МАКС ТРЕЙД ОНЛАЙН
Количка
За покупки над 300 лв. - запитайте за индивидуални цени и решения

серия Asfora

Защо да изберем ключове и контакти Asfora от Schneider?

Asfora е най-популярната продуктова линия на Schneider Electric в България. Ключовете и контактите на тази добре позната и уважавана френска компания са постигнали такъв успех благодарение на отличното си качество, производителност и достъпна цена.

Асфора е в унисон с нашия век. Изисканият и лаконичен дизайн на ключовете и контактите е в перфектна хармония с различни интериорни решения. Най-високото качество, модерен и естетичен външен вид, конструктивният минимализъм са характеристиките, които се сливат благоприятно в една продуктова линия. И това не е изненадващо: той е създаден от най-опитните дизайнери и инженери на корпорацията Schneider Electric.

Повърхността на продуктите е изработена от ABS пластмаса. Това е техническа акрилонитрилна кополимерна смола, съдържаща стирен и бутадиен. Той е устойчив на топлина и удар. Това е влагоустойчив, нетоксичен материал, много издръжлив, като цветът не избледнява с времето.


Тези ключове и контакти се продават, както следва: механизъм с панел или клавиш (клавиши) и отделено рамка в предпочитан цвят. Класическите цветове бяло и крем се предлагат като комплект.

Нашият онлайн магазин maxtrade.bg предлага да закупите ключове и контакти Schneider от колекцията Asfora на топ цени. Асортиментът на нашия каталог непрекъснато се актуализира и ако все пак не откриете това, което Ви трябва, наш служител ще Ви съдейства. Купуването на Asfora означава избор на най-доброто съотношение цена-качество! Ние предлагаме висококачествени продукти, богат избор и оптимална цена с надеждна доставка до всяко кътче в България.

Asfora-Schneider

Предимства на ключовете и контактите Asfora от Schneider

Бюджетните ключове и контакти могат да бъдат с високо качество, стилни и безопасни, когато става въпрос за Schneider Electric. Доказателството е серията Asfora, която съчетава гореизброените показатели с атрактивна цена. Продуктите са изработени в съответствие с изискванията на стандартите за качество и имат модерен дизайн. Достъпната цена само допълва предимствата на продуктовата линия на компанията.

Ключовете и контактите от серия Asfora, които можете да откриете в нашия онлайн магазин са в палитра от 6 цвята: бял, крем, антрацит, бронз, сив и сребрист. Благодарение на това те могат перфектно да се впишат във всеки интериор на стаята. Продуктите имат сертификати за качество и преминават строг контрол.

Артикулите от серия Asfora се отличават с високата си функционалност. Благодарение на това те се избират от хора с високи изисквания за качество и дизайн. Колекцията включва ключове със светлинен индикатор.

Благодарение на използването на иновации за опростяване на монтажните работи, продуктите от тази серия се инсталират лесно, а съответната маркировка позволява бързо и правилно да свържете продуктите към мрежата.

Дизайнът на механизма за свързване към електрически проводници се състои от скоби, монтирани в един ред, така че всички проводници да се режат равномерно и няма нужда да се маскират допълнителни възли.

Серията Asfora, подобно на други продукти на Schneider Electric, е изработена от висококачествени материали, което позволява използването на прекъсвачите в продължение на много години. Простотата и бързината на процеса на инсталиране на продукта спечели много потребители, които предпочитат да избират само тази марка продукти на френската компания.

Асортиментът артикули от серия Asfora предлага контакти от различни видове (компютърни, телевизионни, телефонни), димери, превключватели с един и два бутона. А правоъгълните рамки ще се впишат лаконично във всеки интериор. Всички продукти са произведени в съответствие със съвременните стандарти за качество и могат да издържат на ежедневна употреба в продължение на много години.

Asfora-Schneider

Основните предимства на ключовете и контакти Schneider от колекцията Asfora:

 • Безвинтовите скоби осигуряват надежден и лесен монтаж. Продуктите от тази линия са лесни за инсталиране. Устройствата са инсталирани в задна кутия (със скрита опция за инсталиране). Закрепването се осъществява посредством монтажни уши и опора с отвори, изработени от неръждаема стомана, което гарантира защита срещу ръжда и огъване. Кабелът се вкарва в клемата и се закрепва с винтови скоби, което значително намалява работното време. Също така, за да се улесни инсталацията, има ръководства, поради коeто дори обикновен потребител може да се справи с инсталацията;
 • Има ясна маркировка на продуктите за точно позициониране;
 • Безопасна работа;
 • Лаконична форма ще допълни всеки интериор;
 • Надеждното покритие не се влияе от ултравиолетовото лъчение, тъй като при производството се използват фотоинхибитори. В допълнение, той е устойчив на надраскване и лесен за почистване с конвенционални препарати;
 • Една от характеристиките на фитингите е възможността за смяна на рамката без демонтиране на устройството. Това ще ви позволи бързо да актуализирате интериора, дизайна на помещенията за козметични ремонти.

Правилният избор е ключът към удобството на електрическите аксесоари

Продължителността и лекотата на използване на контактите на Schneider Asfora зависят от избора на подходящ модел. Когато купувате електрически аксесоари, обърнете внимание на:

 • броя на гнездата. Често двоен контакт може да се монтира в едно гнездо. Тази опция позволява да решавате много ежедневни проблеми, но първо трябва да се консултирате със специалист. За три или повече конектора са монтирани няколко конзоли.
 • наличие на защита на устройството. Всички гнезда Asfora имат своя собствена степен на защита срещу влага и проникване на чужди предмети. Това е посочено в IP маркировката на кутията. Колкото по-голям е този показател, толкова в по-трудни условия могат да се използват електрическите аксесоари. Необходим е допълнителен изходен капак, ако в къщата има деца или устройството е близо до пода. Можете да закупите контакти Schneider Asfora с различна степен на защита, което ще направи използването на електрическата мрежа напълно безопасно;
 • мрежово напрежение. За домакински уреди той е 220 V при честота 50 Hz. Ако планирате да свържете по-мощни устройства към мрежата, трябва да изберете желания тип контакт Asfora;
 • вътрешен или външен метод на монтаж. Зависи от вида окабеляване, което може да се монтира в стената или върху нейната повърхност. Вторият случай е рядък в жилищни сгради, но може да се намери в летни вили, гаражи и т.н. Ако окабеляването в сградата е разположено по отворен начин, изберете външен тип контакт; за затворен, подходящ е контакт за вграждане Schneider Asfora;
 • Повечето контакти на Schneider Asfora са пружинирани в конекторите. Когато са включени, те осигуряват допълнителна здравина. Това е важно, тъй като при продължителна работа плътността на контакта може да намалее. При нискокачествените фитинги това води до прегряване и риск от повреда на устройството.

Контактите Asfora имат следните дизайнерски и технически характеристики:

 • силов механизъм;
 • корпус от здрава пластмаса;
 • номинално напрежение 250 V;
 • номинален ток 16 A.

Асортимент артикули на гамата Asfora 

При избора на продукт е важно да се има предвид:

 • Вид и брой гнезда или клавиши;
 • Степен на защита;
 • Начин на монтаж (вътрешен или външен);
 • Наличие на заземяване и допълнителна функционалност.

Цена и качество са отличителен белег на електрическите инсталации на Asfora Shneider. Правите ъгли, ясните форми и автентичните цветове на гнездата и ключовете на Asfora са подходящи за всеки интериор. Те перфектно ще допълнят класическия дизайн, а също така ще изглеждат добре в модерен стил на таванско помещение или хай-тек.

Контактите и превключвателите на Schneider Asfora се доставят предварително сглобени за лесен и бърз монтаж. Комплектът се състои от лицева плоча, опора, механизъм и единична рамка. Всички механизми са маркирани и имат ясна диаграма за правилен и бърз монтаж на гнездото Schneider Asfora. Проводниците се изтеглят към клемата чрез безвинтови скоби с едно натискане. Изключително дългите крачета за закрепване са здраво прикрепени към стената, като осигуряват сигурно гнездото на Schneider, дори когато са изложени на високи сили.

Асортиментът от артикули на серия Asfora изцяло обхваща 34 функционални решения, някои от тях са:

 • Контакт единичен заземен - предназначен е за окабеляване с общо предназначение с напрежение до 250V;
 • Двоен контакт за единична конзола, което значително спестява място;
 • Контакт с предпазен капак и детска защита- предпазните капаци осигуряват допълнителна безопасност за децата. Те автоматично затварят контакта, когато щепселът е изваден;
 • Контакт с капак - той е по -надежден и устойчив на механични повреди. В допълнение, капакът също така предотвратява навлизането на прах във вътрешността на устройството;
 • USB розетки  за бързо зареждане на мобилни телефони, таблети, смартфони, MP3 устройства. 
 • Влагозащитен контакт за вграждане - гнездо за защита от прах и влага със самозатварящ се капак и защитни капаци.Този продукт е предназначен за монтаж в помещения с висока влажност и има степен на защита IP44. Гнездото е устойчиво на прах и пръски вътре в кутията. На пазара има устройства с висока степен на защита, маркирани с IP44. Разрешено е да се монтират в прашни сектори, в помещения, където преобладава въздух с висока влажност. Гамата включва специални контакти за бани: всеки модел е оборудван с капак. Такива устройства не се страхуват от капчици вода. Всеки аксесоар е изработен от издръжливи материали - метални сплави, които издържат на прегряване;
 • Asfora-Schneider
 • Единичен ключ, двоен ключ, девиаторен ключ, двоен девиаторен ключ, ключ кръстат. Повечето от ключовете и бутоните имат вариант и със светлинен индикатор;
 • Различни видове бутони – стълбищен ключ, бутон за звънец, бутон за управляване на щори;
 • Розетка за телевизияя - предназначена за свързване на телевизионен кабел с работна честота 5-862 MHz. Коефициент на затихване на кран - 1 dB;
 • Комбинирана розетка за TV + SAT - необходимо е да свържете телевизионен кабел с работна честота от 118 до 2400 MHz. Коефициентът на затихване за телевизионния кран е 1 dB, за SAT гнездата - 13 dB. Максималният брой линии е 1 бр. чрез гнездо TV + SAT;
 • Телефонна розетка – единична или двойна;
  Компютърна розетка – единична или двойна, категория 5 или 6;
 • UTP компютърна гнездо от категория 6;
 • Комбинирана розетка телефон + интернет;
 • Димер – бутонен или ротационен;
 • Аудио гнездо с изход за два високоговорителя - продуктът се използва за свързване на високоговорители на аудио системи, които са на отдалечено разстояние.

Артикулите в бял и кремав цвят се доставят като пълен комплект, докато тези в останалите цветове трябва да бъдат допълнени с монтажни рамки от същата серия.


Максималният ток на натоварване на механизмите е 16 A, което ви позволява да свързвате устройства с мощност до 3500 W. За захранване можете да използвате твърди или гъвкави проводници с напречно сечение до 2,5 кв. mm

Механизмът се монтира в гнездото с помощта на опора от неръждаема стомана и се фиксира с винтове в основата или с дистанционни уши вътре в кутията. Острите ръбове на краката са запечатани със силикон за безопасност.

Колекцията Asfora включва и щепсели и кутии за предварително сглобен монтаж.

Щепселът се използва за екраниране на неизползван порт или за монтаж в празен контакт. Комплектът за външен монтаж се използва при отворен метод за инсталиране на електрически аксесоари.

За инсталирането на няколко механизма в една група, той се допълва с необходимия брой кутии, които са свързани помежду си с помощта на канали. Гнездовите механизми са монтирани в кутиите с винтова опора.

Asfora-Schneider

Защо ключовете и контактите от серия Asfora са по-евтини от другите серии на Schneider?

Някои купувачи могат да бъдат объркани от относително ниската цена на контактите и ключовете на Asfora, тъй като такива купувачи са твърдо убедени, че наистина доброто електрическо оборудване не може да бъде евтино.

Но искаме да ги успокоим: това ще се обясни с факта, че фабриките, произвеждащи тези продукти, се намират в Турция. Там те се правят от същите материали, които Schneider Electric обикновено използва, на едно и също оборудване, според технологията си. Така че няма съмнение относно високото качество и производителност на ключове, контакти и други продукти, включени в серията Asfora.

Продуктите от линията Asfora Schneider Electric изглеждат семпли, но много елегантни. Всички продукти отговарят на стандартите и имат съответни сертификати. Такива контакти и ключове могат да се използват често, дълго и безопасно, без да ги повредят.

Качеството и дизайнът на ключовете и контактите Asfora от Schneider Electric ще отговорят на всички очаквания.

Производител: Schneider Electric Код: EPH1300321
Бутон за управление на щори серия Asfora бял Гамата Asfora отговаря на всички стандарти за качество и безопасност. Asfora предоставя качествения дизайн, който очаквате от Schneider Electric. Надеждният материал, от който са изработени механизмите, е приятен на допир и не пожълтява с течение на вре..
14.40 лв.
Производител: Schneider Electric Код: EPH1300323
Бутон за управление на щори серия Asfora крем Гамата Asfora отговаря на всички стандарти за качество и безопасност. Asfora предоставя качествения дизайн, който очаквате от Schneider Electric. Надеждният материал, от който са изработени механизмите, е приятен на допир и не пожълтява с течение на вр..
14.40 лв.
Производител: Schneider Electric Код: EPH0800321
Бутон серия Asfora бял Гамата Asfora отговаря на всички стандарти за качество и безопасност. Asfora предоставя качествения дизайн, който очаквате от Schneider Electric. Надеждният материал, от който са изработени механизмите, е приятен на допир и не пожълтява с течение на времето.Схемата на св..
5.85 лв.
Производител: Schneider Electric Код: EPH0800323
Бутон серия Asfora крем Гамата Asfora отговаря на всички стандарти за качество и безопасност. Asfora предоставя качествения дизайн, който очаквате от Schneider Electric. Надеждният материал, от който са изработени механизмите, е приятен на допир и не пожълтява с течение на времето.Схемата на с..
5.80 лв.
Производител: Schneider Electric Код: EPH0800121
Бутон със символ звънец серия Asfora бял Гамата Asfora отговаря на всички стандарти за качество и безопасност. Asfora предоставя качествения дизайн, който очаквате от Schneider Electric. Надеждният материал, от който са изработени механизмите, е приятен на допир и не пожълтява с течение на времето..
6.20 лв.
Производител: Schneider Electric Код: EPH0800123
Бутон със символ звънец серия Asfora крем Гамата Asfora отговаря на всички стандарти за качество и безопасност. Asfora предоставя качествения дизайн, който очаквате от Schneider Electric. Надеждният материал, от който са изработени механизмите, е приятен на допир и не пожълтява с течение на времет..
6.65 лв.
Производител: Schneider Electric Код: EPH0900121
Бутон със символ осветление (стълбищен) серия Asfora бял Гамата Asfora отговаря на всички стандарти за качество и безопасност. Asfora предоставя качествения дизайн, който очаквате от Schneider Electric. Надеждният материал, от който са изработени механизмите, е приятен на допир и не пожълтява с те..
6.90 лв.
Производител: Schneider Electric Код: EPH0900123
Бутон със символ осветление (стълбищен) серия Asfora крем Гамата Asfora отговаря на всички стандарти за качество и безопасност. Asfora предоставя качествения дизайн, който очаквате от Schneider Electric. Надеждният материал, от който са изработени механизмите, е приятен на допир и не пожълтява с т..
6.99 лв.
Производител: Schneider Electric Код: EPH5600161
Капак декоративен серия Asfora алуминий Гамата Asfora отговаря на всички стандарти за качество и безопасност. Asfora предоставя качествения дизайн, който очаквате от Schneider Electric. Надеждният материал, от който са изработени механизмите, е приятен на допир и не пожълтява с течение на времето...
5.39 лв.
Производител: Schneider Electric Код: EPH5600171
Капак декоративен серия Asfora антрацит Гамата Asfora отговаря на всички стандарти за качество и безопасност. Asfora предоставя качествения дизайн, който очаквате от Schneider Electric. Надеждният материал, от който са изработени механизмите, е приятен на допир и не пожълтява с течение на времето...
5.80 лв.
Производител: Schneider Electric Код: EPH5600169
Капак декоративен серия Asfora бронз Гамата Asfora отговаря на всички стандарти за качество и безопасност. Asfora предоставя качествения дизайн, който очаквате от Schneider Electric. Надеждният материал, от който са изработени механизмите, е приятен на допир и не пожълтява с течение на времето. ..
5.39 лв.
Производител: Schneider Electric Код: EPH5600121
Капак декоративен серия Asfora бял Гамата Asfora отговаря на всички стандарти за качество и безопасност. Asfora предоставя качествения дизайн, който очаквате от Schneider Electric. Надеждният материал, от който са изработени механизмите, е приятен на допир и не пожълтява с течение на времето.С..
4.35 лв.
Производител: Schneider Electric Код: EPH5600123
Капак декоративен серия Asfora крем Гамата Asfora отговаря на всички стандарти за качество и безопасност. Asfora предоставя качествения дизайн, който очаквате от Schneider Electric. Надеждният материал, от който са изработени механизмите, е приятен на допир и не пожълтява с течение на времето...
4.30 лв.
Производител: Schneider Electric Код: EPH5600162
Капак декоративен серия Asfora стомана Гамата Asfora отговаря на всички стандарти за качество и безопасност. Asfora предоставя качествения дизайн, който очаквате от Schneider Electric. Надеждният материал, от който са изработени механизмите, е приятен на допир и не пожълтява с течение на времето. ..
5.39 лв.
Производител: Schneider Electric Код: EPH0400471
Ключ влагозащитен IP44 девиаторен схема 6 серия ASFORA антрацит В мокри помещения или условия, ключовете и контактите трябва да отговарят на строги регулаторни стандарти, които посочват че те трябва да са устойчиви на пръски.Новото уплътнение IP44 за ключове и единичен контакт има тези предимствата..
12.63 лв.
Производител: Schneider Electric Код: EPH0400421
Ключ влагозащитен IP44 девиаторен схема 6 серия Asfora бял В мокри помещения или условия, ключовете и контактите трябва да отговарят на строги регулаторни стандарти, които посочват че те трябва да са устойчиви на пръски.Новото уплътнение IP44 за ключове и единичен контакт има тези предимствата. Те ..
9.65 лв.
Производител: Schneider Electric Код: EPH0400423
Ключ влагозащитен IP44 девиаторен схема 6 серия Asfora крем В мокри помещения или условия, ключовете и контактите трябва да отговарят на строги регулаторни стандарти, които посочват че те трябва да са устойчиви на пръски.Новото уплътнение IP44 за ключове и единичен контакт има тези предимствата. Те..
9.65 лв.
Производител: Schneider Electric Код: EPH0100271
Ключ влагозащитен IP44 единичен схема 1 серия ASFORA антрацит В мокри помещения или условия, ключовете и контактите трябва да отговарят на строги регулаторни стандарти, които посочват че те трябва да са устойчиви на пръски.Новото уплътнение IP44 за ключове и единичен контакт има тези предимствата. ..
12.30 лв.
Производител: Schneider Electric Код: EPH0100269
Ключ влагозащитен IP44 единичен схема 1 серия ASFORA бронз В мокри помещения или условия, ключовете и контактите трябва да отговарят на строги регулаторни стандарти, които посочват че те трябва да са устойчиви на пръски.Новото уплътнение IP44 за ключове и единичен контакт има тези предимствата. Те ..
11.61 лв.
Производител: Schneider Electric Код: EPH0100221
Ключ влагозащитен IP44 единичен схема 1 серия ASFORA бял В мокри помещения или условия, ключовете и контактите трябва да отговарят на строги регулаторни стандарти, които посочват че те трябва да са устойчиви на пръски.Новото уплътнение IP44 за ключове и единичен контакт има тези предимствата. Те са..
9.15 лв.
Производител: Schneider Electric Код: EPH0100223
Ключ влагозащитен IP44 единичен схема 1 серия ASFORA крем В мокри помещения или условия, ключовете и контактите трябва да отговарят на строги регулаторни стандарти, които посочват че те трябва да са устойчиви на пръски.Новото уплътнение IP44 за ключове и единичен контакт има тези предимствата. Те с..
9.15 лв.
Производител: Schneider Electric Код: EPH0600121
Ключ двоен девиаторен серия Asfora бял Гамата Asfora отговаря на всички стандарти за качество и безопасност. Asfora предоставя качествения дизайн, който очаквате от Schneider Electric. Надеждният материал, от който са изработени механизмите, е приятен на допир и не пожълтява с течение на времето. ..
12.25 лв.
Производител: Schneider Electric Код: EPH0600123
Ключ двоен девиаторен серия Asfora крем Гамата Asfora отговаря на всички стандарти за качество и безопасност. Asfora предоставя качествения дизайн, който очаквате от Schneider Electric. Надеждният материал, от който са изработени механизмите, е приятен на допир и не пожълтява с течение на времето...
12.25 лв.
Производител: Schneider Electric Код: EPH0200121
Ключ двуполюсен 2-pole 1-way серия Asfora бял Гамата Asfora отговаря на всички стандарти за качество и безопасност. Asfora предоставя качествения дизайн, който очаквате от Schneider Electric. Надеждният материал, от който са изработени механизмите, е приятен на допир и не пожълтява с течение на вр..
7.40 лв.
от 1 до 24 от общо 286 резултата (12 стр.)
Бърза и сигурна доставка до области: София, Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Перник, Плевен, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол