Добре дошли
Количка

Звънци

Звънците са функционални устройства, предназначени да сигнализират на собствениците на апартамента или къщата, че имат посетители. Звънец има пред всяка входна врата. Звънците преминали през множество подобрения в технически и естетически план с течение на времето. Днес този уред се откроява с разнообразни модели подходящи за всеки вкус. Звънците се делят основно на три вида: механични, електрически и безжични. Механичните са най-старият вид звънци и в днешно време по-често се срещат като декоративен елемент. Най-разпространени са електрическите звънци. В основата на устройството им стои електрически кръг с присъствието на електромагнит, който се затваря при натискане на бутона и се получава звуков сигнал. Простата им схема и фактът, че не са изложени на външни атмосферни влияния са гаранция за дълъг живот. Електронните безжични звънци са удобни за ползване най-вече от обитателите на къщи, чиито външни врати са на разстояние от стаите за живеене. Подходящи са за поставяне и пред входовете на жилищни сгради, кооперации, офиси, търговски и обществени здания. Сигналът при безжичните звънци се предава чрез радиовълни. Различните модели могат да работят на различни разстояния, които варират от 30 до 100 м., в зависимост от това дали има прегради. Безжичните звънци могат да бъдат акумулаторни или на батерии. Употребата им е без алтернатива в места, където няма електричество, като например ловна хижа в гората. Голямото им предимство е в лесния монтаж и пускането им в действие. На сайта ни можете за откриете звънци с различни дизайни, цветове и функционалности, както и консумативи за електрически звънци, каквито са различните видове бутони. 

Код: 086-001-0001
Звънец безжичен с дистанционно на батерииБутонът работи с 12V батерия включена в цената.Приемникът работи с 2 бр батерии AA 1.5V, които не са включени в цената.Обхват 150м без прегради..
14.86 лв.
Код: 086-001-0002
Звънец безжичен с дистанционно на батерииБутонът работи с 12V батерия, включена в цената.Приемникът работи с 3 бр батерии AA 1.5V, които не са включени в цената.Обхват 150м без прегради..
14.86 лв.
от 1 до 2 от общо 2 резултата (1 стр.)
Бърза и сигурна доставка до области: София, Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Перник, Плевен, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол