МАКС ТРЕЙД ОНЛАЙН
Количка
За покупки над 300 лв. - запитайте за индивидуални цени и решения

ONAY Lightning Protection

Производител: ONAY Lightning Protection Код: OLP 50
Активен мълниеприемник с изпреварващо действие OLP 50 - 23 микро сек. Активна мълниезащита Мълниеприемник с изпреварващо действие ONAY Lightning Protection 50 - 23 микро секунди осигурява мълниезащита в зона с диаметър до 118 метра. Водоустойчив е и е изработен от неръждаема стомана, отговарящ на..
449.00 лв. 568.00 лв.
Производител: ONAY Lightning Protection Код: OLP 80
Активен мълниеприемник с изпреварващо действие OLP 80 - 33 микро секунди Активна мълниезащита Мълниеприемник с изпреварващо действие ONAY Lightning Protection 80 - 33 микро секунди осигурява мълниезащита в зона с диаметър до 150 метра. Водоустойчив е и е изработен от неръждаема стомана, отговарящ..
537.00 лв. 630.00 лв.
Производител: ONAY Lightning Protection Код: А801A
Мачта 2м за мълниеприемник с изпреварващо действие OLP неразглобяема неръждаема стомана Мачта за мълниеприемник с изпреварващо действие (активна мълниезащита) ONAY Lightning Protection. Мачтата е изработена от неръждаема стомана и е окомплектована с пета за анкериране. Може да се направи за вертик..
236.00 лв.
Производител: ONAY Lightning Protection Код: А802A
Мачта 3м за мълниеприемник с изпреварващо действие OLP неразглобяема неръждаема стомана Мачта за мълниеприемник с изпреварващо действие (активна мълниезащита) ONAY Lightning Protection. Мачтата е изработена от неръждаема стомана и е окомплектована с пета за анкериране. Може да се направи за вертик..
263.00 лв.
Производител: ONAY Lightning Protection Код: А803A
Мачта 4м за мълниеприемник с изпреварващо действие OLP неразглобяема неръждаема стомана Мачта за мълниеприемник с изпреварващо действие (активна мълниезащита) ONAY Lightning Protection. Мачтата е изработена от неръждаема стомана и е окомплектована с пета за анкериране. Може да се направи за вертик..
304.00 лв.
Производител: ONAY Lightning Protection Код: OLP 130
Активен мълниеприемник с изпреварващо действие OLP 130 - 43 микро секунди Активна мълниезащита Мълниеприемник с изпреварващо действие ONAY Lightning Protection 130 - 43 микро секунди осигурява мълниезащита в зона с диаметър до 174метра. Водоустойчив е и е изработен от неръждаема стомана, отговаря..
645.00 лв.
Производител: ONAY Lightning Protection Код: OLP 175
Активен мълниеприемник с изпреварващо действие OLP 175 - 50 микро секунди Активна мълниезащита Мълниеприемник с изпреварващо действие ONAY Lightning Protection 175 - 50 микро секунди осигурява мълниезащита в зона с диаметър до 190 метра. Водоустойчив е и е изработен от неръждаема стомана, отговар..
745.00 лв.
Производител: ONAY Lightning Protection Код: OLP 214
Активен мълниеприемник с изпреварващо действие OLP 214 - 60 микро секунди Активна мълниезащита Мълниеприемник с изпреварващо действие ONAY Lightning Protection 214 - 60 микро секунди осигурява мълниезащита в зона с диаметър до 214 метра. Водоустойчив е и е изработен от неръждаема стомана, отговар..
845.00 лв.
Производител: ONAY Lightning Protection Код: А801AЦ
Мачта 2м за мълниеприемник с изпреварващо действие OLP неразглобяема поцинкована стомана Мачта за мълниеприемник с изпреварващо действие (активна мълниезащита) ONAY Lightning Protection. Мачтата е изработена от поцинкована стомана и е окомплектована с пета за анкериране. Може да се направи за верт..
178.00 лв.
Производител: ONAY Lightning Protection Код: А802AЦ
Мачта 3м за мълниеприемник с изпреварващо действие OLP неразглобяема поцинкована стомана Мачта за мълниеприемник с изпреварващо действие (активна мълниезащита) ONAY Lightning Protection. Мачтата е изработена от поцинкована стомана и е окомплектована с пета за анкериране. Може да се направи за верт..
198.00 лв.
Производител: ONAY Lightning Protection Код: А803AЦ
Мачта 4м за мълниеприемник с изпреварващо действие OLP разглобяема поцинкована стомана Мачта за мълниеприемник с изпреварващо действие (активна мълниезащита) ONAY Lightning Protection. Мачтата е изработена от поцинкована стомана и е окомплектована с пета за анкериране. Може да се направи за вертик..
228.00 лв.
Производител: ONAY Lightning Protection Код: А804A
Мачта 5м за мълниеприемник с изпреварващо действие OLP неразглобяема неръждаема стомана Мачта за мълниеприемник с изпреварващо действие (активна мълниезащита) ONAY Lightning Protection. Мачтата е изработена от неръждаема стомана и е окомплектована с пета за анкериране. Може да се направи за вертик..
490.00 лв.
Производител: ONAY Lightning Protection Код: А804AЦ
Мачта 5м за мълниеприемник с изпреварващо действие OLP разглобяема поцинкована стомана Мачта за мълниеприемник с изпреварващо действие (активна мълниезащита) ONAY Lightning Protection. Мачтата е изработена от поцинкована стомана и е окомплектована с пета за анкериране. Може да се направи за вертик..
354.00 лв.
Производител: ONAY Lightning Protection Код: А805A
Мачта 6м за мълниеприемник с изпреварващо действие OLP неразглобяема неръждаема стомана Мачта за мълниеприемник с изпреварващо действие (активна мълниезащита) ONAY Lightning Protection. Мачтата е изработена от неръждаема стомана и е окомплектована с пета за анкериране. Може да се направи за верти..
570.00 лв.
Производител: ONAY Lightning Protection Код: А805AЦ
Мачта 6м за мълниеприемник с изпреварващо действие OLP разглобяема поцинкована стомана Мачта за мълниеприемник с изпреварващо действие (активна мълниезащита) ONAY Lightning Protection. Мачтата е изработена от поцинкована стомана и е окомплектована с пета за анкериране. Може да се направи за вертик..
423.00 лв.
от 1 до 15 от общо 15 резултата (1 стр.)