МАКС ТРЕЙД ОНЛАЙН
Количка
За покупки над 300 лв. - запитайте за индивидуални цени и решения

LIVA GRUP

Производител: LIVA GRUP Код: А701L
Активен мълниеприемник с изпреварващо действие LAP S22 - 22 микросекундиАктивна мълниезащита МЪЛНИЕПРИЕМНИК С ИЗПРЕВАРВАЩО ДЕЙСТВИЕ Принципът на работа на мълниеприемниците с изпреварващо действие (активна мълниезащита) се основава на физическия принцип на образуването на мълнията.Мълнията се обра..
390.00 лв. 429.00 лв.
Производител: LIVA GRUP Код: А702L
Активен мълниеприемник с изпреварващо действие LAP-S31 - 31 микросекундиАктивна мълниезащита МЪЛНИЕПРИЕМНИК С ИЗПРЕВАРВАЩО ДЕЙСТВИЕ Принципът на работа на мълниеприемниците с изпреварващо действие (активна мълниезащита) се основава на физическия принцип на образуването на мълнията.Мълнията се..
490.00 лв. 574.00 лв.
Производител: LIVA GRUP Код: А703L
Активен мълниеприемник с изпреварващо действие LAP-S40 - 40 микросекундиАктивна мълниезащита МЪЛНИЕПРИЕМНИК С ИЗПРЕВАРВАЩО ДЕЙСТВИЕ Принципът на работа на мълниеприемниците с изпреварващо действие (активна мълниезащита) се основава на физическия принцип на образуването на мълнията.Мълнията се..
536.00 лв. 642.00 лв.
Производител: LIVA GRUP Код: А901
Мачта 2м за мълниеприемник с изпреварващо действие Мачта /мълниеприемен прът/ - Подходяща за всички видове мълниеприемници с изпреварващо действие /активни/ мълниеприемници. Закрепва се върху покривната конструкция на сградата /възможност за вертикален и хоризонтален монтаж/ или като пилон на фунд..
134.00 лв.
Производител: LIVA GRUP Код: А902
Мачта 3м за мълниеприемник с изпреварващо действие Мачта /мълниеприемен прът/ - Подходяща за всички видове мълниеприемници с изпреварващо действие /активни/ мълниеприемници. Закрепва се върху покривната конструкция на сградата /възможност за вертикален и хоризонтален монтаж/ или като пилон на фунд..
182.00 лв.
Производител: LIVA GRUP Код: А903
Мачта 4м за мълниеприемник с изпреварващо действие Мачта /мълниеприемен прът/ - Подходяща за всички видове мълниеприемници с изпреварващо действие /активни/ мълниеприемници. Закрепва се върху покривната конструкция на сградата /възможност за вертикален и хоризонтален монтаж/ или като пилон на фунд..
249.00 лв.
Производител: LIVA GRUP Код: А704L
Активен мълниеприемник с изпреварващо действие LAP-S63 - 63 микросекундиАктивна мълниезащита МЪЛНИЕПРИЕМНИК С ИЗПРЕВАРВАЩО ДЕЙСТВИЕ Принципът на работа на мълниеприемниците с изпреварващо действие (активна мълниезащита) се основава на физическия принцип на образуването на мълнията.Мълнията се..
712.50 лв.
Производител: LIVA GRUP Код: А705L
Активен мълниеприемник с изпреварващо действие LAP-S96 - 96 микросекундиАктивна мълниезащита МЪЛНИЕПРИЕМНИК С ИЗПРЕВАРВАЩО ДЕЙСТВИЕ Принципът на работа на мълниеприемниците с изпреварващо действие (активна мълниезащита) се основава на физическия принцип на образуването на мълнията.Мълнията се..
998.00 лв.
Производител: LIVA GRUP Код: А906
Мачта 4м за мълниеприемник с изпреварващо действие разглобяема Мачта /мълниеприемен прът/ - Подходяща за всички видове мълниеприемници с изпреварващо действие (активни) мълниеприемници. Закрепва се върху покривната конструкция на сградата (възможност за вертикален и хоризонтален монтаж) или като п..
248.00 лв.
Производител: LIVA GRUP Код: А904
Мачта 5м за мълниеприемник с изпреварващо действие Мачта /мълниеприемен прът/ - Подходяща за всички видове мълниеприемници с изпреварващо действие /активни/ мълниеприемници. Закрепва се върху покривната конструкция на сградата /възможност за вертикален и хоризонтален монтаж/ или като пилон на фунд..
299.00 лв.
Производител: LIVA GRUP Код: А907
Мачта 5м за мълниеприемник с изпреварващо действие разглобяема Мачта /мълниеприемен прът/ - Подходяща за всички видове мълниеприемници с изпреварващо действие (активни) мълниеприемници. Закрепва се върху покривната конструкция на сградата (възможност за вертикален и хоризонтален монтаж) или като п..
299.00 лв.
Производител: LIVA GRUP Код: А905
Мачта 6м за мълниеприемник с изпреварващо действие Мачта /мълниеприемен прът/ - Подходяща за всички видове мълниеприемници с изпреварващо действие /активни/ мълниеприемници. Закрепва се върху покривната конструкция на сградата /възможност за вертикален и хоризонтален монтаж/ или като пилон на фунд..
370.00 лв.
Производител: LIVA GRUP Код: А908
Мачта 6м за мълниеприемник с изпреварващо действие разглобяема Мачта /мълниеприемен прът/ - Подходяща за всички видове мълниеприемници с изпреварващо действие (активни) мълниеприемници. Закрепва се върху покривната конструкция на сградата (възможност за вертикален и хоризонтален монтаж) или като п..
340.00 лв.
Производител: LIVA GRUP Код: А909
Мачта 7м за мълниеприемник с изпреварващо действие разглобяема Мачта /мълниеприемен прът/ - Подходяща за всички видове мълниеприемници с изпреварващо действие (активни) мълниеприемници. Закрепва се върху покривната конструкция на сградата (възможност за вертикален и хоризонтален монтаж) или като п..
390.00 лв.
Производител: LIVA GRUP Код: А910
Мачта 8м за мълниеприемник с изпреварващо действие разглобяема Мачта /мълниеприемен прът/ - Подходяща за всички видове мълниеприемници с изпреварващо действие (активни) мълниеприемници. Закрепва се върху покривната конструкция на сградата (възможност за вертикален и хоризонтален монтаж) или като п..
460.00 лв.
от 1 до 15 от общо 15 резултата (1 стр.)