отличават с впечатляващо дълъг живот. Но се случва, че крушките просто не издържат толкова дълго, колкото се предполага. Това е разочароващо преживяване и може да е трудно да се определи къде е проблемът. Най-честите причини са:

1. Несъвместим димер - LED крушките могат да се регулират само ако са създадени за това. Дали се димират или не е отбелязано на опаковката им. След това трябвада бъдат свързани към LED-съвместим димер превключвател.

Стандартните LED лампи не са оборудвани с компоненти за затъмняване, а старите димери просто не са създадени за ниската им мощност. Старият превключвател на димера може да работи известно време, а стандартната LED крушка може да потъмнее и в един момент да започне да издава шум, да трепти и преждевременно да изгори.

2. Високо напрежение - ако се окаже, че често изгарят множество крушки в целия Ви дом в рамките на няколко месеца или забележите, че те светят по-ярко, отколкото би трябвало, напрежението в дома Ви може да е твърде високо. Електричеството, което влиза в дома Ви, трябва да варира около 230V при 50 Hz. Ако то е постоянно много по-високо от това, свръхмощното напрежение ще доведе до изгаряне на всякакъв тип крушки по-бързо, отколкото би трябвало. Ако подозирате, че това е проблемът, помолете електротехник да тества напрежението в дома Ви или да се свържете с Вашия доставчик на електрическа енергия.

3. Лоши връзки - лошите връзки могат да повлияят на количеството напрежение, което ще получи електрическата крушка, което може да я износи преждевременно. Има няколко възможности, които могат да причинят лоши връзки в осветително тяло:

 • Крушката е хлабава в гнездото на фасонката - затегнете я, така че контактните точки да са по-плътни.
 • Крушката е завита твърде плътно и е натиснала цокъла - изключете захранването на приспособлението, като го изключите или изключите прекъсвача. Извадете електрическата крушка и използвайте клещи или пинсети, за да повдигнете металния щифт в долната част на гнездото, така че да стои под ъгъл от 20 градуса.
 • Износени или корозирали точки за контакт - сменете фасонката или вземете ново осветително тяло.
 • Има свободна жична връзка - освен ако не сте добре запознати с електрическите работи, наемете електрохник.

4. Прегряване - за разлика от крушките с нажежаема жичка, светодиодите не произвеждат светлина, използвайки топлина. Това е, което ги прави толкова енергийно ефективни. Недостатъкът е, че техните компоненти могат да бъдат чувствителни към прегряване, което може да доведе до тяхното преждевременно изгаряне.

Някои LED крушки могат да продължат да работят до две десетилетия, но само ако топлината, която генерират, има начин да се разсее. Ако не може, топлината ще повреди електрониката им и лампата ще се спре да работи преждевременно. Светодиодите могат да прегреят, ако:

 • Използват се в затворени тела, но не са предназначени за тях (опаковките обикновено посочват за какъв тип тела е идеална определена крушка).
 • Те са твърде големи за приспособлението - само защото основата пасва, не означава, че крушката трябва да се постави там. Изберете LED крушки, които са с подходящия размер за Вашето осветително тяло, така че да получи подходяща вентилация.

5. Лоша партида - винаги има шанс да попаднете на неизправна крушка, която е успяла да се промъкне през проверките за качество или да се е повредила в даден момент. Ако без успех сте я пробвали в други осветителни тела и сте установили, че никое от другите решения не работи, проверете гаранцията и се обърнете към търговеца, от когото сте я закупили.

Мога ли да използвам LED лампи във всяко тяло?

Да, стига да отговаря на критериите на самото тяло. Осветителните тела имат изисквания към крушките, които ще се използват в тях, като тип на фасонката, размер и мощност. Никога не трябва да използвате крушка с по-висока мощност от препоръчаната за осветителното тяло.

LED или халогенните крушки са по-добри?

LED лампите са много по-добри от халогенните, издържат над десет пъти по-дълго, като консумират 85% по-малко електричество.

Ярки ли са LED лампите като халогенните?

Да, LED лампите са толкова ярки, колкото халогенните. Не само това, но те произвеждат същото количество светлина като халогенните, като използват 85% по-малко мощност, така че можете да замените 50 вата халогенна крушка със 7-8 вата LED такава.

LED крушките по-енергийно ефективни ли са от халогенните?

Да, LED лампите използват 85% по-малко енергия от халогенните, докато излъчват същото количество светлина.

Светодиодните крушки издържат ли по-дълго от халогенните?

Да, LED лампите издържат много по-дълго от халогенните. Всъщност те издържат десет пъти по-дълго от халогенните. Когато комбинирате този факт с намаляването на консумацията на енергия, наистина можете да видите как си струва да изберете LED вместо халоген.

Колко лумена има в LED и в халогенна лампа от 100 вата?

Халогенната лампа с добро качество от 100 вата ще произведе около 1900 лумена. Светодиоден източник от 100 вата ще произведе средно 11 500 лумена!

Код: 11585
LED крушка SMART BULBS A60 Е27 9W 3-white+RGB 806Lm димируема + дистанционно управление CRI>80*дистанционното е включено в цената MORE THAN JUST LIGHT... Можете ли все още да си представите живот без LED осветители? Не и ние! Разбираме, че те предлагат многократна добавена стойност не само за о..
48.50 лв. 52.00 лв.
Код: 12253
LED smart крушка EGLO.Z CONNECT A60 Е27 9W 3-white+RGB 806Lm димируема + дистанционно управление CRI>80*дистанционното не е включено в цената*димирането и дистанционното управление се извършват чрез приложение на телефона EGLO Connect.z комбинира две технологии за управление в една система ZigB..
24.00 лв.
Код: 12254
LED smart крушка EGLO.Z CONNECT G95 Е27 13W 3-white+RGB 1300Lm димируема + дистанционно управление CRI>80*дистанционното не е включено в цената*димирането и дистанционното управление се извършват чрез приложение на телефона EGLO Connect.z комбинира две технологии за управление в една система Zi..
34.00 лв.
Код: 12251
LED smart крушка EGLO.Z CONNECT GU10 5W 3-white+RGB 345Lm димируема + дистанционно управление CRI>80*дистанционното не е включено в цената*димирането и дистанционното управление се извършват чрез приложение на телефона EGLO Connect.z комбинира две технологии за управление в една система ZigBee ..
23.00 лв.
Код: 12252
LED smart крушка EGLO.Z CONNECT P45 Е14 5W 3-white+RGB 470Lm димируема + дистанционно управление CRI>80*дистанционното не е включено в цената*димирането и дистанционното управление се извършват чрез приложение на телефона EGLO Connect.z комбинира две технологии за управление в една система ZigB..
23.00 лв.
Код: 4058075 485396
LED smart крушка LEDVANCE Wi-Fi A60 Е27 9W 3-white + RGBW FR 806Lm димируемаУправление чрез приложението LEDVANCE SMART + (Android 6.0 и по -нови); лесно управление чрез Google Assistant или Amazon Alexa чрез гласово управление; Дълъг живот до 15000 часа и до 100000 цикъла на превключване; То..
22.30 лв.
Код: 184080010544
LED smart крушка Philips HUE A60 Е27 9W 3-white + RGB + 16 мил. цвята димируема Подходящи за повечето осветителни тела, тези две интелигентни светодиодни лампи E27 ви позволяват да внесете интелигентна светлина навсякъде в дома си. Незабавно създайте настроение с милиони нюанси на бяла и цветна све..
120.00 лв.
Код: 183080001101
LED smart крушка WIZ Wi-Fi Philips A60 Е27 8W 2700K 806Lm димируема CRI>90 Продуктова линия WiZ Connected на Philips включва смарт лед крушки и осветителни тела, поддържащи Wi-Fi и Bluetooth. Смарт технологията позволява на потребителите да контролират осветлението и аксесоарите директно от теле..
20.50 лв.
Код: 183080001103
LED smart крушка WIZ Wi-Fi Philips A60 Е27 8W 3-white + RGB 806Lm димируема CRI>90 Продуктова линия WiZ Connected на Philips включва смарт лед крушки и осветителни тела, поддържащи Wi-Fi и Bluetooth. Смарт технологията позволява на потребителите да контролират осветлението и аксесоарите директно..
29.90 лв.
Код: 183080001102
LED smart крушка WIZ Wi-Fi Philips A60 Е27 8W 3-white 806Lm димируема CRI>90 Продуктова линия WiZ Connected на Philips включва смарт лед крушки и осветителни тела, поддържащи Wi-Fi и Bluetooth. Смарт технологията позволява на потребителите да контролират осветлението и аксесоарите директно от те..
24.40 лв.
Код: 183080001152
LED smart крушка WIZ Wi-Fi Philips A67 Е27 13W 3-white + RGB 1521Lm димируема CRI>90 Продуктова линия WiZ Connected на Philips включва смарт лед крушки и осветителни тела, поддържащи Wi-Fi и Bluetooth. Смарт технологията позволява на потребителите да контролират осветлението и аксесоарите директ..
36.90 лв.
Код: 183080001151
LED smart крушка WIZ Wi-Fi Philips A67 Е27 13W 3-white 1521Lm димируема CRI>90 Продуктова линия WiZ Connected на Philips включва смарт лед крушки и осветителни тела, поддържащи Wi-Fi и Bluetooth. Смарт технологията позволява на потребителите да контролират осветлението и аксесоарите директно от ..
33.40 лв.
Код: 183080010121
LED smart крушка WIZ Wi-Fi Philips C37 Е14 4.9W 2700K 470Lm свещ димируема CRI>90 Продуктова линия WiZ Connected на Philips включва смарт лед крушки и осветителни тела, поддържащи Wi-Fi и Bluetooth. Смарт технологията позволява на потребителите да контролират осветлението и аксесоарите директно ..
20.50 лв.
Код: 183080010123
LED smart крушка WIZ Wi-Fi Philips C37 Е14 4.9W 3-white + RGB 470Lm свещ димируема CRI>90 Продуктова линия WiZ Connected на Philips включва смарт лед крушки и осветителни тела, поддържащи Wi-Fi и Bluetooth. Смарт технологията позволява на потребителите да контролират осветлението и аксесоарите д..
29.90 лв.
Код: 183080010122
LED smart крушка WIZ Wi-Fi Philips C37 Е14 4.9W 3-white 470Lm свещ димируема CRI>90 Продуктова линия WiZ Connected на Philips включва смарт лед крушки и осветителни тела, поддържащи Wi-Fi и Bluetooth. Смарт технологията позволява на потребителите да контролират осветлението и аксесоарите директн..
24.40 лв.
Код: 183080101101
LED smart крушка WIZ Wi-Fi Philips Filament A60 Е27 6.7W 3-white 806Lm димируема CRI>90 Продуктова линия WiZ Connected на Philips включва смарт лед крушки и осветителни тела, поддържащи Wi-Fi и Bluetooth. Смарт технологията позволява на потребителите да контролират осветлението и аксесоарите дир..
26.40 лв.
Код: 183080110101
LED smart крушка WIZ Wi-Fi Philips Filament C35 Е14 4.9W 3-white 470Lm свещ димируема CRI>90 Продуктова линия WiZ Connected на Philips включва смарт лед крушки и осветителни тела, поддържащи Wi-Fi и Bluetooth. Смарт технологията позволява на потребителите да контролират осветлението и аксесоарит..
27.40 лв.
Код: 183080150101
LED smart крушка WIZ Wi-Fi Philips Filament G125 Е27 6.7W 3-white 806Lm димируема CRI>90 Продуктова линия WiZ Connected на Philips включва смарт лед крушки и осветителни тела, поддържащи Wi-Fi и Bluetooth. Смарт технологията позволява на потребителите да контролират осветлението и аксесоарите ди..
37.70 лв.
Код: 183080160101
LED smart крушка WIZ Wi-Fi Philips Filament G200 Е27 6.5W 3-white 470Lm димируема CRI>90 Продуктова линия WiZ Connected на Philips включва смарт лед крушки и осветителни тела, поддържащи Wi-Fi и Bluetooth. Смарт технологията позволява на потребителите да контролират осветлението и аксесоарите ди..
109.30 лв.
Код: 183080140101
LED smart крушка WIZ Wi-Fi Philips Filament G95 Е27 6.7W 3-white 806Lm димируема CRI>90 Продуктова линия WiZ Connected на Philips включва смарт лед крушки и осветителни тела, поддържащи Wi-Fi и Bluetooth. Смарт технологията позволява на потребителите да контролират осветлението и аксесоарите дир..
35.59 лв.
Код: 183080101201
LED smart крушка WIZ Wi-Fi Philips Filament GOLD A60 Е27 6.7W 3-white 2000-5000K 640Lm димируема CRI>90 Продуктова линия WiZ Connected на Philips включва смарт лед крушки и осветителни тела, поддържащи Wi-Fi и Bluetooth. Смарт технологията позволява на потребителите да контролират осветлението и..
28.40 лв.
Код: 183080110201
LED smart крушка WIZ Wi-Fi Philips Filament GOLD C35 Е14 4.9W 3-white 2000-5000K 370Lm свещ димируема CRI>90 Продуктова линия WiZ Connected на Philips включва смарт лед крушки и осветителни тела, поддържащи Wi-Fi и Bluetooth. Смарт технологията позволява на потребителите да контролират осветлени..
28.40 лв.
Код: 183080150201
LED smart крушка WIZ Wi-Fi Philips Filament GOLD G125 Е27 6.7W 3-white 2000-5000K 640Lm димируема CRI>90 Продуктова линия WiZ Connected на Philips включва смарт лед крушки и осветителни тела, поддържащи Wi-Fi и Bluetooth. Смарт технологията позволява на потребителите да контролират осветлението ..
33.90 лв.
Код: 183080160201
LED smart крушка WIZ Wi-Fi Philips Filament GOLD G200 Е27 6.5W 3-white 2000-5000K 390Lm димируема CRI>90 Продуктова линия WiZ Connected на Philips включва смарт лед крушки и осветителни тела, поддържащи Wi-Fi и Bluetooth. Смарт технологията позволява на потребителите да контролират осветлението ..
74.90 лв.
от 1 до 24 от общо 653 резултата (28 стр.)
Бърза и сигурна доставка до области: София, Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Перник, Плевен, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол