МАКС ТРЕЙД ОНЛАЙН
Количка
За покупки над 300 лв. - запитайте за индивидуални цени и решения

Makel

MAKEL е група от турски фирми, която е започнала дейността си в сектора на електроснабдяването през 1977 г. Като една от водещите фирми на пазара, Макел е експортен лидер в сектора на електрическите материали в Турция в продължение на дълги години и изнася продукцията си в цял свят. Поддържа постоянния си растеж както на турския пазар, така и на чуждестранните пазари в съответствие със стратегическите планове, които е дефинирала.

Makel се стреми да навлезе сред първите 10 компании на азиатски, европейски и африкански пазари на системи за измерване, контрол и разпределение на електричество до 2022г., а що се отнася до вътрешния пазар, да се превърне във водеща компания.

Продуктовата гама на Макел се произвежда по световни стандарти и с автоматизирани, базирани на най-новите технологии, производствените съоръжения, построени на площ от 45 хиляди квадратни метра. Има собствена високотехнологична лаборатория, където се извършват изследвания и експерименти с цел непрекъснато подобряване и постигане на най-високо качество на нейните продукти на световния пазар.

Makel предлага широка гама от електрическо оборудване, включително:

  • Ключове и контакти с различни модификации за външен и скрит монтаж;
  • Димери;
  • Рамки за контакти и ключове;
  • Основи за разклонители;
  • Разклонители и удължители;
  • Електрически аксесоари: разпределителни кутии, щепсели, междинни ключета;
  • Табла за автоматични прекъсвачи;
  • Електромери.

Защо Makel

Макел контакти и ключове са популярни сред клиентите в продължение на много години. Всъщност за почти 40-годишна история тази турска компания успя да се утвърди като една от най-добрите. Тя доставя своите продукти в повече от 30 страни по света, а продуктовият й каталог може да задоволи нуждите на най-взискателните клиенти.

В нашия онлайн магазин maxtrade.bg можете да откриете ключове и контакти, рамки и различни видове розетки от популярните серии Lillium Natural, Lillium Natural Kare, Defne, Karea, ключове и контакти за външен монтаж, влагозащитени ключове и контакти със степен на защита IP44 и IP55, табла за автоматични прекъсвачи, електромери, електроматериали и аксесоари на атрактивни цени. Нашият онлайн магазин продава стоки на едро и дребно с бърза доставка.

Makel ключове и контакти за вграждане

Каталогът на Макел е доста обширен и разликите между много модели се състоят само в дизайнерски решения.

Серията Lillium Natural Kare е най-често срещаната сред ключовете и контактите на компанията. Тя предлага най-голям асортимент от механизми и цветови варианти.

Серията Lillium Natural Kare е съвместима със серията Lillium Natural, механизмите са едни и същи, разликата е в дизайна на завършваща декоративна рамка.

Всички ключове, представени в серията, са проектирани за номинален ток 10А и напрежение 250V. Единственото изключение е един двуполюсен модел прекъсвач, способен да изключва и включва токове до 16А. Нивото на защита срещу прах и влага е IP20 за всички модели. Димерите могат да регулират мощност в диапазона от 60 до 600 или 1000W. Що се отнася до контактите Makel - всички те са проектирани за превключване на товари до 16А. Тяхната IP защита също е IP20.

Цената на контактите се различава в зависимост от модела. Така че ще намерите модели с или без капак, с или без детска защита, единични или двойни. Освен това сред контактите на Makel ще намерите модели за свързване на аудио, видео, радио и мрежово оборудване. Представени са и двойни версии.

Makel контакти и ключове за външен монтаж

За външен монтаж Макел предлага три серии. Едната, които е за закрити помещения, тъй като е със степен на защита IP20, а другите две са влагозащитени с различна степен на защита IP44 и IP55, които освен че се монтират повърхностно по стената, могат да се използват и за външни условия. Водоустойчивите серии не се различават по разнообразие. За тях е представена цветова схема в бяло или сиво, а броят на моделите по отношение на функционалния набор е по-ограничен.

Визия на Makel

Да бъдат водеща компания в Турция в измерването на електричество, системи за контрол и разпределение и съоръжения и осветителни продукти и да бъдат една от пионерските компании в бранша, като стават още по-добре позната и призната марка в Азия, Европа и Африка.

Мисия на Makel

Да бъдат развиваща се компания, която се усъвършенства и обновява последователно и непрекъснато, която осигурява удовлетвореността на своите заинтересовани страни, като дава приоритет на бизнес етиката и принципите с ориентирана към разходите фирмена структура и предоставя продукти, които улесняват живота, без да застрашават здравето на хората и околната среда.

Можете да разгледате официалния сайт на makel.com.tr/en

Производител: MAKEL Код: M600.2251 - 3102219
Монофазен електромер M600.2251 5/100А/ – САМО КОНТРОЛЕН Приложение: Електронният, двутарифен електромер е предназначен за отчитане на изразходваната електроенергия. Този уред е подходящ за проверка на консумитаната енергия на включените след него консуматори в дома, офиса или при отделени помещени..
68.90 лв. 76.00 лв.
Производител: MAKEL Код: 700136
Плафон със сензор MAKEL 360° E27 2х25W ф30 см IP20..
23.50 лв. 25.50 лв.
Производител: MAKEL Код: Т600.2251 - 38241068
Трифазен електронен електромер Т600.2251 3X10(100A) – САМО КОНТРОЛЕН Трифазният активен електронен брояч Т600.2251 измерва с голяма прецизност и по безопасен начин консумирана активна енергия на включените след уреда консуматори. Притежава "backlight" (подсветка) на екрана, което улеснява отчитанет..
107.00 лв. 121.98 лв.
Производител: MAKEL Код: 42001085
Бутон за звънец 12V със светлинен индикатор серия DEFNE бял Defne - класика в дизайна, надеждност и съвършенство. Благодарение на голямото разнообразие на механизми изделията от серия Defne ще придадат комфорт и необходимата функционалност във Вашия дом. Всеки детайл е важен в живота, Вашите избо..
6.65 лв.
Производител: MAKEL Код: 55050
Бутон за звънец 220V серия LILLIUM NATURAL бял Серия Lillium Natural - Семплостта се интегрира с Вашия начин на живот. С различните си цветове, вертикални и хоризонтални рамки и възможности за избор от механизми, Lillium Natural придава стойност на Вашето пространство със своя семпъл външен в..
4.83 лв.
Производител: MAKEL Код: 55250
Бутон за звънец 220V серия LILLIUM NATURAL крем Серия Lillium Natural - Семплостта се интегрира с Вашия начин на живот. С различните си цветове, вертикални и хоризонтални рамки и възможности за избор от механизми, Lillium Natural придава стойност на Вашето пространство със своя семпъл въ..
4.83 лв.
Производител: MAKEL Код: 56050
Бутон за звънец 220V серия LILLIUM NATURAL орех Серия Lillium Natural - Семплостта се интегрира с Вашия начин на живот. С различните си цветове, вертикални и хоризонтални рамки и възможности за избор от механизми, Lillium Natural придава стойност на Вашето пространство със своя семпъл въ..
10.53 лв.
Производител: MAKEL Код: 32001030
Бутон за звънец с етикет 12V серия LILLIUM NATURAL KARE бял Серия Lillium Natural Kare - Вашата среда е по-уютна и естетична с модерния и елегантен дизайн, качество, както и с разнообразието от цветове на Lillium Natural Kare. Цветът на стените и обзавеждането във Вашия дом, офис или което и да е ..
6.90 лв.
Производител: MAKEL Код: 55030
Бутон за звънец с етикет 12V серия LILLIUM NATURAL бял Серия Lillium Natural - Семплостта се интегрира с Вашия начин на живот. С различните си цветове, вертикални и хоризонтални рамки и възможности за избор от механизми, Lillium Natural придава стойност на Вашето пространство със своя семпъл ..
7.25 лв.
Производител: MAKEL Код: 55085
Бутон за звънец с етикет 12V със светлинен индикатор серия LILLIUM NATURAL бял Серия Lillium Natural - Семплостта се интегрира с Вашия начин на живот. С различните си цветове, вертикални и хоризонтални рамки и възможности за избор от механизми, Lillium Natural придава стойност на Вашето прост..
6.90 лв.
Производител: MAKEL Код: 55485
Бутон за звънец с етикет 12V със светлинен индикатор серия LILLIUM NATURAL кафе Серия Lillium Natural - Семплостта се интегрира с Вашия начин на живот. С различните си цветове, вертикални и хоризонтални рамки и възможности за избор от механизми, Lillium Natural придава стойност на Вашето..
7.66 лв.
Производител: MAKEL Код: 55285
Бутон за звънец с етикет 12V със светлинен индикатор серия LILLIUM NATURAL крем Серия Lillium Natural - Семплостта се интегрира с Вашия начин на живот. С различните си цветове, вертикални и хоризонтални рамки и възможности за избор от механизми, Lillium Natural придава стойност на Вашето..
6.90 лв.
Производител: MAKEL Код: 55010
Бутон за звънец с етикет 220V серия LILLIUM NATURAL бял Серия Lillium Natural - Семплостта се интегрира с Вашия начин на живот. С различните си цветове, вертикални и хоризонтални рамки и възможности за избор от механизми, Lillium Natural придава стойност на Вашето пространство със своя семпъл..
5.34 лв.
Производител: MAKEL Код: 55210
Бутон за звънец с етикет 220V серия LILLIUM NATURAL крем Серия Lillium Natural - Семплостта се интегрира с Вашия начин на живот. С различните си цветове, вертикални и хоризонтални рамки и възможности за избор от механизми, Lillium Natural придава стойност на Вашето пространство със своя ..
5.34 лв.
Производител: MAKEL Код: 56010
Бутон за звънец с етикет 220V серия LILLIUM NATURAL орех Серия Lillium Natural - Семплостта се интегрира с Вашия начин на живот. С различните си цветове, вертикални и хоризонтални рамки и възможности за избор от механизми, Lillium Natural придава стойност на Вашето пространство със своя ..
9.62 лв.
Производител: MAKEL Код: 32001070
Бутон за звънец със светлинен индикатор 220V серия LILLIUM NATURAL KARE бял Серия Lillium Natural Kare - Вашата среда е по-уютна и естетична с модерния и елегантен дизайн, качество, както и с разнообразието от цветове на Lillium Natural Kare. Цветът на стените и обзавеждането във Вашия дом, офис и..
6.14 лв.
Производител: MAKEL Код: 32010070
Бутон за звънец със светлинен индикатор 220V серия LILLIUM NATURAL KARE крем Серия Lillium Natural Kare - Вашата среда е по-уютна и естетична с модерния и елегантен дизайн, качество, както и с разнообразието от цветове на Lillium Natural Kare. Цветът на стените и обзавеждането във Вашия дом, ..
6.14 лв.
Производител: MAKEL Код: 55070
Бутон за звънец със светлинен индикатор 220V серия LILLIUM NATURAL бял Серия Lillium Natural - Семплостта се интегрира с Вашия начин на живот. С различните си цветове, вертикални и хоризонтални рамки и възможности за избор от механизми, Lillium Natural придава стойност на Вашето пространство ..
6.25 лв.
Производител: MAKEL Код: 55270
Бутон за звънец със светлинен индикатор 220V серия LILLIUM NATURAL крем Серия Lillium Natural - Семплостта се интегрира с Вашия начин на живот. С различните си цветове, вертикални и хоризонтални рамки и възможности за избор от механизми, Lillium Natural придава стойност на Вашето простра..
6.25 лв.
Производител: MAKEL Код: 57670
Бутон за звънец със светлинен индикатор 220V серия LILLIUM NATURAL сребрист Серия Lillium Natural - Семплостта се интегрира с Вашия начин на живот. С различните си цветове, вертикални и хоризонтални рамки и възможности за избор от механизми, Lillium Natural придава стойност на Вашето про..
9.52 лв.
Производител: MAKEL Код: 32001041
Бутон за управление на щори серия LILLIUM NATURAL KARE бял Серия Lillium Natural Kare - Вашата среда е по-уютна и естетична с модерния и елегантен дизайн, качество, както и с разнообразието от цветове на Lillium Natural Kare. Цветът на стените и обзавеждането във Вашия дом, офис или което и да е п..
7.20 лв.
Производител: MAKEL Код: 32010041
Бутон за управление на щори серия LILLIUM NATURAL KARE крем Серия Lillium Natural Kare - Вашата среда е по-уютна и естетична с модерния и елегантен дизайн, качество, както и с разнообразието от цветове на Lillium Natural Kare. Цветът на стените и обзавеждането във Вашия дом, офис или което и ..
7.20 лв.
Производител: MAKEL Код: 42001086
Звукорегулатор 10W серия DEFNE бял Defne - класика в дизайна, надеждност и съвършенство. Благодарение на голямото разнообразие на механизми изделията от серия Defne ще придадат комфорт и необходимата функционалност във Вашия дом. Всеки детайл е важен в живота, Вашите избори придават стойност на з..
54.01 лв.
Производител: MAKEL Код: 42010086
Звукорегулатор 10W серия DEFNE крем Defne - класика в дизайна, надеждност и съвършенство. Благодарение на голямото разнообразие на механизми изделията от серия Defne ще придадат комфорт и необходимата функционалност във Вашия дом. Всеки детайл е важен в живота, Вашите избори придават стойност на ..
54.01 лв.
от 1 до 24 от общо 795 резултата (34 стр.)