МАКС ТРЕЙД ОНЛАЙН
Количка

серия Sedna

Серия ключове и контакти Sedna от Schneider Electric - грациозен дизайн и строги форми

Sedna e една от сериите в среден клас контакти и ключове на Schneider Electric. Строгият външен вид на рамките, съчетан с елегантна цветова гама, правят нейния облик богат и модерен. Важно е да се отбележи, че Schneider Electric Sedna се произвежда в съответствие с нормите на Европейския съюз и също е сертифицирана, което потвърждава нейното високо качество.


От нюансите производителят представя: бяло, бежово, червено, графит, титан и алуминий. Можете да избирате до петорна рамка, за да направите комбинация според Вашите собствени условия.

Sedna-Schneider

Механизмите за ключове и контакти Sedna за вграден монтаж имат повече от 70 функции. Голямо разнообразие от ключове и бутони ( девиаторен ключ, двоен ключ, кръстат ключ, бутон за щори, с индикаторна лампа, глим-лампа, надписна табела и т.н.) Функции за комфорт позволяващи енергоспестяване (термостати, димери, детектори на движение и т.н.)
Контакти с вградена детска защита, акто и голям избор от розетки за интернет, телефон, телевизия и т.н.

Модният и оригинален дизайн, който имат ключовете и контактите от серията Sedna, ще Ви позволи да декорирате различни интериори на помещенията, създавайки уют и стил на вашия дом. Колекцията притежава всички необходими сертификати, отговарящи на европейските стандарти за качество.


Защо да изберем ключове и контакти серия Sedna?

Механизмите за ключове и контакти Sedna са направени в пет нюанса: бял, кремав, алуминий, титан и графит. Декоративните рамки за серията Sedna се предлагат в същите цветове, както е описано по-горе, плюс червено.

Декоративните рамки могат да бъдат за един до пет елемента. Те могат да се монтират както вертикално, така и хоризонтално.

Ключовете и контактите са произведени по съвременни технологии. Schneider Electric дори получава патент за този механизъм. Такъв превключвател Sedna е много по-лесен за монтиране върху неравни стени.

Sedna-Schneider

Предимства на серия Sedna от Schneider

Серията Sedna може да се нарече професионална. Специалистите от Sedna отдавна го оценяват за предимствата му пред конкурентите:

Закопчалките на клемите на серията Sedna са оборудвани с водачи, които улесняват осигуряването на кабела възможно най-лесно. Лесно е да се вмъкне в терминала. В този случай другият край е защитен с разделител. Това елиминира възможността за късо съединение.

Артикулите от серията Sedna имат специални маркировки. Маркировките на клемите са цветно кодирани. Благодарение на това е по-лесно да се идентифицират устройствата, да се свържат по-лесно и грешките в този случай са минимални.

Клемните блокове от серията Sedna са отворени за бърз монтаж. В този случай винтовете не е необходимо да се развиват.

Клемите за гнездо Sedna са едностранни. Това опростява инсталирането на гнездото. Кабелът ще трябва да бъде отрязан само на една дължина.

Sedna-Schneider

Краката за фиксиране на контактите държат гнездото Sedna и превключвателя Sedna перфектно на стената и в продължение на много години.

Прекъсвачът Sedna от Schneider Electric е предназначен за обществено и жилищно строителство.

Sedna-Schneider

Може да бъде монтирана във всички видове 60 мм кутии (гипсокартон, тухла и бетонни стени)

Трябва да се отбележи, че предоставената информация по никакъв начин няма да предаде усещането за качество и надеждност, което притежава ключът или контактът Sedna. За да направите това, трябва да ги вземете в ръка.


Код: SDN3000460
Контакт двоен шуко 16А сглобен серия Sedna алуминий Гамата предлага оригинална алтернатива на традиционните ключове и контакти. Със своите изчистени линии и елегантни цветове, гамата Sedna ще Ви предложи акцента, който търсите. Съчетавайки функции за управление на комфорта, осветлението и отоплени..
13.90 лв.
Код: SDN3000421
Контакт двоен шуко 16А сглобен серия Sedna бял Гамата предлага оригинална алтернатива на традиционните ключове и контакти. Със своите изчистени линии и елегантни цветове, гамата Sedna ще Ви предложи акцента, който търсите. Съчетавайки функции за управление на комфорта, осветлението и отоплението, ..
9.90 лв.
Код: SDN3000470
Контакт двоен шуко 16А сглобен серия Sedna графит Гамата предлага оригинална алтернатива на традиционните ключове и контакти. Със своите изчистени линии и елегантни цветове, гамата Sedna ще Ви предложи акцента, който търсите. Съчетавайки функции за управление на комфорта, осветлението и отоплениет..
13.90 лв.
Код: SDN3000423
Контакт двоен шуко 16А сглобен серия Sedna крем Гамата предлага оригинална алтернатива на традиционните ключове и контакти. Със своите изчистени линии и елегантни цветове, гамата Sedna ще Ви предложи акцента, който търсите. Съчетавайки функции за управление на комфорта, осветлението и отоплението,..
9.90 лв.
Код: SDN3000468
Контакт двоен шуко 16А сглобен серия Sedna титаний Гамата предлага оригинална алтернатива на традиционните ключове и контакти. Със своите изчистени линии и елегантни цветове, гамата Sedna ще Ви предложи акцента, който търсите. Съчетавайки функции за управление на комфорта, осветлението и отопление..
13.90 лв.
Код: SDN3201660
Механизъм TV разетка 1dB серия Sedna алуминий Гамата предлага оригинална алтернатива на традиционните ключове и контакти. Със своите изчистени линии и елегантни цветове, гамата Sedna ще Ви предложи акцента, който търсите. Съчетавайки функции за управление на комфорта, осветлението и отоплението, S..
10.60 лв.
Код: SDN3201621
Механизъм TV разетка 1dB серия Sedna бял Гамата предлага оригинална алтернатива на традиционните ключове и контакти. Със своите изчистени линии и елегантни цветове, гамата Sedna ще Ви предложи акцента, който търсите. Съчетавайки функции за управление на комфорта, осветлението и отоплението, Sedna ..
9.30 лв.
Код: SDN3201670
Механизъм TV разетка 1dB серия Sedna графит Гамата предлага оригинална алтернатива на традиционните ключове и контакти. Със своите изчистени линии и елегантни цветове, гамата Sedna ще Ви предложи акцента, който търсите. Съчетавайки функции за управление на комфорта, осветлението и отоплението, Sed..
10.60 лв.
Код: SDN3201623
Механизъм TV разетка 1dB серия Sedna крем Гамата предлага оригинална алтернатива на традиционните ключове и контакти. Със своите изчистени линии и елегантни цветове, гамата Sedna ще Ви предложи акцента, който търсите. Съчетавайки функции за управление на комфорта, осветлението и отоплението, Sedna..
9.30 лв.
Код: SDN3201668
Механизъм TV разетка 1dB серия Sedna титаний Гамата предлага оригинална алтернатива на традиционните ключове и контакти. Със своите изчистени линии и елегантни цветове, гамата Sedna ще Ви предложи акцента, който търсите. Съчетавайки функции за управление на комфорта, осветлението и отоплението, Se..
10.60 лв.
Код: SDN2710260
Механизъм USB контакт зарядно 2 USB 2.0 port 5V DC 2.1А серия Sedna алуминий Гамата предлага оригинална алтернатива на традиционните ключове и контакти. Със своите изчистени линии и елегантни цветове, гамата Sedna ще Ви предложи акцента, който търсите. Съчетавайки функции за управление на комфорта..
74.00 лв.
Код: SDN2710221
Механизъм USB контакт зарядно 2 USB 2.0 port 5V DC 2.1А серия Sedna бял Гамата предлага оригинална алтернатива на традиционните ключове и контакти. Със своите изчистени линии и елегантни цветове, гамата Sedna ще Ви предложи акцента, който търсите. Съчетавайки функции за управление на комфорта, осв..
60.80 лв.
Код: SDN2710270
Механизъм USB контакт зарядно 2 USB 2.0 port 5V DC 2.1А серия Sedna графит Гамата предлага оригинална алтернатива на традиционните ключове и контакти. Със своите изчистени линии и елегантни цветове, гамата Sedna ще Ви предложи акцента, който търсите. Съчетавайки функции за управление на комфорта, ..
74.00 лв.
Код: SDN2710223
Механизъм USB контакт зарядно 2 USB 2.0 port 5V DC 2.1А серия Sedna крем Гамата предлага оригинална алтернатива на традиционните ключове и контакти. Със своите изчистени линии и елегантни цветове, гамата Sedna ще Ви предложи акцента, който търсите. Съчетавайки функции за управление на комфорта, ос..
60.80 лв.
Код: SDN2710268
Механизъм USB контакт зарядно 2 USB 2.0 port 5V DC 2.1А серия Sedna титаний Гамата предлага оригинална алтернатива на традиционните ключове и контакти. Със своите изчистени линии и елегантни цветове, гамата Sedna ще Ви предложи акцента, който търсите. Съчетавайки функции за управление на комфорта,..
74.00 лв.
Код: SDN0700160
Механизъм бутон еднополюсен серия Sedna алуминий Гамата предлага оригинална алтернатива на традиционните ключове и контакти. Със своите изчистени линии и елегантни цветове, гамата Sedna ще Ви предложи акцента, който търсите. Съчетавайки функции за управление на комфорта, осветлението и отоплението..
8.10 лв.
Код: SDN0700121
Механизъм бутон еднополюсен серия Sedna бял Гамата предлага оригинална алтернатива на традиционните ключове и контакти. Със своите изчистени линии и елегантни цветове, гамата Sedna ще Ви предложи акцента, който търсите. Съчетавайки функции за управление на комфорта, осветлението и отоплението, Sed..
6.90 лв.
Код: SDN0700170
Механизъм бутон еднополюсен серия Sedna графит Гамата предлага оригинална алтернатива на традиционните ключове и контакти. Със своите изчистени линии и елегантни цветове, гамата Sedna ще Ви предложи акцента, който търсите. Съчетавайки функции за управление на комфорта, осветлението и отоплението, ..
8.10 лв.
Код: SDN0700123
Механизъм бутон еднополюсен серия Sedna крем Гамата предлага оригинална алтернатива на традиционните ключове и контакти. Със своите изчистени линии и елегантни цветове, гамата Sedna ще Ви предложи акцента, който търсите. Съчетавайки функции за управление на комфорта, осветлението и отоплението, Se..
6.90 лв.
Код: SDN0700168
Механизъм бутон еднополюсен серия Sedna титаний Гамата предлага оригинална алтернатива на традиционните ключове и контакти. Със своите изчистени линии и елегантни цветове, гамата Sedna ще Ви предложи акцента, който търсите. Съчетавайки функции за управление на комфорта, осветлението и отоплението,..
8.10 лв.
Код: SDN0800121
Механизъм бутон със символ звънец серия Sedna бял Гамата предлага оригинална алтернатива на традиционните ключове и контакти. Със своите изчистени линии и елегантни цветове, гамата Sedna ще Ви предложи акцента, който търсите. Съчетавайки функции за управление на комфорта, осветлението и отоплениет..
7.30 лв.
Код: SDN0800170
Механизъм бутон със символ звънец серия Sedna графит Гамата предлага оригинална алтернатива на традиционните ключове и контакти. Със своите изчистени линии и елегантни цветове, гамата Sedna ще Ви предложи акцента, който търсите. Съчетавайки функции за управление на комфорта, осветлението и отоплен..
8.70 лв.
Код: SDN0900121
Механизъм бутон със символ осветление серия Sedna бял Гамата предлага оригинална алтернатива на традиционните ключове и контакти. Със своите изчистени линии и елегантни цветове, гамата Sedna ще Ви предложи акцента, който търсите. Съчетавайки функции за управление на комфорта, осветлението и отопле..
7.60 лв.
Код: SDN2200623
Механизъм димер ротативен 25-325W серия Sedna крем Гамата предлага оригинална алтернатива на традиционните ключове и контакти. Със своите изчистени линии и елегантни цветове, гамата Sedna ще Ви предложи акцента, който търсите. Съчетавайки функции за управление на комфорта, осветлението и отопление..
48.00 лв.
от 1 до 24 от общо 168 резултата (7 стр.)
Бърза и сигурна доставка до области: София, Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Перник, Плевен, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол