МАКС ТРЕЙД ОНЛАЙН
Количка
За покупки над 300 лв. - запитайте за индивидуални цени и решения

Гаранционни условия

Предлагаме от 2 до 5 годишна гаранция или според посочения срок от производителя на даден продукт, който е закупен. Срокът на гаранцията почва да тече от момента, в който е закупен продуктът до изтичането и на съответната дата, зададена от документа, който представлява покупката. В този срок при повреда, неправилно функциониране или някакъв друг вид проблем с продукта, клиента има право да му бъде заменен повредения продукт със чисто нов или да бъде ремонтиран, като го изпрати обратно към ‚‚МАКС ТРЕЙД ПРО‘‘ ООД за негова сметка и получи обратно отново за негова сметка.

Гаранцията не покрива щети, направени от некомпетентно ползване/монтиране на продукта, и/или щети нанесени от неправилна употреба. Клиентът не трябва да извършва каквито и да било ремонтни действия върху/спрямо Стоката.

След получаване на продукта, изпратен от Клиента, се извършва преглед, с цел да се установи повредата. В рамките от 2 до 5 работни дни, се задължаваме да информира Клиента за състоянието на стоката и да дадем информация в какъв срок ще бъде ремонтиран или заменен продукта с нов. Срокът за покриване на гаранционните условия варира от 14 работни дни до 30 работни дни, в зависимост от причината, но не по-късно.

При невъзможност за ремонт или замяна на Стоката, предмет на гаранционните условия, Клиента има право да избере нова Стока, на минимум същата стойност или по-висока, като се задължава да заплати разликата.

За повреди в Стоката и желание да използва правото си спрямо Гаранционните условия, Клиентът се задължава ни да извести, за намеренията си по електронен път, попълвайки съответният формуляр, или чрез обаждане преди да предприеме, всякакви други действия.