МАКС ТРЕЙД ОНЛАЙН
Количка
За покупки над 300 лв. - запитайте за индивидуални цени и решения

серия Unica

Представяне на ключове и контакти серия Unica от Schneider

Компанията Schneider Electric е един от водещите производители на пазара на оборудване за окабеляване. Производителят предлага качествени продукти, произведени с помощта на съвременни материали и оборудване. Компанията произвежда много серии ключове и контакти за жилищно и гражданско строителство, както и за различни индустрии, търговско строителство, за полагане на мрежи и предаване на информация.

Електротехниците с право могат да нарекат продуктите модерни, безопасни за хората и околната среда, надеждни и функционални. Испанската серия Unica е създадена с много внимание и усилия. Преди това е проведено проучване на пазара с последващ анализ на получената информация. В резултат на това рамките, ключовете и контактите Unica представляват най-добрия стандарт за вътрешна безопасност. Извършени са и необходимите проучвания за адаптация на вътрешния пазар. Можете да закупите ключове, които съдържат най-ефективния набор от функционалности за българския стандарт.


Schneider Unica е популярна серия контакти и ключове от френска компания с повече от един век и половина история. Продуктите на марката са с голямо търсене в стотици страни по света. Нашият асортимент на ключове и контакти съдържа голям избор от продукти на Schneider Electric: от бюджетни опции до премиум стоки.

Марката е идеална за тези, които търсят перфектната комбинация от качество, практичност, надеждност и издръжливост. Девиаторен ключ, димер, двоен контакт, кръстат ключ, рамки и много други ще отговарят както на класически, така и на модерен интериорен стил.

Продуктите на Schneider се отличават с отличен стил, високо качество и най-важното е,че са направени от екологично чисти материали.

Серия Unica Schneider е направена в традиционна цветова схема, но това не пречи да изглежда страхотно в модерен интериор. Перфектни пропорции, прави линии, оригинални детайли - всичко това прави Schneider ненадмината линия на пазара на електрическо оборудване.

Unica-Schneider

Превключвателите и контактите на Schneider са идеални за инсталиране в апартаменти, селски къщи, офиси и различни организации. Струва си да се отбележи, че експлоатационният живот на превключвателите Schneider е доста дълъг, при правилна работа продуктите не се повреждат или изгарят.

Продуктите на Schneider са това, от което се нуждаете! Schneider - качествени продукти! Schneider е ненадминат стил! Schneider означава безопасност за години напред!

В нашия онлайн магазин maxtrade.bg можете да закупите контакти и ключове Unica.

Защо да изберем ключове и контакти Unica от Schneider?

Безпроблемната и надеждна работа на електрическите уреди, компютърни и домакински устройства в по-голяма степен зависи от качеството на ключовете, всички видове контакти, димери и розетки.

Продуктите, произведени от френската компания Schneider Electric, напълно отговарят на всички европейски и световни стандарти за съвременни електрически ключове и контакти.

Най -популярните компоненти за организиране на групи за захранване и осветление в жилищни и административни помещения, както и телевизионни, акустични, компютърни и телефонни мрежи, са инсталационните продукти от серията Unica.

Декоративните рамки от серията Unica на Schneider Electric могат да се монтират както вертикално, така и хоризонтално.

Дизайнерски разновидности на декоративни рамки от серия Unica

Серията Unica Schneider Electric е предназначена за потребители с различни нива на доходи и се предлага в пет различни версии:

1. Ядрото на гамата Unica Basic е функционална надеждност, съчетана с проста естетика. Ключовете и контактите за вграждане се монтират в стандартни кутии и се предлагат в бяло и бежово (кремаво, слонова кост). Комплектът от инсталационния продукт се състои от механизъм, рамка и декоративни рамки в кремаво, бяло и сиво или слонова кост.

Могат да бъдат закупени специални модули - рамки, които могат да побират до пет контакта, ключове или комбинация от двете. В допълнение, асортиментът от линията включва единичен влагозащитен контакт IP44, оборудван със специален капак на пружинни панти. Такъв конструктивен елемент предотвратява навлизането на влага и прах в клемите на контакта. Влагозащитеният контакт е в бяло или слонова кост.

Unica-Schneider

Unica Basic е много често срещана серия ключове и контакти, намерила своя път в домашните приложения. Schneider Electric Unica е познат на повечето електротехници, защото често се използва при подреждането на електрическата мрежа на къщи и апартаменти. Има 4 цветови решения на рамките. Цените са приемливи за съотношението качество – цена.

Unica Basic рамки - тези декоративни елементи на контактите на Schneider Electric Unica могат да бъдат привлечени към вниманието на онези хора, които са решили да започнат ремонт самостоятелно. Външният вид може да бъде описан като семпъл и строг. Рамките могат да се комбинират с бели или кремави механизми.

Освен това рамките се произвеждат в различни вложки. Тези вложки могат да се променят в зависимост от предпочитанията ви за цвят. В този случай не е необходимо да се разглобява цялата конструкция на рамките. Можете да закупите рамки от необходимия тип и дизайн. Предлагат се като единични, двойни, тройни, четворни или петорни.

2. Декоративните рамки Unica Quadro са специално проектирани за тези, които предпочитат ярки и наситени цветове в интериорния си дизайн. Следователно те се предлагат в дванадесет различни нюанса, включително метален и перлен. Дизайнът на механизма не се различава от изпълнението на ключовете и контактите от гамата Unica Basic.


Серията Unica Quadro от Schneider ще се хареса на младото поколение и тези, които обичат смелостта и ярките цветове. Серията Unica Quadro включва контакти и ключове в най-необичайните цветове. Има общо дванадесет от тях и за основа се вземат такива вкусни плодове като киви, малина, боровинка, портокал, има и спокойни тонове карамел, праскова, матирано стъкло и т.н.

Unica-Schneider

Тази серия ще се хареса на жени, деца и юноши. Продуктите от тази серия изглеждат особено добре в детските стаи, тъй като децата особено харесват ярките цветове в интериора. Младите мъже, смели и приключенски, също няма да устоят на Unica Quadro. Дори сивите нюанси от тази серия не могат да се нарекат скучни.

Schneider Electric остана непроменен при избора на форма - класическите форми както за ключове, така и за контакти. Unica Quadro се вписва идеално в къщи в стил вила в модерен стил, те са подходящи и като акцент в градски апартамент. С тяхна помощ можете да превърнете обикновен интериор в дизайнерски само като добавите няколко ярки щрихи към него. Простите форми, красивите цветове, лекотата на инсталиране и издръжливостта правят тази серия топ продавач.

Заслужава да се отбележи, че много дизайнери предпочитат да работят с прости класически форми на контакти и ключове, които се вписват идеално във всеки интериор. Можем да кажем, че Unica Quadro вече е получила титлата „визитка“ на Schneider, а името му се чува от много хора, свързани с електрическо оборудване.

За производството на колекцията се използват само модерни, съвременни материали. В серията Unica Quadro компанията обърна специално внимание на повърхностите на превключвателите, рамките и детайлите на устройството. По желание можете да закупите класически превключвател с един бутон или да изберете димер или термостат. Предлагат се също детектори за движение и присъствие от Schneider.

Серията превключватели и контакти на Schneider Unica Quadro е проектирана в модерен стил. Такива модели са предназначени за най-смелите интериорни решения. В серията има 12 нюанса. Сред най-популярните цветя: малина, зрял портокал, киви, боровинка. Серията Schneider Unica Quadro е идеална за декориране на детски стаи, помещения в детски градини и училища, стаи за игри. Контактите и ключовете са напълно безопасни, тъй като са произведени в строго съответствие със стандартите. Купувайки контакти и ключове от същата серия, Вие завършвате образа на къщата, добавяте завършеност и елегантност към нея.

3. Рамките Schneider Electric от линията Unica Plus имат широка гама от цветове, вариращи от меки пастели до интензивни ярки цветове. В колекцията има двадесет нюанса. Дизайнът на механизмите за управление и техните цветове не се различават от предишните модели. Това е една по-изискана гама от по-висок клас.


Unica-Schneider

4. Специална характеристика на моделите на Schneider Electric (контакти и ключове) от линията Unica Top е възможността за инсталиране на механизми в кутии както със стандартен, така и с италиански и американски дизайн. Рамките на контактите и ключовете са изработени от естествено дърво или метали и сплави с различни нюанси. Механизмите са решени в графитни или алуминиеви цветове. Предлагат се модули за два, три и четири инсталационни продукта.


Серията контакти и ключове Unica Top са изработени от естествено дърво (например бук или череша) или метал. Висококачествените материали и стилен дизайн са това, което го прави специален. Най-често тези електрически продукти се използват в скъпи хотели, както и в апартаменти и къщи, когато има допълнителни пари за такъв изключителен лукс.

Unica-Schneider

Асортиментът от цветовата палитра е толкова голям, че няма да е трудно да изберете продукт, който да съответства на интериора. Спазването на единната концепция за контакти или ключове Unica Top в къщата изглежда особено красиво.

Schneider Electric Unica Top произвежда поредица от модерни контакти и ключове. Всеки продукт на Unica Top отговаря на стандартите за качество, е безопасен и издръжлив. Струва си да обърнете внимание на линията "Unica Top". Тази колекция принадлежи към категорията елит. В допълнение, тези контакти и ключове Unica Top могат да се използват както в жилищни, така и в офис помещения. Моделите Unica Top се отличават с ненадмината елегантност и луксозен дизайн. Серията Unica Top се произвежда на модерно, високотехнологично оборудване, контролиращо качеството на продуктите на всеки етап.

5. Моделите на Schneider Electric Unica Class са изработени в строг класически стил. Рамките на тази колекция са изработени от стъкло, метал, естествен камък и кожа. Това е най-луксозната гама от серия Unica.


Unica Class е премиум колекцията на Schneider Electric. Рамките и механизмите са направени не само от обичайното дърво и изкуствен камък, но и от стъкло, кожа, естествен камък и дори стомана. Основната идея на производителя е да внесе част от природата във Вашия дом.

Unica-Schneider

Предимства на серия Unica

 1. Пълният комплект на всички модели включва опора, изработена от специална сплав ZAMAK, която има висока якост и е устойчива на корозионни процеси;
 2. Контактите на Schneider Electric могат да се монтират в кутии в стар стил. За това комплектът включва специални крака, чиито остри краища са защитени с пластмасов капак. По време на затягане на фиксиращите винтове защитата е перфорирана, а механизмът е здраво закрепен в кутията;
 3. Кабелното свързване е лесно благодарение на специални водачи на тялото на механизма за управление;
 4. Увеличеното разстояние между цветно кодираните захранващи клеми елиминира възможността за късо съединение;
 5. За улесняване на монтажа, електрическите параметри на инсталационния продукт и схемата на свързване са отбелязани върху тялото, а също така има шаблон за отстраняване на изолацията на кабелните жили;
 6. Винтове с дъговидна шайба позволяват надеждно свързване на кабели с проводници с различно напречно сечение;
 7. Плътно прилепване на декоративните рамки към повърхността на стените (включително тези с неравна повърхност) се постига благодарение на закрепването в четири точки;
 8. Монтажът на рамки може да се извърши дори с монтажни кутии, вдлъбнати в стената или стърчащи над повърхността им;
 9. Ключовете и контаките на Schneider Electric могат да се монтират във вътрешни и външни разпределителни кутии, което позволява отворено окабеляване в дървени къщи;
 10. Капаците, монтирани на компютърните изходи, предпазват портовете от проникване на прах, а специално поле позволява отличителна маркировка.
Unica-Schneider

Ползи:

 • Издръжливост;
 • Безопасност;
 • Естетическа привлекателност;
 • Екологична чистота;
 • Гаранция на производителя.

Универсалният дизайн на рамки и механизми за управление позволява обмен на елементи между модели от различни линии. Освен това всеки продукт от серията Unica Schneider Electric идва с две години гаранция.

Асортимент артикули на гамата Unica

Unica е най-популярната дизайнерска линия ключове и контакти на Schneider Electric. Серията е разработена от испански дизайнери. Материал - устойчива на драскотини и стареене пластмаса. Всички рамки в Unica могат да се комбинират. Можете да поставите рамки от всяка серия Unica върху механизмите.

Линията Unica ще Ви позволи да въплътите най-смелото дизайнерско решение. На етапа на довършителните работи, след като предварително сте сглобили механизмите, можете бавно да изберете цветовата схема за стените на Вашия дом. И след като завършите всички довършителни работи, можете да направите избор в посока на определена цветова схема на контакта или превключвателя, като го допълвате с рамка Unica.

Механизмите на продуктите на Schneider Unica се отличават с висока степен на надеждност. Продуктите имат техническа документация и отлични характеристики - здравина, издръжливост, екологичност и привлекателност.

Unica е серия от електрически ключове и контакти от известния производител Schneider Electric. Той е създаден за любителите на красиви контакти, ключове и рамки. Идеалната комбинация от функционалност и стил направи уникалността на серията Schneider популярна сред феновете на модерния интериор.

Unica-Schneider

Производството на контакти, ключове и други елементи на компанията Schneider от серията Unica се извършва по строги стандарти, използвайки съвременни технологии. Опитните дизайнери работят, за да гарантират, че колекцията има оригинален дизайн. Всеки етап от производството се контролира от най-добрите технолози на компанията, след което всеки продукт се проверява старателно за качество.

Дизайнът на контактите и ключовете върви добре с високотехнологичния стил. Студените тонове и лаконичните форми подчертават строгостта на интериора и спомагат за установяването на цветовия баланс. В допълнение, всички електрически продукти напълно отговарят на всички изисквания за функционалност и безопасност.

Серия Unica се отличава с иновативна функционалност, която се използва в интелигентните домове на бъдещето. Към това са добавени нови цветове и материали, подходящи за всеки интериор. Като запазва конструктивните характеристики, производителят значително модернизира серията, като взема предвид нуждите на електротехници, дизайнери и техните клиенти.

Контакти Unica - голяма част от контактите на серия Unica имат вградена защита за деца. Самозатварящите се капаци, разположени зад отворите за електрода, се спускат при изваждане на щепсела, като по този начин се намалява възможността дете да вкара предмет в отворите на гнездото. Захранващите контакти Unica също се предлагат със защита IP44 срещу проникване на вода и прах.

Контактите Unica са предназначени за използване в различни структури: частни къщи, апартаменти, високи сгради, офис помещения и образователни институции. Рамката на контактите и ключовете е направена в строг класически и модерен стил.

Unica-Schneider

Серия Unica включва механизми за свързване за всеки тип гнездо за домашна или промишлена употреба. С помощта на „интелигентни“ USB гнезда можете директно да зареждате смартфони и други устройства, без да е необходимо да свързвате допълнителни адаптери. Гнездата RJ45 са предназначени за лесно и точно свързване на кабели за данни. HDMI гнездата се използват за свързване на HDTV и AV.

Иновативните и интуитивни технологии, въплътени в серията Unica, осигуряват мащабируемост на системата, Bluetooth контрол, готови решения за интелигентен дом с устройства Wiser и KNX свързаност, което прави съвременните домове, офиси и административни сгради готови за бъдещето днес.

Благодарение на лаконичния дизайн на изходните модели Unica и други видове, продуктите могат да се впишат във всеки интериор. Огромно изобилие от цветови нюанси ще Ви помогне бързо да намерите правилната опция. И като се има предвид, че производителят заема водеща позиция на пазарите за продажба, продуктите ще служат значителен период от време.

Schneider Electric се грижи за престижа си, затова доставя само висококачествени стоки, които са потвърдени от съответната документация и сертификати. Купувайки ключове и контакти Unica, клиентът може да бъде сигурен, че всяко устройство, независимо от серията и вида, няма да се повреди и ще служи дълго време.

Бутон 1 pole 1 way двумодулен сглобен серия Unica бял
☎ Свържете се с нас
Производител: Schneider Electric Код: MGU10.206.18D
Бутон 1 pole 1 way двумодулен сглобен серия Unica бял С гамата Unica Вашият дом Ви осигурява желаната атмосфера във всеки един момент. Всеки ден и всяка нощ. През всеки сезон, домът Ви знае от какво се нуждаете, какво харесвате и кое Ви кара да се чувствате добре. Можете да създадете подходяща атмо..
12.43 лв.
Бутон 1 pole 1 way двумодулен сглобен серия Unica крем
☎ Свържете се с нас
Производител: Schneider Electric Код: MGU10.206.559D
Бутон 1 pole 1 way двумодулен сглобен серия Unica крем С гамата Unica Вашият дом Ви осигурява желаната атмосфера във всеки един момент. Всеки ден и всяка нощ. През всеки сезон, домът Ви знае от какво се нуждаете, какво харесвате и кое Ви кара да се чувствате добре. Можете да създадете подходяща атм..
12.88 лв.
Бутон 1 pole 1 way двумодулен сглобен серия Unica слонова кост
☎ Свържете се с нас
Производител: Schneider Electric Код: MGU10.206.25D
Бутон 1 pole 1 way двумодулен сглобен серия Unica слонова кост С гамата Unica Вашият дом Ви осигурява желаната атмосфера във всеки един момент. Всеки ден и всяка нощ. През всеки сезон, домът Ви знае от какво се нуждаете, какво харесвате и кое Ви кара да се чувствате добре. Можете да създадете подхо..
12.43 лв.
Бутон 1 pole 1 way двумодулен сглобен серия Unica техническо сиво
☎ Свържете се с нас
Производител: Schneider Electric Код: MGU10.206.858D
Бутон 1 pole 1 way двумодулен сглобен серия Unica техническо сиво С гамата Unica Вашият дом Ви осигурява желаната атмосфера във всеки един момент. Всеки ден и всяка нощ. През всеки сезон, домът Ви знае от какво се нуждаете, какво харесвате и кое Ви кара да се чувствате добре. Можете да създадете по..
12.88 лв.
Ключ двоен схема 5 (сериен) двумодулен сглобен серия Unica бял
☎ Свържете се с нас
Производител: Schneider Electric Код: MGU10.211.18D
Ключ двоен схема 5 (сериен) двумодулен сглобен серия Unica бял С гамата Unica Вашият дом Ви осигурява желаната атмосфера във всеки един момент. Всеки ден и всяка нощ. През всеки сезон, домът Ви знае от какво се нуждаете, какво харесвате и кое Ви кара да се чувствате добре. Можете да създадете подхо..
16.02 лв.
Ключ двоен схема 5 (сериен) двумодулен сглобен серия Unica крем
☎ Свържете се с нас
Производител: Schneider Electric Код: MGU10.211.559D
Ключ двоен схема 5 (сериен) двумодулен сглобен серия Unica крем С гамата Unica Вашият дом Ви осигурява желаната атмосфера във всеки един момент. Всеки ден и всяка нощ. През всеки сезон, домът Ви знае от какво се нуждаете, какво харесвате и кое Ви кара да се чувствате добре. Можете да създадете подх..
16.58 лв.
Ключ двоен схема 5 (сериен) двумодулен сглобен серия Unica слонова кост
☎ Свържете се с нас
Производител: Schneider Electric Код: MGU10.211.25D
Ключ двоен схема 5 (сериен) двумодулен сглобен серия Unica слонова кост С гамата Unica Вашият дом Ви осигурява желаната атмосфера във всеки един момент. Всеки ден и всяка нощ. През всеки сезон, домът Ви знае от какво се нуждаете, какво харесвате и кое Ви кара да се чувствате добре. Можете да създад..
16.02 лв.
Ключ двоен схема 5 (сериен) двумодулен сглобен серия Unica техническо сиво
☎ Свържете се с нас
Производител: Schneider Electric Код: MGU10.211.858D
Ключ двоен схема 5 (сериен) двумодулен сглобен серия Unica техническо сиво  С гамата Unica Вашият дом Ви осигурява желаната атмосфера във всеки един момент. Всеки ден и всяка нощ. През всеки сезон, домът Ви знае от какво се нуждаете, какво харесвате и кое Ви кара да се чувствате добре. Можете ..
16.58 лв.
Ключ девиаторен схема 6 двумодулен сглобен серия Unica бял
☎ Свържете се с нас
Производител: Schneider Electric Код: MGU10.203.18D
Ключ девиаторен схема 6 двумодулен сглобен серия Unica бял С гамата Unica Вашият дом Ви осигурява желаната атмосфера във всеки един момент. Всеки ден и всяка нощ. През всеки сезон, домът Ви знае от какво се нуждаете, какво харесвате и кое Ви кара да се чувствате добре. Можете да създадете подходяща..
12.54 лв.
Ключ девиаторен схема 6 двумодулен сглобен серия Unica крем
☎ Свържете се с нас
Производител: Schneider Electric Код: MGU10.203.559D
Ключ девиаторен схема 6 двумодулен сглобен серия Unica крем С гамата Unica Вашият дом Ви осигурява желаната атмосфера във всеки един момент. Всеки ден и всяка нощ. През всеки сезон, домът Ви знае от какво се нуждаете, какво харесвате и кое Ви кара да се чувствате добре. Можете да създадете подходящ..
13.10 лв.
Ключ девиаторен схема 6 двумодулен сглобен серия Unica слонова кост
☎ Свържете се с нас
Производител: Schneider Electric Код: MGU10.203.25D
Ключ девиаторен схема 6 двумодулен сглобен серия Unica слонова кост С гамата Unica Вашият дом Ви осигурява желаната атмосфера във всеки един момент. Всеки ден и всяка нощ. През всеки сезон, домът Ви знае от какво се нуждаете, какво харесвате и кое Ви кара да се чувствате добре. Можете да създадете ..
12.54 лв.
Ключ девиаторен схема 6 двумодулен сглобен серия Unica техническо сиво
☎ Свържете се с нас
Производител: Schneider Electric Код: MGU10.203.858D
Ключ девиаторен схема 6 двумодулен сглобен серия Unica техническо сиво С гамата Unica Вашият дом Ви осигурява желаната атмосфера във всеки един момент. Всеки ден и всяка нощ. През всеки сезон, домът Ви знае от какво се нуждаете, какво харесвате и кое Ви кара да се чувствате добре. Можете да създаде..
13.10 лв.
Ключ единичен схема 1 двумодулен сглобен серия Unica бял
☎ Свържете се с нас
Производител: Schneider Electric Код: MGU10.201.18D
Ключ единичен схема 1 двумодулен сглобен серия Unica бял С гамата Unica Вашият дом Ви осигурява желаната атмосфера във всеки един момент. Всеки ден и всяка нощ. През всеки сезон, домът Ви знае от какво се нуждаете, какво харесвате и кое Ви кара да се чувствате добре. Можете да създадете подходяща а..
10.64 лв.
Ключ единичен схема 1 двумодулен сглобен серия Unica крем
☎ Свържете се с нас
Производител: Schneider Electric Код: MGU10.201.559D
Ключ единичен схема 1 двумодулен сглобен серия Unica крем С гамата Unica Вашият дом Ви осигурява желаната атмосфера във всеки един момент. Всеки ден и всяка нощ. През всеки сезон, домът Ви знае от какво се нуждаете, какво харесвате и кое Ви кара да се чувствате добре. Можете да създадете подходяща ..
11.09 лв.
Ключ единичен схема 1 двумодулен сглобен серия Unica слонова кост
☎ Свържете се с нас
Производител: Schneider Electric Код: MGU10.201.25D
Ключ единичен схема 1 двумодулен сглобен серия Unica слонова кост С гамата Unica Вашият дом Ви осигурява желаната атмосфера във всеки един момент. Всеки ден и всяка нощ. През всеки сезон, домът Ви знае от какво се нуждаете, какво харесвате и кое Ви кара да се чувствате добре. Можете да създадете по..
10.64 лв.
Ключ единичен схема 1 двумодулен сглобен серия Unica техническо сиво
☎ Свържете се с нас
Производител: Schneider Electric Код: MGU10.201.858D
Ключ единичен схема 1 двумодулен сглобен серия Unica техническо сиво С гамата Unica Вашият дом Ви осигурява желаната атмосфера във всеки един момент. Всеки ден и всяка нощ. През всеки сезон, домът Ви знае от какво се нуждаете, какво харесвате и кое Ви кара да се чувствате добре. Можете да създадете..
11.09 лв.
Комплект монтажен за аудио приемник Bluetooth (10m) 12W серия Unica Top/Class алуминий
☎ Свържете се с нас
Производител: Schneider Electric Код: MGU70.566.30
Комплект монтажен за аудио приемник Bluetooth (10m) 12W серия Unica Top/Class алуминий С гамата Unica Вашият дом Ви осигурява желаната атмосфера във всеки един момент. Всеки ден и всяка нощ. През всеки сезон, домът Ви знае от какво се нуждаете, какво харесвате и кое Ви кара да се чувствате добре. М..
506.35 лв.
Комплект монтажен за аудио приемник Bluetooth (10m) 12W серия Unica Top/Class графит
☎ Свържете се с нас
Производител: Schneider Electric Код: MGU70.566.12
Комплект монтажен за аудио приемник Bluetooth (10m) 12W серия Unica Top/Class графит С гамата Unica Вашият дом Ви осигурява желаната атмосфера във всеки един момент. Всеки ден и всяка нощ. През всеки сезон, домът Ви знае от какво се нуждаете, какво харесвате и кое Ви кара да се чувствате добре. Мож..
506.35 лв.
Комплект монтажен за аудио приемник Bluetooth (10m) 12W серия Unica бял
☎ Свържете се с нас
Производител: Schneider Electric Код: MGU70.566.18
Комплект монтажен за аудио приемник Bluetooth (10m) 12W серия Unica бял С гамата Unica Вашият дом Ви осигурява желаната атмосфера във всеки един момент. Всеки ден и всяка нощ. През всеки сезон, домът Ви знае от какво се нуждаете, какво харесвате и кое Ви кара да се чувствате добре. Можете да създад..
466.48 лв.
Конзола за открит монтаж двумодулна серия Unica Basic бял
☎ Свържете се с нас
Производител: Schneider Electric Код: MGU8.002.18
Конзола за открит монтаж двумодулна серия Unica Basic бял С гамата Unica Вашият дом Ви осигурява желаната атмосфера във всеки един момент. Всеки ден и всяка нощ. През всеки сезон, домът Ви знае от какво се нуждаете, какво харесвате и кое Ви кара да се чувствате добре. Можете да създадете подходяща ..
6.16 лв.
Конзола за открит монтаж двумодулна серия Unica Basic слонова кост
☎ Свържете се с нас
Производител: Schneider Electric Код: MGU8.002.25
Конзола за открит монтаж двумодулна серия Unica Basic слонова кост С гамата Unica Вашият дом Ви осигурява желаната атмосфера във всеки един момент. Всеки ден и всяка нощ. През всеки сезон, домът Ви знае от какво се нуждаете, какво харесвате и кое Ви кара да се чувствате добре. Можете да създадете п..
6.16 лв.
Контакт двоен шуко сглобен серия Unica бял
☎ Свържете се с нас
Производител: Schneider Electric Код: MGU23.067.18D
Контакт двоен шуко сглобен серия Unica бял С гамата Unica Вашият дом Ви осигурява желаната атмосфера във всеки един момент. Всеки ден и всяка нощ. През всеки сезон, домът Ви знае от какво се нуждаете, какво харесвате и кое Ви кара да се чувствате добре. Можете да създадете подходяща атмосфера за да..
21.97 лв.
Контакт двоен шуко сглобен серия Unica слонова кост
☎ Свържете се с нас
Производител: Schneider Electric Код: MGU23.067.25D
Контакт двоен шуко сглобен серия Unica слонова кост С гамата Unica Вашият дом Ви осигурява желаната атмосфера във всеки един момент. Всеки ден и всяка нощ. През всеки сезон, домът Ви знае от какво се нуждаете, какво харесвате и кое Ви кара да се чувствате добре. Можете да създадете подходяща атмосф..
19.04 лв.
Контакт единичен шуко влагозащитен IP44 сглобен серия Unica бял
☎ Свържете се с нас
Производител: Schneider Electric Код: MGU61.037.18
Контакт единичен шуко влагозащитен IP44 сглобен серия Unica бял С гамата Unica Вашият дом Ви осигурява желаната атмосфера във всеки един момент. Всеки ден и всяка нощ. През всеки сезон, домът Ви знае от какво се нуждаете, какво харесвате и кое Ви кара да се чувствате добре. Можете да създадете подх..
31.28 лв.
от 1 до 24 от общо 643 резултата (27 стр.)
Бърза и сигурна доставка до области: София, Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Перник, Плевен, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол