Добре дошли
Количка

LED димер 12V 8А max 96W RF

LED димер 12V 8А max 96W RF
LED димер 12V 8А max 96W RF
  • Статус: В наличност
  • Производител: 2R
  • Код: 13827
Цена:
17.20 лв.
2 години гаранция
пълните условия за гаранция прочетете тук

LED димер 12V 8А max 96W RF

Едно от предимствата на LED осветлението е неговата възможност да бъде лесно управляемо и да може да реализира разнообразни ефекти.

Това се извършва с помощта на LED контролерите, които са специализирани устройства, притежаващи различни функции и възможности, в зависимост от своето предназначение.

Най широко разпространение намира т.нар. "димиране" на LED осветлението, а именно плавното регулиране на силата му на светене.

Това се осъществява с контролери, наречени "димери", които в зависимост от модела и приложението си могат да са най-разнообразни: с ръчно управление, с дистанционно управление и други.

Начин на доставка:

Доставките ни се извършва чрез куриерски фирма Speedy или Econt в срок от 1 до 3 работни дни. Цените за доставка до офис са фиксирани. Спиди до офис – 4.90 лв. и Еконт до офис - 6.90 лв. Цените за доставка до точен адрес  са променливи и се изчисляват, според трарифите на куриера и размер на наложен платеж, тегло и обем). При поръчки над 100 лв. получавате безплатна доставка доставка до офис на куриер.

Начин на плащане:

Наложен платеж - стойност на наложения платеж (цената, която следва да заплатите за закупената стока) се заплаща от получателя на куриера при доставката на пратката, заедно със стойността на куриерската услуга и наложения платеж.

Лош Добър

Технически спецификации

Технически спецификации
Вид на продуктаДимер
Мощностдо 100W
Степен на защитаIP20 - IP33
Вид материалПластмаса
Вид монтажОткрит монтаж
Захранващо напрежение12V
ЦвятЧерен
ЕкстраДистанционно управление
Гаранция2 години