МАКС ТРЕЙД ОНЛАЙН
Количка

Осветление за басейни

Осветлението за басейни е друга специфична част от екстериорното осветление. Преди всичко при избора на осветление за басейн е важно да се изходи първо от страна на техническите изисквания за безопасност, а след това да се обърне внимание на дизайна на съответните тела. Осветлението за басейни се дели на две основни части: 1/ осветление около басейна и 2/ осветление в басейна ( потопено във вода). Осветителните тела, които ще се монтират подводно задължително са с напрежение от 12V с оглед безопасността на къпещите се. Те са придружени от трансформатор, който разделя подводното осветление от електрическата мрежа и гарантира сигурността на ползването на басейна. Лампите, които се монтират за осветяване на басейни трябва да отговорят на определени изисквания, да имат достатъчна и голяма степен на защита (IP). Лампите за басейни имат различни форми и дизайн и са изработени от материали като пластмаса, стъкло, а за пространството около басейна и от метал. Предлагат се лампи за вграждане в басейна и такива за последващ монтаж. LED лампите за басейни са високо енергийно ефективни, имат дълъг живот и позволяват цветово разнообразие на светлината. Препоръчително е да направите консултация със специалист преди да извършите монтажа на осветлението на басейна. Диодното осветление е най-модерното решение за осветяването на всякакви обекти, включително и на басейни, фонтани и водни съоръжения. С LED осветителните тела могат да се постигнат невероятни светлинни ефекти.

При нас ще намерите осветление с високо качество, добър дизайн, голямо разнообразие. Страхотни решения, бързи, модерни, качествени и на конкурентни цени.Ние от Maxtrade ще се погрижим по възможно най-добрият начин за Вас, предлагайки Ви огромно разнообразие от осветителни тела на едно място, както и възможно най-добра консултация във връзка с Вашите въпроси и желания.

Код: LED ЛУНА ЗА БАСЕЙН UB POOL 616
LED луна за басейн UB Pool 616 12W 60° 6000K 1200Lm IP68 DC24V ф115мм Описание: LED луна UB POOL, подходяща за осветление за басейни, водни каскади, шадравани, фонтани, декоративни езера и други. Високата степен на защита IP68 гарантират за безпроблемната работа на осветителя във влажна и..
354.80 лв.
Код: LED ЛУНА ЗА БАСЕЙН 618
LED луна за басейн UB Pool 618 12W RGB 1200Lm IP68 DC24V ф115ммОписание: LED луна UB POOL, подходяща за осветление за басейни, водни каскади, шадравани, фонтани, декоративни езера и други. Високата степен на защита IP68 гарантират за безпроблемната работа на осветителя във влажна и пр..
431.80 лв.
Код: КОМПЛЕКТ ЗА ОКАЧВАНЕ UB POOL 616
КИТ за външен монтаж за led осветление за басейн UB POOL 616ПредимстваКИТ за външен монтаж за led осветление за басейн UB POOL. Диодните тела са директен заместител на традиционното осветление. Издържат на работни условия от -20º до +45º, без това да навреди на тялото и работата. Максимал..
47.80 лв.
от 1 до 3 от общо 3 резултата (1 стр.)
Бърза и сигурна доставка до области: София, Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Перник, Плевен, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол