МАКС ТРЕЙД ОНЛАЙН
Количка
За покупки над 300 лв. - запитайте за индивидуални цени и решения

серия Mureva Styl IP55

Производител: Schneider Electric Код: MUR35110
Адаптор за механизми за гамата Altira антрацит серия Mureva Styl Mureva Styl са иновативни ключове и контакти, създадени да предлагат максимална устойчивост на външните климатични условия, в съчетание е със съвременен дизайн. Освен ,че гамата е устойчива на вода, разтворители и прах, тя е лесна за..
24.20 лв.
Производител: Schneider Electric Код: MUR39110
Адаптор за механизми за гамата Altira бял серия Mureva Styl Mureva Styl са иновативни ключове и контакти, създадени да предлагат максимална устойчивост на външните климатични условия, в съчетание е със съвременен дизайн. Освен ,че гамата е устойчива на вода, разтворители и прах, тя е лесна за монт..
17.70 лв.
Производител: Schneider Electric Код: MUR35022
Ключ двоен сериен девиаторен влагозащитен IP55 серия Mureva Styl антрацит Mureva Styl са иновативни ключове и контакти, създадени да предлагат максимална устойчивост на външните климатични условия, в съчетание е със съвременен дизайн. Освен ,че гамата е устойчива на вода, разтворители и прах, тя ..
28.00 лв.
Производител: Schneider Electric Код: MUR35228
Ключ двоен сериен девиаторен със светлинен индикатор влагозащитен IP55 серия Mureva Styl антрацит Mureva Styl са иновативни ключове и контакти, създадени да предлагат максимална устойчивост на външните климатични условия, в съчетание е със съвременен дизайн. Освен ,че гамата е устойчива на вода, ..
45.65 лв.
Производител: Schneider Electric Код: MUR35033
Ключ двуполюсен влагозащитен IP55 серия Mureva Styl антрацит Mureva Styl са иновативни ключове и контакти, създадени да предлагат максимална устойчивост на външните климатични условия, в съчетание е със съвременен дизайн. Освен ,че гамата е устойчива на вода, разтворители и прах, тя е лесна за мон..
29.40 лв.
Производител: Schneider Electric Код: MUR35021
Ключ девиаторен схема 6 влагозащитен IP55 серия Mureva Styl антрацит Mureva Styl са иновативни ключове и контакти, създадени да предлагат максимална устойчивост на външните климатични условия, в съчетание е със съвременен дизайн. Освен ,че гамата е устойчива на вода, разтворители и прах, тя е лесн..
22.50 лв.
Производител: Schneider Electric Код: MUR39021
Ключ девиаторен схема 6 влагозащитен IP55 серия Mureva Styl бял Mureva Styl са иновативни ключове и контакти, създадени да предлагат максимална устойчивост на външните климатични условия, в съчетание е със съвременен дизайн. Освен ,че гамата е устойчива на вода, разтворители и прах, тя е лесна за ..
22.45 лв.
Производител: Schneider Electric Код: MUR39721
Ключ девиаторен схема 6 влагозащитен IP55 скрит монтаж серия Mureva Styl бял Mureva Styl са иновативни ключове и контакти, създадени да предлагат максимална устойчивост на външните климатични условия, в съчетание е със съвременен дизайн. Освен ,че гамата е устойчива на вода, разтворители и прах, т..
31.65 лв.
Производител: Schneider Electric Код: MUR35024
Ключ девиаторен схема 6 със светлинен индикатор влагозащитен IP55 серия Mureva Styl антрацит Mureva Styl са иновативни ключове и контакти, създадени да предлагат максимална устойчивост на външните климатични условия, в съчетание е със съвременен дизайн. Освен ,че гамата е устойчива на вода, разтво..
34.40 лв.
Производител: Schneider Electric Код: MUR35023
Ключ кръстат схема 7 влагозащитен IP55 серия Mureva Styl антрацит Mureva Styl са иновативни ключове и контакти, създадени да предлагат максимална устойчивост на външните климатични условия, в съчетание е със съвременен дизайн. Освен ,че гамата е устойчива на вода, разтворители и прах, тя е лесна з..
29.40 лв.
Производител: Schneider Electric Код: MUR35067
Ключ с времезакъснение влагозащитен IP55 серия Mureva Styl антрацит Mureva Styl са иновативни ключове и контакти, създадени да предлагат максимална устойчивост на външните климатични условия, в съчетание е със съвременен дизайн. Освен ,че гамата е устойчива на вода, разтворители и прах, тя е лесна..
116.25 лв.
Производител: Schneider Electric Код: MUR39067
Ключ с времезакъснение влагозащитен IP55 серия Mureva Styl бял Mureva Styl са иновативни ключове и контакти, създадени да предлагат максимална устойчивост на външните климатични условия, в съчетание е със съвременен дизайн. Освен ,че гамата е устойчива на вода, разтворители и прах, тя е лесна за м..
116.25 лв.
Производител: Schneider Electric Код: MUR35026
Ключ стълбищен (лихт бутон) влагозащитен IP55 серия Mureva Styl антрацит Mureva Styl са иновативни ключове и контакти, създадени да предлагат максимална устойчивост на външните климатични условия, в съчетание е със съвременен дизайн. Освен ,че гамата е устойчива на вода, разтворители и прах, тя е ..
22.50 лв.
Производител: Schneider Electric Код: MUR39026
Ключ стълбищен (лихт бутон) влагозащитен IP55 серия Mureva Styl бял Mureva Styl са иновативни ключове и контакти, създадени да предлагат максимална устойчивост на външните климатични условия, в съчетание е със съвременен дизайн. Освен ,че гамата е устойчива на вода, разтворители и прах, тя е лесна..
22.50 лв.
Производител: Schneider Electric Код: MUR35028
Ключ стълбищен (лихт бутон) със светлинен индикатор влагозащитен IP55 серия Mureva Styl антрацит Mureva Styl са иновативни ключове и контакти, създадени да предлагат максимална устойчивост на външните климатични условия, в съчетание е със съвременен дизайн. Освен ,че гамата е устойчива на вода, ра..
29.05 лв.
Производител: Schneider Electric Код: MUR37912
Конзола двойна вертикална за открит монтаж влагозащитена IP55 серия Mureva Styl антрацит Mureva Styl са иновативни ключове и контакти, създадени да предлагат максимална устойчивост на външните климатични условия, в съчетание е със съвременен дизайн. Освен ,че гамата е устойчива на вода, разтворите..
21.75 лв.
Производител: Schneider Electric Код: MUR39912
Конзола двойна вертикална за открит монтаж влагозащитена IP55 серия Mureva Styl бяла Mureva Styl са иновативни ключове и контакти, създадени да предлагат максимална устойчивост на външните климатични условия, в съчетание е със съвременен дизайн. Освен ,че гамата е устойчива на вода, разтворители и..
21.75 лв.
Производител: Schneider Electric Код: MUR37914
Конзола двойна хоризонтална за открит монтаж влагозащитена IP55 серия Mureva Styl антрацит Mureva Styl са иновативни ключове и контакти, създадени да предлагат максимална устойчивост на външните климатични условия, в съчетание е със съвременен дизайн. Освен ,че гамата е устойчива на вода, разтвори..
21.75 лв.
Производител: Schneider Electric Код: MUR39914
Конзола двойна хоризонтална за открит монтаж влагозащитена IP55 серия Mureva Styl бяла Mureva Styl са иновативни ключове и контакти, създадени да предлагат максимална устойчивост на външните климатични условия, в съчетание е със съвременен дизайн. Освен ,че гамата е устойчива на вода, разтворители..
21.75 лв.
Производител: Schneider Electric Код: MUR37911
Конзола единична за открит монтаж влагозащитена IP55 серия Mureva Styl антрацит Mureva Styl са иновативни ключове и контакти, създадени да предлагат максимална устойчивост на външните климатични условия, в съчетание е със съвременен дизайн. Освен ,че гамата е устойчива на вода, разтворители и прах..
9.45 лв.
Производител: Schneider Electric Код: MUR39911
Конзола единична за открит монтаж влагозащитена IP55 серия Mureva Styl бяла Mureva Styl са иновативни ключове и контакти, създадени да предлагат максимална устойчивост на външните климатични условия, в съчетание е със съвременен дизайн. Освен ,че гамата е устойчива на вода, разтворители и прах, тя..
12.85 лв.
Производител: Schneider Electric Код: MUR37713
Конзола тройна хоризонтална за открит монтаж влагозащитена IP55 серия Mureva Styl антрацит Mureva Styl са иновативни ключове и контакти, създадени да предлагат максимална устойчивост на външните климатични условия, в съчетание е със съвременен дизайн. Освен ,че гамата е устойчива на вода, разтвори..
31.05 лв.
Производител: Schneider Electric Код: MUR39913
Конзола тройна хоризонтална за открит монтаж влагозащитена IP55 серия Mureva Styl бял Mureva Styl са иновативни ключове и контакти, създадени да предлагат максимална устойчивост на външните климатични условия, в съчетание е със съвременен дизайн. Освен ,че гамата е устойчива на вода, разтворители ..
31.05 лв.
Производител: Schneider Electric Код: MUR36029
Контакт двоен с капак и детска защита влагозащитен IP55 серия Mureva Styl антрацит Mureva Styl са иновативни ключове и контакти, създадени да предлагат максимална устойчивост на външните климатични условия, в съчетание е със съвременен дизайн. Освен ,че гамата е устойчива на вода, разтворители и ..
49.00 лв.
от 1 до 24 от общо 78 резултата (4 стр.)
Бърза и сигурна доставка до области: София, Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Перник, Плевен, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол