МАКС ТРЕЙД ОНЛАЙН
Количка
За покупки над 300 лв. - запитайте за индивидуални цени и решения

Гофрирани и гладки PVC тръби

Гофрето е гофрирана пластмасова тръба, чиято повърхност е оребрена. Гофрираните тръби могат да бъдат облицовани или с покритие. Те се произвеждат от метал – обикновено се произвеждат от неръждаема стомана и от различни видове пластмаса – полиамид, полипропилен, полиетилен, HDPE (полиетилен с висока плътност), PVC. Гофрираните тръби намират приложение за прекарване, подредба и защита на кабели, както и за канализация и отводняване. Гофрираните маркучи и тръби се предлагат в следните разновидности: гофрирани маркучи за обратна вода, пластмасови армирани гофрета, пластмасови гофрета с алуминиева вложка, пластмасови негорими гофрета ( изработено е от пластмаса, която притежава свойството да се загася сама), негорими метални гофрирани маркучи, метални гофрирани маркучи с гумено покритие. Гофрираните тръби и маркучи се предлагат в различни размери. Били те външни или вътрешни, изграждането на електроинсталации без използването на гофрирани тръби за защита на проводниците е силно непрепоръчително, в някои случаи и невъзможно. Обикновено са със защита от UV лъчи и имат голяма механична и относително висока температурна устойчивост. За гофрираните тръби се произвеждат и съответните фитинги – гайки за щуцер, муфи и щуцери. 

Гладките PVC тръби се използват за прекарване, подредба и защита на кабели. Те са изработени от твърдо PVC и са негорими. Предлагат се в различни размери и всички необходими прилежащи части, за тяхното използване.

Производител: Kopos-Kolin Код: 302003000360
Тръба HDPE гофрирана за кабелна защита  ..
0.93 лв.
от 1 до 8 от общо 8 резултата (1 стр.)
Бърза и сигурна доставка до области: София, Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Перник, Плевен, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол