МАКС ТРЕЙД ОНЛАЙН
Количка
За покупки над 300 лв. - запитайте за индивидуални цени и решения

KANLUX

Кои са Kanlux?

Kanlux е една от водещите компании в производството на осветително оборудване. Малката семейна компания, открита през 1989г., се разраства за почти 23 години до международно значимо предприятие, в което работят няколкостотин души.


Компанията разширява търговската си мрежа ден след ден, както на полския, така и развивайки се на европейските пазари. Kanlux имат филиали в Чехия, Словакия, Унгария, Украйна, Румъния, България, Германия и Русия. Към днешна дата цялата продуктова гама на компанията може да бъде намерена в повече от 20 страни, не само в Европа, но и в такива отдалечени страни като Боливия, Габон и Австралия.

Продуктов асортимент на Kanlux

Канлукс представя най-широкия избор на модерно осветително оборудване, което е фокусирано върху шест продуктови групи: архитектурно осветление, външно осветление, интериорно осветление, източници на светлина и допълнителна гама под формата на аксесоари за електрическо окабеляване и модулни устройства. Приблизително асортиментът на Kanlux включва повече от 3500 артикула.

Компанията предлага широка гама от съвременни осветителни решения:

 • Интериорно осветление;
 • Плафони и аплици;
 • Лунички;
 • Улично осветление;
 • Лед крушки;
 • Прожектори;
 • Настолни лампи и лампиони;
 • Полилеи;
 • Градински лампи;
 • Фасадно осветление;
 • Аварийно осветлетние.
Kanlux

Въвеждайки нови продукти, полският производител Kanlux комбинира иновативни идеи с функционалност, като взема предвид тяхната ефективност и издръжливост, така че продуктите да обслужват всички потребители в ежедневието им възможно най-добре.

Асортиментът се подобрява ежедневно. Съчетавайки новост и иновация, функционалност. В същото време, спомняйки си за експлоатационния живот и качеството, Kanlux следи световния пазар, като не забравя наличието на иновации.

Изпитвателна лаборатория с най-модерните измервателни уреди, проверяваща стотици проби за съответствие с всички норми и правила за работа, за всеки конкретен регион. И едва след тестване, новите продукти достигат до клиентите, за да им служат вярно години наред.

Визия на Kanlux

Специалистите на компанията непрекъснато следят световните тенденции и съвременни технологии, а новите продукти, които се представят на пазара, се проучват внимателно в лаборатория, оборудвана с най -модерната измервателна техника. Огромно разнообразие от съвременни дизайнерски решения, след тяхната проверка, се внедряват както в инвестиционни продукти, така и в домакински продукти.

Компанията Kanlux оперира на световния пазар под мотото „... повече от светлина“ активно участва в изпълнението на предпоставките на политиката на отговорен и екологично чист бизнес.

Това предполага, че компанията спазва законовите разпоредби в държавите, в които оперира, като същевременно се грижи за спазването на процедурите, свързани с опазването на околната среда, както и за създаване на условия, които гарантират на служителите най -високия стандарт на работа, и осигурява възможност за постоянно развитие в лично и професионално качество.

Поръчките на компанията се изпълняват от централния склад, който се намира в съвременния логистичен център "ProLogis Park" в Хожув Батори. Освен това Kanlux гарантира на своите клиенти не само гаранция, но и следпродажбено обслужване, което им позволява да подадат жалба или да върнат продукта без никакви проблеми.

Kanlux

Мисия на Kanlux

Въпреки традиционно отговорния подход към качеството и дизайна на своите продукти от почти всички полски производители на осветително оборудване, Kanlux успя да се открои на фона на много сериозни и реномирани конкуренти.

Усилената дългосрочна работа на ръководството на компанията дава своите резултати. Генералният директор на Kanlux, Пан Аркадюш Хмел, заедно със служителите на неговата компания, създават предприятие, оборудвано с най-новите технологии.

Пускането на продукти с безупречно качество с високи технически характеристики е постигнато с помощта на система за управление на качеството, създадена в предприятието.

Функционалните задачи на тази система включват: внедряване на строг поетапен контрол на материалите и готовите продукти в изпитателните лаборатории на компанията; мониторинг на пазара на осветление; въвеждане на най -новите технически разработки в производствения процес.

Kanlux

Бързо, без да се нарушават договорените условия, доставка на стоки до купувача, надеждна финансова и икономическа репутация, високи гаранционни срокове за продуктите и последователно внимателен подход към стандартите и екологичните изисквания на страните, купуващи продукти на Kanlux, създават висока международна бизнес репутация за тази компания.

През 2004г. Kanlux заслужено получава международния ISO сертификат, удостоверяващ, че внедрената в компанията система за управление на качеството отговаря на изискванията на ISO 9001: 2000 по отношение на производството, вноса и дистрибуцията на осветителни и кабелни продукти.

Полският производител многократно е получавал положителна оценка под формата на множество награди и отличия, като „Fair Play Company“, „Laurel на клиента“, а през 2019 г. е награден със „Златна емблема“ в категорията „QI Produkt“.

Kanlux

Но най -значимото потвърждение за отличното качество на продуктите на компанията и нейния успех е ISO сертификатът. Международният център за сертифициране Bureau Veritas, работещ в повече от 70 страни по света, се отличава с много строг подход и високо ниво на изисквания за качеството на продуктите на компании, желаещи да получат сертификат от тази организация. Целият обхват на предприятието подлежи на одит.

Не всяка, дори много уважавана и реномирана компания, решава да премине през процедурата за сертифициране в съответствие със стандартите ISO. През март 2004 г. Kanlux успешно премина одита на центъра Bureau Veritas и получава ISO сертификат, който е неоспоримо доказателство за най -високото качество на продуктите на компанията и нейната безупречна икономическа и икономическа дейност.

Кратка история на Kanlux

Полската компания Kanlux, занимаваща се с производство на улични лампи, модулно оборудване и устройства за системи за външно и вътрешно осветление и аксесоари към тях, започва своята дейност през 1989 г. В крак с технологичния прогрес и неумолимо подобряване на дизайна и качеството на своите продукти, Kanlux се разрасна до международно ниво, създавайки мрежа от офиси в повече от 20 страни по света. Архитектурни лампи, системи за външно и вътрешно осветление (полилеи, крушки), електрическо и модулно оборудване на марката Kanlux са с голямо търсене на световния пазар на осветление.

Продуктовата гама на марката Kanlux произвежда следните продукти: архитектурни лампи, градински лампи, лунички, битови лампи и осветление, всички съвременни видове лампи, модулно и електрическо оборудване. Повече от 3500 вида продукти са представени в продуктовата гама на тази компания, която постоянно се актуализира с нови модели.

Kanlux

Каталози на KANLUX
* ВНИМАНИЕ! РАМЕРЪТ НА НЯКОЙ КАТАЛОЗИ Е МНОГО ГОЛЯМ! ПРЕЦЕНЕТЕ С КАКЪВ ИНТЕРНЕТ РАЗПОЛАГАТЕ ПРЕДИ ДА ОТВОРИТЕ ФАЙЛА!

Каталог KANLUX 2020/21 

Производител: KANLUX Код: 26307
Луна QULES AC L-B влагозащитена IP44 стационарна 1xGU10 max 35W квадратна черна Kanlux Посочената цена е само за тялото, не включва крушка...
11.50 лв. 12.72 лв.
Производител: KANLUX Код: 26301
Луна QULES AC L-C/M влагозащитена IP44 стационарна 1xGU10 max 35W квадратна мат хром Kanlux Посочената цена е само за тялото, не включва крушка...
13.90 лв. 14.40 лв.
Производител: KANLUX Код: 23121
Плафон JASMIN 370-WE 2хE27 max 2х60W IP20 венге Kanlux Плафон със стилна визия и модерен дизайн Корпусът на плафона е изработен от дърво, а дифузерът е от сатенено стъкло. Захранване - 220-240V AC. Възможност за избор на крушка - всички, които са с фасонка Е27. Икономичен вариант - LED - светят..
128.00 лв. 147.00 лв.
Производител: KANLUX Код: 4870
Луна MORO DL-35 за вграждане в земя IP67 GU10 max 35W 220V мат хром Kanlux В цената не е включена крушка...
32.00 лв.
Производител: KANLUX Код: 32532
LED градинско тяло DROMI 50 7W-GR IP54 7.5W 4000К 350Lm графит Kanlux Kanlux DROMI LED е серия градински осветителни тела с интегриран източник на светлина. Тези лампи се характеризират с възможността за промяна на посоката на осветление, степен на защита IP54 и неутрална цветна температура 4000K...
88.80 лв.
Производител: KANLUX Код: 32533
LED градинско тяло DROMI 80 7W-GR IP54 7.5W 4000К 350Lm графит Kanlux Kanlux DROMI LED е серия градински осветителни тела с интегриран източник на светлина. Тези лампи се характеризират с възможността за промяна на посоката на осветление, степен на защита IP54 и неутрална цветна температура 4000K...
99.60 лв.
Производител: KANLUX Код: 32530
LED градинско тяло DROMI EL-1 7W-GR IP54 7.5W 4000К 350Lm графит Kanlux Kanlux DROMI LED е серия градински осветителни тела с интегриран източник на светлина. Тези лампи се характеризират с възможността за промяна на посоката на осветление, степен на защита IP54 и неутрална цветна температура 4000..
55.20 лв.
Производител: KANLUX Код: 32531
LED градинско тяло DROMI EL-2 13W-GR IP54 13.5W 4000К 650Lm графит Kanlux Kanlux DROMI LED е серия градински осветителни тела с интегриран източник на светлина. Тези лампи се характеризират с възможността за промяна на посоката на осветление, степен на защита IP54 и неутрална цветна температура 40..
98.40 лв.
Производител: KANLUX Код: 26536
LED луна за вграждане в стена - стълбищна APUS AC B-NW 1.3W 4000K 14Lm IP20 черно + бяло 220V Kanlux APUS e съвременен дизайн, съчетан с атрактивен светлинен ефект. Това е едно прекрасно предложение за осветление на стълбища и коридори или за акцентиране на интериора на помещенията. Уникалната кон..
38.00 лв.
Производител: KANLUX Код: 26537
LED луна за вграждане в стена - стълбищна APUS AC B-WW 1.3W 3000K 13Lm IP20 черно + бяло 220V Kanlux APUS e съвременен дизайн, съчетан с атрактивен светлинен ефект. Това е едно прекрасно предложение за осветление на стълбища и коридори или за акцентиране на интериора на помещенията. Уникалната кон..
38.00 лв.
Производител: KANLUX Код: 23107
LED луна за вграждане в стена - стълбищна APUS AC-CW 0.8W 6500K 15Lm IP20 мат хром + бяло 12V Kanlux APUS e съвременен дизайн, съчетан с атрактивен светлинен ефект. Това е едно прекрасно предложение за осветление на стълбища и коридори или за акцентиране на интериора на помещенията. Уникалната кон..
31.00 лв.
Производител: KANLUX Код: 23801
LED луна за вграждане в стена - стълбищна APUS AC-CW 1.3W 6500K 15Lm IP20 мат хром + бяло 220V Kanlux APUS e съвременен дизайн, съчетан с атрактивен светлинен ефект. Това е едно прекрасно предложение за осветление на стълбища и коридори или за акцентиране на интериора на помещенията. Уникалната ко..
38.00 лв.
Производител: KANLUX Код: 23106
LED луна за вграждане в стена - стълбищна APUS AC-WW 0.8W 3000K 13Lm IP20 мат хром + бяло 12V Kanlux APUS e съвременен дизайн, съчетан с атрактивен светлинен ефект. Това е едно прекрасно предложение за осветление на стълбища и коридори или за акцентиране на интериора на помещенията. Уникалната кон..
31.00 лв.
Производител: KANLUX Код: 23800
LED луна за вграждане в стена - стълбищна APUS AC-WW 1.3W 3000K 13Lm IP20 мат хром + бяло 220V Kanlux APUS e съвременен дизайн, съчетан с атрактивен светлинен ефект. Това е едно прекрасно предложение за осветление на стълбища и коридори или за акцентиране на интериора на помещенията. Уникалната ко..
38.00 лв.
Производител: KANLUX Код: 26538
LED луна за вграждане в стена - стълбищна APUS B-NW 0.8W 4000K 14Lm IP20 черно + бяло 12V Kanlux APUS e съвременен дизайн, съчетан с атрактивен светлинен ефект. Това е едно прекрасно предложение за осветление на стълбища и коридори или за акцентиране на интериора на помещенията. Уникалната констру..
29.90 лв.
Производител: KANLUX Код: 26539
LED луна за вграждане в стена - стълбищна APUS B-WW 0.8W 3000K 13Lm IP20 черно + бяло 12V Kanlux APUS e съвременен дизайн, съчетан с атрактивен светлинен ефект. Това е едно прекрасно предложение за осветление на стълбища и коридори или за акцентиране на интериора на помещенията. Уникалната констру..
29.90 лв.
Производител: KANLUX Код: 26840
LED луна за вграждане в стена - стълбищна APUS W-WW 0.8W 3000K 13Lm IP20 бяла 12V Kanlux APUS e съвременен дизайн, съчетан с атрактивен светлинен ефект. Това е едно прекрасно предложение за осветление на стълбища и коридори или за акцентиране на интериора на помещенията. Уникалната конструкция на ..
29.90 лв.
Производител: KANLUX Код: 23803
LED луна за вграждане в стена - стълбищна SABIK AC-CW 1.3W 6500K 15Lm IP20 мат хром + бяло 220V Kanlux SABIK e съвременен дизайн, съчетан с атрактивен светлинен ефект. Това е едно прекрасно предложение за осветление на стълбища и коридори или за акцентиране на интериора на помещенията. Уникалната ..
36.00 лв.
Производител: KANLUX Код: 23108
LED луна за вграждане в стена - стълбищна SABIK AC-WW 0.8W 3000K 13Lm IP20 мат хром + бяло 12V Kanlux SABIK e съвременен дизайн, съчетан с атрактивен светлинен ефект. Това е едно прекрасно предложение за осветление на стълбища и коридори или за акцентиране на интериора на помещенията. Уникалната к..
24.00 лв.
Производител: KANLUX Код: 23802
LED луна за вграждане в стена - стълбищна SABIK AC-WW 1.3W 3000K 13Lm IP20 мат хром + бяло 220V Kanlux SABIK e съвременен дизайн, съчетан с атрактивен светлинен ефект. Това е едно прекрасно предложение за осветление на стълбища и коридори или за акцентиране на интериора на помещенията. Уникалната ..
36.00 лв.
Производител: KANLUX Код: 23110
LED луна за вграждане в стена - стълбищна SABIK LED CW 0.8W 6500K 15Lm IP20 мат хром + бяло 12V Kanlux SABIK e съвременен дизайн, съчетан с атрактивен светлинен ефект. Това е едно прекрасно предложение за осветление на стълбища и коридори или за акцентиране на интериора на помещенията. Уникалната ..
24.00 лв.
Производител: KANLUX Код: 23109
LED луна за вграждане в стена - стълбищна SABIK MINI CW 0.8W 3000K 13Lm IP20 мат хром + бяло 12V Kanlux SABIK e съвременен дизайн, съчетан с атрактивен светлинен ефект. Това е едно прекрасно предложение за осветление на стълбища и коридори или за акцентиране на интериора на помещенията. Уникалната..
24.00 лв.
Производител: KANLUX Код: 23111
LED луна за вграждане в стена - стълбищна SABIK MINI CW 0.8W 6500K 15Lm IP20 мат хром + бяло 12V Kanlux SABIK e съвременен дизайн, съчетан с атрактивен светлинен ефект. Това е едно прекрасно предложение за осветление на стълбища и коридори или за акцентиране на интериора на помещенията. Уникалната..
24.00 лв.
Производител: KANLUX Код: 23804
LED луна за вграждане в стена - стълбищна SOLA AC-WW 1.3W 3000K 13Lm IP20 мат хром + бяло Kanlux SOLA e съвременен дизайн, съчетан с атрактивен светлинен ефект. Това е едно прекрасно предложение за осветление на стълбища и коридори или за акцентиране на интериора на помещенията. Уникалната констру..
36.00 лв.
от 1 до 24 от общо 264 резултата (11 стр.)